What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

trecpeverde

Member
Salut
Cum vi se pare 12 becuri osram de 13/10 w fixate intr-un panou gen un patrat facut de mine din lemn,de mentionat este ca am deja 4 becuri care mau costat in jur de 80 de lei sau ceva de genu,merita sa ii dau inainte cu acest panou,mai am nevoie doar de 8 duli si de 8 becuri sau sa strang bani pentru un ts 600,de mentionat este ca spatiul va fi de 45lungime 45latime.
multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Pentru un spatiu asa mic este nevoie de mai mult sau este de ajuns un panou diy 12 becuri de aprox.130 W,sau ts 600 voi ce spuneti raportat la experienta voastra

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca vrei DIY si iei becuri bune, ek pt spatiul ala. Daca e mai ieftin sau mai simplu cu ts600, e de ajuns si ala. Depinde de tine, ce iti permiti/doresti, pentru plante tot cam aia va fi. Avantajul la diy este ca daca se arde se arde doar un bec si nu toate.

babygrower1

Well-known member
este de ajuns, bineînțeles ca ts-u va fii mai calitativ

uite aici un thread cu ts600 în spațiu de 60x60x140 de la mitsu

vezi să nu te urmărească prin gps :muahaha:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salut
Cum vi se pare 12 becuri osram de 13/10 w fixate intr-un panou gen un patrat facut de mine din lemn,de mentionat este ca am deja 4 becuri care mau costat in jur de 80 de lei sau ceva de genu,merita sa ii dau inainte cu acest panou,mai am nevoie doar de 8 duli si de 8 becuri sau sa strang bani pentru un ts 600,de mentionat este ca spatiul va fi de 45lungime 45latime.
multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Pentru un spatiu asa mic este nevoie de mai mult sau este de ajuns un panou diy 12 becuri de aprox.130 W,sau ts 600 voi ce spuneti raportat la experienta voastra
45x45xinaltimea??
eu am 40x40x160 si folosesc ts 1000 si e si diferenta intre buzi de sub bec si cei de sub ts1000 mai tari mai compacti si mai multa aroma savoare , sub led sunt mai fufly aroma savoarea e mai putin pronuntata fata de cei sub ts!
eu zic ca merita bani !

trecpeverde

Member
45x45xinaltimea??
eu am 40x40x160 si folosesc ts 1000 si e si diferenta intre buzi de sub bec si cei de sub ts1000 mai tari mai compacti si mai multa aroma savoare , sub led sunt mai fufly aroma savoarea e mai putin pronuntata fata de cei sub ts!
eu zic ca merita bani !
120

trecpeverde

Member
Voi ce ziceti daca am 4 becuri de 2700k
sa mai iau 4 de 6000k
si 4 4000k
sau sa iau 8 2700k (bine doar inca 4 pentru ca am deja 4 )si inca 4 de 6000K

trecpeverde

Member
da intr-adevar si eu ma gandeam la ts 1000 sau macar ts 600 dar... na ar costa undeva la 360 lei asa inca 8 becuri ar fi undeva la 180/200 lei deci da... merg pe Becuri led poate pe viitor cine stie!

babygrower1

Well-known member
ce bine ca eu ma tratez cu palinca de prune..

Attachments

• 4A7C6B36-7197-4B7D-84B7-9EA4EE157B1F.jpeg
    4A7C6B36-7197-4B7D-84B7-9EA4EE157B1F.jpeg
    880.1 KB · Views: 48

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Frate fumez numai porcarii, iarbă de căcat! Băgami-ași ceva in ea , mă ia nasol rău, parcă eram slăbit de tot nu mai aveam forță de loc , abia îmi târaiam picioarele și rămăsesem blocat că nu știam ce să fac să stau pe loc sau sa intru in autobuz! Faze de astea de căcat!
Și acum am găsit printr-o cutiuță vre-un 0.3 de Nefertiti cu un procent de sativa de 70% așa scria în descripție pnm , e cu totul altceva diferența de la cer la pământ! Asta iarbă nu căcaturile astea de le bag acum!
Jale jale....cu J mare ce fumează ăștia pe aici!

Latest posts

Latest posts