What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Lăsați Omul în pace!!! Ce aveți cu el ??? Că dacă si-ar face agenda si ar lega-o la gat ar rămâne cocoșat:)))):)))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ar fi misto sa fac pe icmag un subforum pentru aia care vor sa se lase :))
Pe de alta parte as fi ipocrit (oarecum), tinand cont ca ieri s-au semanat 7 bueberry auto direct in outdoor, plus vapat un ejuice 1/2 din plante bune pentru dureri de cap si oleaca nootropice, si 1/2 Sour Amnesia watercured. A, si da, mi-a trecut capul, insa efectul secundar a fost ca m-am plictisit la Power Rangers. Clar, pe iarba Tinkerbell rulz...

@ganja: sa vezi cum e sa vapezi su sa iei oral 100g de ceai verde sau mate.Iarba e pentru juniori :d

jtm

Some kind of shaman
Veteran
1. Crezi ca mi s-a facut de bombardament cu oua si rosii stricate? Nu v-am convins eu sa o folositi water cured only, dapai de lasat!
2. Desi socot ca iarba nu e ok in general, recreational vreau sa zic, in mod clar nu este atat de nociva precum medicatia de sinteza, asadar pentru anumite afectiuni la care se potriveste, e o alternativa demna de luat in seama la otravurile alopate. Doar atat ca, pentru orice afectiune ameliorabila cu iarba, exista remedii din plante, destul de bine puse la punct. Nu sunt aplicate corect insa, dar asta este alta poveste, si in plus fiecare cu "karma" lui, cum se spune pe la indieni. Sau la buddhisti, ma rog...
3. Pentru unii, chiar poate fi o revelatie. Sunt oameni care nu mai traiesc nici macar emotional, vai mama lor. Pentru ei probabil ca e chiar utila. Decat sa mergi sa bati pe vreunul mai bine te relaxezi in fotoliu pe o indica watercured.

Daca as avea puterea sa interzic ceva, nu iarba as interzice-o, ci manelele, rapul, hiphopul si rockul (nu ca as fi vreun prieten cu popul sau jazzul). De altfel, daca pentru o vreme, cateva luni sa zicem, ati face un "efort" de genul: iarba numai water cured, cu moderatie (cat sa te simti bine, fara sa te spargi), si ati asculta numai muzica intr-un registru mai ... elevat, cu totii, fara doar si poate, ati sesiza cum se transforma multe lucruri in viata voastra, gradat desigur. Genul de aspecte la care nici macar nu le dai importanta sau nu le sesizezi in mod obisnuit. In plus, o serie de plante nootropice (dar nu numai, caci si "banala" salvie se incadreaza aici) v-ar ajuta de asemenea din plin ca sa mai treceti peste prajeli, dar...

O intrebare semnificativa, dar pe care tu nu ti-o pui este: "Bine bine, la o adica ce as avea de pierdut daca as face asa o vreme: iarba, plante, muzica buna, etc. De ce de fapt ma impotrivesc sa fac asta, caci observ ca numai gandul asta imi este neplacut?" Faptul ca eu stiu raspunsurile corecte, e alta poveste. Oricum nu le-ati crede, si nu, nu vreau sa va verific :D

L.E. Plus ca pe langa Blueberry Auto urmeaza si niste CBD Crew F1, ca tot ma mananca in gaurica dorsala... Sunt extrem de curios cum sunt efectele la watercured nedecarboxilat, ca nu am facut proba asta niciodata. Asta e insa alt thread, care probabil nu va interesa pe nimenea p-aci :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu as fuma iarba watercured omule, lasa o adresa unde sa vin si atat timp cat tu te ocupi de watercuring eu o consum. Numa sa nu te superi daca ii mai adaug putina aroma cu ceva kief ori bubble. :joint:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da' ti-o fac cu ce aroma vrei: trandafiri, menta, scortisoara. Ai sa razi, zilele trecute am facut si cacao de pus la vape.

Apropo de asta, testand in paralel Ascentul cu eLeaful, m-am dumirit si eu care pe care. Problema era cum sa fac sa pot fuma 10 chestii diferite pe zi daca vreau, si raspunsul e Ascentul, desi eLeaful e incomparabil mai adecvat pentru cei care utilizeaza un singur amestec pe zi. Sigur, vorbim de e-lichide.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai cine a zis fumat? Vaporizat, orale... Daca si de astea te-ai ;asat, ai sanse sa ajungi in rai!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Am mustrari de constiinta, eu am vaporizat ceva rasalaltaieri... Felicitari, o sa ma straduiesc sa iti urmez exemplul.

Latest posts

Latest posts