poti merge si invers ,am incercat cand la fel nu aveam spatiu in cort sa bag filtrul . cele mai bune rezultate totusi sunt cand tragi aerul prin filtrul care e in grow. Daca nu ai alta varianta poti sa faci si ci filtrul afara.Ce se intampla daca aierul este impins in filtrul de carbon(daca filtrul este ultima piesa in ventilatie)
VS
Daca el este extras prin filtru si apoi dat afara (fiind prima piesa in sistemul de ventilatie )
Din cate stiu toata lumea foloseste a 2a varianta dar de ce?
Sunt curios pentru ca intr-un spatiu mic este mai eficienta prima metoda in sensul ca nu ia din spatiu avand un spatiu de dimensiuni reduse
Voi cum vedeti lucrurile ?
Ce se intampla daca aierul este impins in filtrul de carbon(daca filtrul este ultima piesa in ventilatie)
VS
Daca el este extras prin filtru si apoi dat afara (fiind prima piesa in sistemul de ventilatie )
Din cate stiu toata lumea foloseste a 2a varianta dar de ce?
Sunt curios pentru ca intr-un spatiu mic este mai eficienta prima metoda in sensul ca nu ia din spatiu avand un spatiu de dimensiuni reduse
Voi cum vedeti lucrurile ?
la fel si eu doar ca eu prind doar blackapple ca doar asta am...breederul nu-l mai zic ca e fantoma probabil. ceva cu valencia. mai incerc breederi din astia mai necunoscuti..am numa hibrizi deci nici nu prea mai ma uit la borcan cand fumez, bag ce prind la mana
Adevarat A Înviat! Toate stropelile si mucegaiturile au unii dilari cateodata! Gandeste'te ca cu cat mai multa iarba cresc cu atat e mai greu sa tina un ochi pe ea ,sa o verifice sa fie toata cum trebuie,ce sa mai vorbim de curing ca borcanele is scumpe,plastici negri de gunoi is suficienti! Crezi ca sta cineva sa deschida sacii aia sa ii aeriseasca pt. curing? Ma indoiesc!Da iar..., că abia aștept să se facă ale mele ierburi că m-am saturat de iarba de la dealerii, arată bine zaharisită, miroase bine da sparge nașpa, nu știu de ce, dar nu mă ia bine de loc! Ciudat!