Lasa dreacu alcoolul ca nu e bun! Una e un pahar de ceva din cand in cand, alta e o sticla de tarie bauta ca pe apa. Iar efectele nocive apar mai incolo..acum cativa ani imi placea mai mult iarba decat alcoolul
de ceva timp alcoolul s-a bagat usor pe sub pielea mea, ajungand uneori sa ma fac mort din 2 in 2 zile, cam 2 sticle de vin in medie la 2 zile. Sau o sticla de whiskean/rom 700ml la 3-4 zile
nu ma ajutat nici doctoru, beau de cativa ani si analizele sunt super ok, si la ecografie ficatu arata bine
eu si gatesc des, si imi fac toate nebuniile, iarba+alcool+mancare buna = kg ++ . D-asta am cam renuntat la bautura ca vreau sa dau cateva kg jos
iarba a inceput sa imi placa mai putin si suspectez ca alcoolul are o vina mai mare aici, in general daca nu beau 1-2 zile ma simt abatut (depresiv e mult spus), pur si simplu fara chef sa fac nimic, un fel de sevraj usor
si daca fumez iarba in sevraju ala pur si simplu nu mai imi place asa ca inainte, uneori e chiar deranjant high-ul daca exagerez, cand nu eram betiv se simtea altfel high-ul, complet diferit
si asa am ajuns eu care bagam cuie din ora in ora sa fumez cam un 0.5 la 3-4 zile
e un drog foarte nesimtit si parsiv alcoolul
nu aveti idee ce pofta am de un rom acum sau un whiskean cu gheata, imi curg balele dar daca simt putin gust eu rup o sticla de 700 ml in cateva ore in setea asta pe care o am acum
am rarito recent, mai beau in weekend dar si atunci cand prin putin gust sunt ca vampiru ... d-asta luna asta o sa incerc sa nu beau deloc