What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

GooD1Man

Member
Da, aveti dreptate eu sunt junior in domeniul asta asa ca va iau in considerare toate opiniile. Pot adauga in solul agro natura zat de cafea ?
Am inteles ca este bogat in potasiu, magneziu, azot si alti nutrienti. Cam cat zat de cafea ar trebui sa adaug la 20 L de pamant agro natura ? Eu zic ca e ok ce imi ramane pe fund la 2 cani de cafea.

Last edited:

GooD1Man

Member
vere, sunt urmarit. Luati aminte din greselile mele ca m-a mancat in cur sa vorbesc cu 2 tovarasi, si m-a mancat in cur sa imi dau buletinul la posta.

vasile

Well-known member
Veteran
baga mi as pl in rasa lor de sifoane sper sa ajunga pe rahova sa le bage baietii mopu in cur

O sa zici ca-s muist dar in mare parte ai fi putut sa previi absolut toate problemele astea,

Te-ai aruncat ca rata la muci, sa cresti repede iarba, cand ai fi putut sa stai o luna doua sa te informezi, sunt 10 ani de istorie aici pe forum MINIM, ce sa faci cum sa nu faci, ce sa vorbesti si cu cine.

Ai ales varianta haplea "ma doare la pula" si ti-ai bagat repede comanda de seminte, ai vorbit si cu oamenii ce ai in plan, poate te gandeai si ce sa faci cu anumite g-uri si cui sa le dai, oare ai vorbit cu tovarasii tai sa te scape de niste g-uri la preturi bune in caz ca o duci cap coada? :biggrin:

Sau cum te-au turnat asa rapid? :smoke:

GooD1Man

Member
O sa zici ca-s muist dar in mare parte ai fi putut sa previi absolut toate problemele astea,

Te-ai aruncat ca rata la muci, sa cresti repede iarba, cand ai fi putut sa stai o luna doua sa te informezi, sunt 10 ani de istorie aici pe forum MINIM, ce sa faci cum sa nu faci, ce sa vorbesti si cu cine.

Ai ales varianta haplea "ma doare la pula" si ti-ai bagat repede comanda de seminte, ai vorbit si cu oamenii ce ai in plan, poate te gandeai si ce sa faci cu anumite g-uri si cui sa le dai, oare ai vorbit cu tovarasii tai sa te scape de niste g-uri la preturi bune in caz ca o duci cap coada? :biggrin:

Sau cum te-au turnat asa rapid? :smoke:
Gresesti. Nu aveam in plan sa vand nici macar 1 g, as prefera sa nu dau detalii chiar atat de personale, dar ca sa iti potolesc curiozitate, nu stiu sigur daca tovarasii au facut-o sau mi-au gasit coletul cu seminte la vama.

Ori poate fi paranoia, dar nu cred. Iar cu ratatii aia am vorbit ca voiam sa fac indoor nicidecum ca ma apuc eu de crescut ampulea.

Ideea e ca ori au vorbit ampulea lachetii aia avand in vedere ca relatia noastra s-a racit. Ori cum am mai spus s-a intamplat ceva dubios la posta aia.

In legatura cu informatul, ai dreptate, m-am grabit ca fata la maritat.
O sa iau de la A la Z forumul asta, cel putin pe partea de Romana.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce vama? Nu ai comandat din UE? Plus ca nu se miscau aia asa repede, in 90% din cazuri nici nu ajunge vorba in romania daca se confisca in alta tara din ue un pachet de-al tau, mai ales doar cu seminte. In multe tari sunt si legale oricum.

GooD1Man

Member
Ce vama? Nu ai comandat din UE? Plus ca nu se miscau aia asa repede, in 90% din cazuri nici nu ajunge vorba in romania daca se confisca in alta tara din ue un pachet de-al tau, mai ales doar cu seminte. In multe tari sunt si legale oricum.
Stai ca m-am ametit de tot. Ba da, din ue am comandat

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Atunci prietenii tai or fi dat din gura. Nu trebuiau sa stie ca vrei tu sa bagi indoor. Nu trebuiau sa stie nimic de fapt..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cea mai proasta combinatie. Poate au zis si ei la altii de dinainte sa inceapa treaba.. dar oricum, mai bine stai in banca ta o vreme.

vasile

Well-known member
Veteran
Gresesti. Nu aveam in plan sa vand nici macar 1 g, as prefera sa nu dau detalii chiar atat de personale, dar ca sa iti potolesc curiozitate, nu stiu sigur daca tovarasii au facut-o sau mi-au gasit coletul cu seminte la vama.

Ori poate fi paranoia, dar nu cred. Iar cu ratatii aia am vorbit ca voiam sa fac indoor nicidecum ca ma apuc eu de crescut ampulea.

Ideea e ca ori au vorbit ampulea lachetii aia avand in vedere ca relatia noastra s-a racit. Ori cum am mai spus s-a intamplat ceva dubios la posta aia.

In legatura cu informatul, ai dreptate, m-am grabit ca fata la maritat.
O sa iau de la A la Z forumul asta, cel putin pe partea de Romana.

Imi cer scuze atunci daca te-am etichetat, as zice ca e mult mai posibil ca tovarasii tai sa aiba vreo conexiune pe la gardieni, nu cred ca e adresa de la RQS track-uita, nu cred ca a avansat atat de mult posta romana.

Ti-as recomanda sa stai linistit cateva luni, minim 6-8, daca nu iti face politia vizita in timpu asta cred ca prin iarna poti sa dai drumu la 2 plante. Cel mai safe mi se pare sa o joci linistit, ceva doar pentru tine in timp ce nu mai vorbesti cu oamenii aia.

Poti sa cresti si acum si in 3 luni sa scoti o recolta de cateva sute de grame, dar o sa dormi linistit stiind ca ai alea in casa? O sa fumezi un cui linistit cu femeia la un serial fara sa te gandesti ca iti intra garda in casa? O sa fie un stres continuu sa faci asta acum, dar la anu e mult mai sigur.

Nu vorbi fara sa stii,
Nu hali mereu ce auzi de la altii,
Nu te da ce nu poti sa fii!
Sunt vorbe de cacat le-aud in fiecare zi

GooD1Man

Member
Imi cer scuze atunci daca te-am etichetat, as zice ca e mult mai posibil ca tovarasii tai sa aiba vreo conexiune pe la gardieni, nu cred ca e adresa de la RQS track-uita, nu cred ca a avansat atat de mult posta romana.

Ti-as recomanda sa stai linistit cateva luni, minim 6-8, daca nu iti face politia vizita in timpu asta cred ca prin iarna poti sa dai drumu la 2 plante. Cel mai safe mi se pare sa o joci linistit, ceva doar pentru tine in timp ce nu mai vorbesti cu oamenii aia.

Poti sa cresti si acum si in 3 luni sa scoti o recolta de cateva sute de grame, dar o sa dormi linistit stiind ca ai alea in casa? O sa fumezi un cui linistit cu femeia la un serial fara sa te gandesti ca iti intra garda in casa? O sa fie un stres continuu sa faci asta acum, dar la anu e mult mai sigur.

Nu vorbi fara sa stii,
Nu hali mereu ce auzi de la altii,
Nu te da ce nu poti sa fii!
Sunt vorbe de cacat le-aud in fiecare zi
Ai dreptate, nici in momentul de fata nu stau linistit =))
Cel mai bine ma potolesc, informatii despre cum sa cresc o planta am cu ajutorul vostru le-am dobandit.

Latest posts

Latest posts