What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

DcSantos

Active member
Ce se intampla daca aierul este impins in filtrul de carbon(daca filtrul este ultima piesa in ventilatie)
VS
Daca el este extras prin filtru si apoi dat afara (fiind prima piesa in sistemul de ventilatie )

Din cate stiu toata lumea foloseste a 2a varianta dar de ce?

Sunt curios pentru ca intr-un spatiu mic este mai eficienta prima metoda in sensul ca nu ia din spatiu avand un spatiu de dimensiuni reduse

Voi cum vedeti lucrurile ?
poti merge si invers ,am incercat cand la fel nu aveam spatiu in cort sa bag filtrul . cele mai bune rezultate totusi sunt cand tragi aerul prin filtrul care e in grow. Daca nu ai alta varianta poti sa faci si ci filtrul afara.

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Ce se intampla daca aierul este impins in filtrul de carbon(daca filtrul este ultima piesa in ventilatie)
VS
Daca el este extras prin filtru si apoi dat afara (fiind prima piesa in sistemul de ventilatie )

Din cate stiu toata lumea foloseste a 2a varianta dar de ce?

Sunt curios pentru ca intr-un spatiu mic este mai eficienta prima metoda in sensul ca nu ia din spatiu avand un spatiu de dimensiuni reduse

Voi cum vedeti lucrurile ?

Daca tragi aerul prin filtru clar lungesti durata de viata a extractoarelor (si prin filtru dupa ceva ani tot gasesti depuneri pe paleta, rotor. Plus cum zicea si exploziv, au putere mai mare numai ca ai 4 variante: filtru vent, vent filtru, filtru vent (invers), vent filtru (intors extractorul).
Spor!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cand o sa descopere astia ce nasoale is aceste chimicale, tu o sa fii pe posterele campaniei pe post de exemplu!

babygrower1

Well-known member
asta se intampla cand iti e lene sa sterilizezi 😃😃
inca nu a ajuns la clone oare daca as lua tot ce arata a mucegai si le as da un fungicid s ar rezolva?

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Views: 53

DcSantos

Active member
ventileaza cum trebuie bro, baga un ventilator sa sufle in jurul bazei ghivecelor ! baga ceva sub ghiveci sa il tina cumva ridicat pe farfurie sa aiba loc aerul sa intre mai usor si pe la gaurile alea de drenaj, o sa fie mai bine..

Last edited:

DcSantos

Active member
am numa hibrizi deci nici nu prea mai ma uit la borcan cand fumez, bag ce prind la mana

:biggrin:
la fel si eu doar ca eu prind doar blackapple ca doar asta am...breederul nu-l mai zic ca e fantoma probabil. ceva cu valencia. mai incerc breederi din astia mai necunoscuti..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Da iar..., că abia aștept să se facă ale mele ierburi că m-am saturat de iarba de la dealerii, arată bine zaharisită, miroase bine da sparge nașpa, nu știu de ce, dar nu mă ia bine de loc! Ciudat!

DcSantos

Active member
Da iar..., că abia aștept să se facă ale mele ierburi că m-am saturat de iarba de la dealerii, arată bine zaharisită, miroase bine da sparge nașpa, nu știu de ce, dar nu mă ia bine de loc! Ciudat!
Adevarat A Înviat! Toate stropelile si mucegaiturile au unii dilari cateodata! Gandeste'te ca cu cat mai multa iarba cresc cu atat e mai greu sa tina un ochi pe ea ,sa o verifice sa fie toata cum trebuie,ce sa mai vorbim de curing ca borcanele is scumpe,plastici negri de gunoi is suficienti! Crezi ca sta cineva sa deschida sacii aia sa ii aeriseasca pt. curing? Ma indoiesc! :joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hai sa fim seriosi, prea putini dealari din ro cresc ei marfa. Unora nu le iese, altii pur si simplu considera ca e mai ieftin sa cumpere ceva mediocru si sa nu aiba griji. Iar ce ajunge in ro e probabil ce nu merge dat pe alte piete mai bine dezvoltate, adica ce e mai prost, in general.

Latest posts

Latest posts