nu i zona de munte e zona de.. drogațitu ce zici babygrower,cum merge treaba? am vazut la protv culturi de rosii afectate dar prin sud ,sud vest . solarii afectate si chiar unele dauna totala. la zona de munte au fost ferilte culturile tale ?
Vai ,vai!))) Pai e bine asa!nu i zona de munte e zona de.. drogați
n am avut probleme anu asta pana acu
o singura data am pățit intr un an sa mi ia folia pe sus
oricu una e sparta de gheata m as bucura sa mi ușureze munca sa o dau jos da nu acu.. mai la vara
iti place mai mult sa bei decat sa fumezi ? eu daca n-as fuma iarba as consuma clar mai mult alcool ! de vreo 4 zile tot zic ca vreau sa beau niste vin dar tot nu am baut. azi cred ca o sa beau un pahar totusi..m-am molipsit de la voi cu vinul. berea parca nu mai intra cum intra odata !mi-am propus sa nu mai beau deloc luna asta asa ca tre sa fumez foarte mult ca sa compensez
Ia cu gaz, gen! @babygrower1(plural heptanes)
- (organic chemistry) Any of the nine isomers of the saturated aliphatic hydrocarbon C7H16, obtained from petroleum, especially n-heptane (CH3(CH2)5CH3)
io am zis numa așa bă n am băgat așa cv doar varianta normala de hhcE formula hhc clasica, cu un isomer derivat din petrol, numit heptan, compusii ce il contin au terminatia "phorol".
Ia cu gaz, gen! @babygrower1