What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Eu stiu ce pensie am in momentul de fata :joint: deci inca nu-mi permit ce este la raft.

Tu te-ai lipit de sera deci esti agricultor specializat in sisteme de irigatii si ce urmeaza sa mai vedem pe parcurs

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Aveam exact aceeasi parere despre "o casa la tara" cand eram mai tanar, asa am ratat o ocazie unica... (teren)
Respect asta, dar am trecut de ea si acum am alta viziune.
Daca nu-mi convine pretul de la raft nu cumpar d-acolo, daca-i prea scump unde vreau sa sa locuiesc, caut in alta parte, etc.
Zonel nici n-a conceput toaleta, dar a planificat in detaliu piscina :biggrin: iar asta-i ok pt ca e casa lui, avantajul proprietarului. :good:
babygrower se-nfioara la gandul de-a fi batran la tara, dar vrea sa cumpere o sera. Eu am sapat o minisera (santul..) :tiphat:
Spun astea ca sa arat ca pe amandoi ii incanta ideea, dar se tem de dificultati, eu am trecut de sperietura iar acu-s la lopata facand ce vreau in curtea mea, nu vad de ce n-ati putea face la fel.

DcSantos

Active member
Eu prima data am fost angajat la 17,de atunci tot am fost in campul muncii si in romania si acum in uk. In ultimul timp lucrez mai mult part-time si se simte mai ales la stocul de iarba..pensia nu mi-am calculat-o niciodata ca mai e mult pana acolo,cel putin relativ. intr-un fel is ingrozit si ma intreb daca generatia mea va ajunge sa ia vreodata pensie ,la cum se duc lucrurile pe pula nu m-as mira sa ramanem pe dinafara. Sper ca generatiilor viitoare o sa le placa iarba pentru ca batranii o sa trebuiasca sa manance si ei ..:)))) aberez si probabil is paranoia dar ar fi si asta un plan de pensionare ! :joint:

Latest posts

Latest posts