What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

trecpeverde

Member
Am achiziționat un îngrășământ NPKMg 4.4.4.1 pentru plantele mele și pe etichetă este menționată o doză recomandată de 20 ml pe săptămână. Totuși, aș dori să obțin părerea experților în domeniu cu privire la această doză. Cum vi se pare această cantitate? Este prea multă sau prea puțină pentru a fi administrată odată la 2 zile? Ce sugerați în ceea ce privește doza și frecvența aplicării pentru plantele mele

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da 10 ml si vezi cum merge. Eu as uda si doar cu apa o data la 2-3 udari. Verifica sa aiba toti nutrientii si micronutrientii necesari, doar npkmg nu e suficient.

trecpeverde

Member
compozitie ingrasamant:
Macronutrienți:

• Azot (N): 4.37%
  • Fosfor solubil în apă (P₂O₅): 4.28%
  • Potasiu solubil în apă (K₂O): 4.37%
  • Magneziu (MgO): 1.284%
Micronutrienți sub formă de chelați:

• Bor (B): 0.001%
  • Cupru (Cu): 0.00061% (chelat cu EDTA)
  • Fier (Fe): 0.005% (chelat cu EDTA)
  • Molibden (Mo): 0.00041%
  • Mangan (Mn): 0.00% (chelat cu EDTA)
  • Zinc (Zn): 0.00082% (chelat cu EDTA)

GooD1Man

Member
compozitie ingrasamant:
Macronutrienți:

• Azot (N): 4.37%
  • Fosfor solubil în apă (P₂O₅): 4.28%
  • Potasiu solubil în apă (K₂O): 4.37%
  • Magneziu (MgO): 1.284%
Micronutrienți sub formă de chelați:

• Bor (B): 0.001%
  • Cupru (Cu): 0.00061% (chelat cu EDTA)
  • Fier (Fe): 0.005% (chelat cu EDTA)
  • Molibden (Mo): 0.00041%
  • Mangan (Mn): 0.00% (chelat cu EDTA)
  • Zinc (Zn): 0.00082% (chelat cu EDTA)
Doar mie mi se pare slab?

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Rasadurile de Triple Cheese si Purple Bud au luat-o razna, noile frunze-s chircite iar cotiledoanele is ridicate (nu orizontale) si putin clorotice la baza.
Suspectez lumina prea puternica, pt ca x3 cheese are aceeasi pb in ambele dulapuri.
Una-i in dulapul de out impartind un sil "dezbracat" de 13,5w cu purple bud egal afectat, in timp ce Wappa si Cheese se lafaie si fac frunze de-un pogon, acum vreo doua zile se-ntindeau dupa lumina.
A doua e-n dulapul de micro cu Orange Sherbert, care creste normal.
Ca masura, am pus un dom transparent dublu la out, in micro am stins un bec (din 2) din panou, cel de deasupra x3-ului.

DcSantos

Active member
Mort, bun super cheese asta mă așteptam la mai mult de la el dar asta e , și se vede și diferenta că are la borcan vreo 2 săptămâni, și bine că nu mai fumez ordinară de pe stradă! :joint:
As fuma si eu dar am ramas fara,ultimul grow nu am recoltat atat de mult cat trebuia si am ramas mult mai repede fara mugur . Pauza e o virtute dar pusca mea ce as topi un muguran!:joint:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Daca va pacalici cu minigrow :joint:
Pauza este pentru oameni cu timp liber, nu pentru toti.
Va place sa salivati 3-4 luni pana se face recolta, fumati 2-4 saptamani dupa care reveniti iar la salivat dar la pozele altora. Dubios, multe asemanari cu conducerea tarii!

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Santos are cortu' destul de mare, doar ca fumeaza mult.
Mai mult decat mine, in orice caz... :biggrin:
Nu tin eu cont de cat scoate fiecare, dar am bagat de seama c-am avut cea mai mica productie de bud.
D-aia-mi permit sa fac presupuneri d-astea.
Asta nu-i presupunere: zonel se-nseala amarnic din cateva motive. :laughing:
1- microgrow-ul e cea mai productiva metoda de crestere gr/W/cm2. (nu m2!) bate la cur si outdoor-ul prin securitatea sporita de camuflaj si discretie.
2- pauza e pt toata lumea, punct. Daca nu poti strange din buci in fata stresului macar cateva sapt pt a fugari toleranta, e ca a te baga intr-o bataie fara a fi in stare sa incasezi ce se-mparte p-acolo.
3- nu semanam neam cu travestitii de la putere!
Aia asteapta sa cresti tu si p-orma te jefuiesc ca-n codru..
Da' mersi, c-asa am aflat ca nu-s singuru' ametzit care uita / omite sa creasca.. :biggrin:

Latest posts

Latest posts