macar sa ne strangem cativa de-un concurs man, ca gasim noi o cale sa ne intelegem. nu stiu daca ai fost pe aici sau ai vazut/citit prin threaduri, la primul si ultimul concurs de pe ro, de acum ceva ani, a fost distractie chiar si fara premiu. pana la urma asta e important, sa ne strangem, sa ne incurajam si sa ne sustinem ca sa ajungem toti sa facem o treaba mai buna atat in timpul concursului, cat si pe viitor. in plus, poate incurajam si pe viitorii useri sa intre si putem sa avem si noi o comunitate mai activa pe viitor.
hai sa vedem care mai apar. poate reusim sa facem ceva!
Si legat de concursul de yeld, nu se poate face oricum, depinde de onoare, de exactitatea cantarului, si atunci se gasesc un cantar sau un user care sa nu fie corect. cel mai bine sa sa stabilim niste puncte care se vor lua in calcul, si sa voteze fiecare dupa ce vede in pozele postate de cei implicati in concurs. prin vot transparent, ca si data trecuta.
(QUOTE ca sa fie si pe cea mai recenta pagina a threadului!)
hai sa vedem care mai apar. poate reusim sa facem ceva!
Si legat de concursul de yeld, nu se poate face oricum, depinde de onoare, de exactitatea cantarului, si atunci se gasesc un cantar sau un user care sa nu fie corect. cel mai bine sa sa stabilim niste puncte care se vor lua in calcul, si sa voteze fiecare dupa ce vede in pozele postate de cei implicati in concurs. prin vot transparent, ca si data trecuta.
Citeam zilele trecute din urma pe forum, si am observat ca mergea mai bine treaba cand erau mai multi incepatori si mai multi useri care sa ajute. Intrucat stiu din surse sigure ca exista mai multi lurkeri decat useri inregistrati, mai incerc un "concurs".
Daca se strang minim 5 incepatori care sa dea drumul la grow, ma angajez personal sa caut sponsor sau sa platesc un pachet de seminte pentru winner, care va fi votat pe forum. De asemenea, daca mai revin si useri vechi sa ajute, putem sa facem un astfel de concurs si pentru ei.
Eu m-as baga si numai pentru fun.
Astept sa imi spuneti daca va bagati sau nu. Si cei care nu sunteti activi sau nu va faceti cont din motive de paranoia.. relax, n-o sa va salte nimeni pentru un grow de cateva plante. De obicei "prietenii" sunt cei care te ajuta sa obtii cazare gratuita.
Si daca tot am pomenit de vremurile de mult apuse, astept cate un hello pe forum sau prin PM de la cei vechi, sa stiu si eu ca sunteti bine. Sau ca sunteti!
(QUOTE ca sa fie si pe cea mai recenta pagina a threadului!)
Last edited: