What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
InternationalCannagraphic.png

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Bravo zona verde, ai nimerit fără să vrei, lumea se modernizează peste tot numai tehnologie noua, case unde îți marchezi singur produsele,bancomate de toate felurile, portale de plată,etc .
Acum noi ca noi ne adaptam dar mă uit la bătrâni cum plătesc cu cardul, cu aplicații, și de astea , dar pune cardul pe butoane, și de astea, mi-e milă de ei!
Generațiile viitoare își vor pierde instinctul ăla de supraviețuire, o să ajungă să își pună ștreangul in gat că nu are curent electric! Mașinile electrice rămân pe autostrăzi că a rămas fără baterie 🔋 și cel mai apropiat punct de încărcare e la 2 km !
Inteligență artificială, imprimante 3d care poate crea modele din metal din cristal , și bombă îți tragi un rinichi la imprimantă și o mai duci 5ani!
Nu știu dacă omenirea se duce înspre drumul cel bun, dar eu cred că nu!
Așa ca să țin pasul cu tehnologia am inceput sa învăț cate ceva din web design și web developer așa că m-aș apuca sa fac un forum, ceva de genul, dar nu am idee ce topicuri sa fac nu am inspirație de loc , poate o idee cam cum ar trebui să arate, ce ar trebui să facă userul pe acea pagina, ar trebui sa se înregistreze , etc , orice feedback e binevenit de la oricine! Mulțumesc!
Am sa aștept sativa aia sa îmi vina inspirația, că de la indică fac numai filme de groază!
Spart, bineînțeles! :muahaha: :muahaha:
Designul de mai sus tot când eram spart l-am postat! :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Stai sa vezi ca o sa explodeze electricul dupa ce preturile la produsele petroliere o sa o ia in sus pentru ca .. fitze. Industria trece incet incet la electric si or sa ramana aia ce vor sa conduca inca masini cu motoare termice care or sa plateasca de zeci de ori pretul per km comparat cu versiunile electrice. Putem fugi de evolutie, dar doar putin.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
... Generațiile viitoare își vor pierde instinctul ăla de supraviețuire, o să ajungă să își pună ștreangul in gat că nu are curent electric! Mașinile electrice rămân pe autostrăzi că a rămas fără baterie 🔋 și cel mai apropiat punct de încărcare e la 2 km ! ...
Ba io cred c-or s-apara un nou tip de "benzinarii" unde-ti incarci jucaria, sau intreprinzatori cu biciclete + dinam de incarcare de-or sa dea la pedale sa te-ncarce c-un apel ca la uber...
Oriunde-i o pb se gasrsc solutii.. :2cents:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Tot ce este posibil.
Bugetul UE se duce in megauzinele din maroc pentru productia de acumulatori. Tarile nordice investesc foarte mult in reteaua electrica deci da, sunt sanse mari sa se intample asta in europa. Subventiile sunt pe masura!