What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Că tot se vorbise aici pe sait la cate jointuri ajungi să bagi pe an. Acum sa va vad cate grame sau kilograme băgați pe an!!! Eu unu nu trec de câteva grame!! Vreo 50 grame!

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu ii chiar de valeleu. Sunt sigur ca se poate mai mult. Si probabil ca as putea sa fumez doar 50-100 gr pe an, dar ce sa fac sa fac economie la fumat si sa o arunc?
Ce am uitat sa mentionez e ca asta e consumul total din stashul meu, nu doar ce bag eu. Nu stau niciodata sa scad cat am fumat cu altii, si nici sa adaug cat fumez de la altii.

Mago

Member
Eu bag aproximativ 50g iarba si 100-150 hash. (pe an)
Tin sa mentionez ca eu cumpar, nu stiu cum va fi situatia cand voi avea crescuta de mine..daca voi reusi :laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai teoretic si daca cresti tu si fumezi tot aceleasi cantitati ca si thc e foarte probabil sa fie de (minim) 2-3 ori mai mult. Eu observ diferente destul de mari si intre ce cresteam acum 5 ani si ce cresc acum. Fata de ce am prins de la diversi ce cumparau nici nu incape termen de comparatie.

Cashroll

Member
Si eu din ce-am mai cumparat de pe la diversi, cateodata prindeam niste mizerii de ma dureau capu si aveau un gust de zici ca fumai covor, cine stie ce stropeli si mucegaituri fumam... nici nu vreau sa ma mai gandesc, n-am mai fumat nimic de 3 luni, si nici nu mai fumez, pana nu imi cresc eu propriul material decat daca imi confirma altii ca e ce trebuie, altfel nu mai bag in mine buruieni crescute pe calea ferata...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fac cannaghee si cu ala gatesc ce vreau. Se consuma prin ingerare. Uneori il bag si fara sa mai gatesc ceva cu el, direct. :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Iti faci intai ghee (caci e mai sanatoasa decat untul), sau unt clarifiat (sunt usoare diferente, dar nu mari). Cu asta, decarboxilezi planta, fie prin fierbere 5 ore in apa cu strat de ghee, fie direct prin prajire in ghee 30 minute. Unii (jtm de exemplu :D), prajesc direct planta cand fac ghee. E bine sa incerci toate metodele, ca sa vezi care e mai potrivita pentru tine.

Nota: citeste intai cum se face ghee, fa o proba, si dupa aia ai dreptul la trei intrebari :)) Iti recomand unt de 82, btw... Merge si ala de 65, desigur.

A, la ambele metode planta se filtreaza la sfarsit. Just in case ca nu te-ai prins. La ala prin fierbere, untul se separa la frigider. Hai ca-mi esti dator cu un joint.

Acum cu doua: ghee, how to.

Acum cu trei. Cannabutter. Vezi ca is mai multe episoade.

Si ca sa nu imi mai fii dator, hai sa te-njur: ce-i asa greu fratilor sa googalitzi?

Asa, iaca si episodul 5 cu comparatia.

Acuma, metoda 3 nu a fost facuta corect, trebuia tinut poate si dublu la fiert, pentru decarboxilare. Bine, pentru cine vrea THCa in amestec, e ok.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mersi jtm dar eram la serviciu și am internet pe cartela și merge foarte nașpa de asta nu am avut cum sa gugalesc!! În fine acum pot deci mă voi aprofunda in acest subiect!!! Și ai joint de la mine! Mersi!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Uăi, ați observat că avem chat nou? În sfarsit imi merge si mie pe SOul meu, si in plus e si securizat!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai cine se mai astepta la asa ceva? De fiecare data daca voiam chat, trebuia sa deschid o VM, etc, munca grea...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Vad ca de cand a inceput sezonul cald ati cam disparut toti. Sper ca e din cauza ca trebuie sa ingrijiti plantele outdoor, nu din alte cauze. :joint:

Mai ziceti si voi cate ceva sa va stim ca sunteti bine! :wave:

enricco

Member
outdoor 2017 foarte dezamagitor pentru mine, 18 plante puse, 2 scoase de ceva caprioara, restul supravietuiesc cu greu, datorita lipsei mele, ma bag la indoor la toamna, am niste seminte noi MALAKOFF, de la medical Seeds (Strawberry Haze x White Whidow, 80 sativa, 20 indica