What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

DcSantos

Active member
tu ce zici babygrower,cum merge treaba? am vazut la protv culturi de rosii afectate dar prin sud ,sud vest . solarii afectate si chiar unele dauna totala. la zona de munte au fost ferilte culturile tale ? :joint:

babygrower1

Well-known member
tu ce zici babygrower,cum merge treaba? am vazut la protv culturi de rosii afectate dar prin sud ,sud vest . solarii afectate si chiar unele dauna totala. la zona de munte au fost ferilte culturile tale ? :joint:
nu i zona de munte e zona de.. drogați 😂😂
n am avut probleme anu asta pana acu
o singura data am pățit intr un an sa mi ia folia pe sus
oricu una e sparta de gheata m as bucura sa mi ușureze munca sa o dau jos da nu acu.. mai la vara 🤣

DcSantos

Active member
nu i zona de munte e zona de.. drogați 😂😂
n am avut probleme anu asta pana acu
o singura data am pățit intr un an sa mi ia folia pe sus
oricu una e sparta de gheata m as bucura sa mi ușureze munca sa o dau jos da nu acu.. mai la vara 🤣
Vai ,vai!:)))) Pai e bine asa!:joint:

DcSantos

Active member
mi-am propus sa nu mai beau deloc luna asta asa ca tre sa fumez foarte mult ca sa compensez :unsure:
iti place mai mult sa bei decat sa fumezi ? eu daca n-as fuma iarba as consuma clar mai mult alcool ! de vreo 4 zile tot zic ca vreau sa beau niste vin dar tot nu am baut. azi cred ca o sa beau un pahar totusi..m-am molipsit de la voi cu vinul. berea parca nu mai intra cum intra odata ! :joint:

babygrower1

Well-known member
tre sa fii crazy sa ti placa mai mult beutura
când exista iarba
mie cel mai mult îmi place la început rushu
când văd in slow motion, rad ca prostu si mi se relaxează tot corpu
când ma ia după cu filme de filozof ma pun sa dorm ca e weird câteodată

vasile

Well-known member
Veteran
acum cativa ani imi placea mai mult iarba decat alcoolul

de ceva timp alcoolul s-a bagat usor pe sub pielea mea, ajungand uneori sa ma fac mort din 2 in 2 zile, cam 2 sticle de vin in medie la 2 zile. Sau o sticla de whiskean/rom 700ml la 3-4 zile

nu ma ajutat nici doctoru, beau de cativa ani si analizele sunt super ok, si la ecografie ficatu arata bine

eu si gatesc des, si imi fac toate nebuniile, iarba+alcool+mancare buna = kg ++ . D-asta am cam renuntat la bautura ca vreau sa dau cateva kg jos

iarba a inceput sa imi placa mai putin si suspectez ca alcoolul are o vina mai mare aici, in general daca nu beau 1-2 zile ma simt abatut (depresiv e mult spus), pur si simplu fara chef sa fac nimic, un fel de sevraj usor

si daca fumez iarba in sevraju ala pur si simplu nu mai imi place asa ca inainte, uneori e chiar deranjant high-ul daca exagerez, cand nu eram betiv se simtea altfel high-ul, complet diferit

si asa am ajuns eu care bagam cuie din ora in ora sa fumez cam un 0.5 la 3-4 zile

e un drog foarte nesimtit si parsiv alcoolul

nu aveti idee ce pofta am de un rom acum sau un whiskean cu gheata, imi curg balele dar daca simt putin gust eu rup o sticla de 700 ml in cateva ore in setea asta pe care o am acum :biggrin::biggrin::biggrin:

am rarito recent, mai beau in weekend dar si atunci cand prin putin gust sunt ca vampiru ... d-asta luna asta o sa incerc sa nu beau deloc

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De parca aia clasica nu tot cu compusi derivati din petrol e extrasa/procesata.. ba chiar am auzit ca e vrajeala asta ca e facut hhc-ul din compusi naturali (adica cbd) di ca de fapt 90-95% din hhcul de pe piata e derivat din petrol, si nu a vazut niciodata o planta de cannabis, fie ea si cbd weed.
Si are logica, ca doar cbdul are si el pretul lui destul de mare pe piata pentru un compus legal, daca s-ar face hhc din el, ar fi mult mai scump hhc-ul dupa ce ai trage linie si ai pune timpul, aparatura si materialele. Cand poti doar sa il extragi si sa nu te complici, il vinzi ca cbd natural..

Latest posts

Latest posts