What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
acum cativa ani imi placea mai mult iarba decat alcoolul

de ceva timp alcoolul s-a bagat usor pe sub pielea mea, ajungand uneori sa ma fac mort din 2 in 2 zile, cam 2 sticle de vin in medie la 2 zile. Sau o sticla de whiskean/rom 700ml la 3-4 zile

nu ma ajutat nici doctoru, beau de cativa ani si analizele sunt super ok, si la ecografie ficatu arata bine

eu si gatesc des, si imi fac toate nebuniile, iarba+alcool+mancare buna = kg ++ . D-asta am cam renuntat la bautura ca vreau sa dau cateva kg jos

iarba a inceput sa imi placa mai putin si suspectez ca alcoolul are o vina mai mare aici, in general daca nu beau 1-2 zile ma simt abatut (depresiv e mult spus), pur si simplu fara chef sa fac nimic, un fel de sevraj usor

si daca fumez iarba in sevraju ala pur si simplu nu mai imi place asa ca inainte, uneori e chiar deranjant high-ul daca exagerez, cand nu eram betiv se simtea altfel high-ul, complet diferit

si asa am ajuns eu care bagam cuie din ora in ora sa fumez cam un 0.5 la 3-4 zile

e un drog foarte nesimtit si parsiv alcoolul

nu aveti idee ce pofta am de un rom acum sau un whiskean cu gheata, imi curg balele dar daca simt putin gust eu rup o sticla de 700 ml in cateva ore in setea asta pe care o am acum :biggrin::biggrin::biggrin:

am rarito recent, mai beau in weekend dar si atunci cand prin putin gust sunt ca vampiru ... d-asta luna asta o sa incerc sa nu beau deloc
Lasa dreacu alcoolul ca nu e bun! Una e un pahar de ceva din cand in cand, alta e o sticla de tarie bauta ca pe apa. Iar efectele nocive apar mai incolo..

babygrower1

Well-known member
bă da scade ceva ph agro natura apa cu 7.3 ph 15ml intr un litru a ajuns la 5.90
voi cu ce va reglati ph u la udării?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pune dreacu 10 ml si o sa fie ph-ul perfect.
Eu am probleme de obicei cu phul prea mare, nu prea scazut. Si desi am ph-down, de multe ori reglez phul din cantitatea de nutrienti/aditivi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nici eu nu stiu de ce ai pus atat, ca aia e recomandare pt plante de apartament care e pe sticla, sa dai din an in paste nutrienti. Ia si tu un ec metru, si o sa vezi cat trebuie sa dai de fapt. Doza de pe sticla era de cateva ori doza maxima necesara pt iarba, ultima data cand am testat. Nu mai stiu cat exact dar minim 2-3 x.

vasile

Well-known member
Veteran
Lasa dreacu alcoolul ca nu e bun! Una e un pahar de ceva din cand in cand, alta e o sticla de tarie bauta ca pe apa. Iar efectele nocive apar mai incolo..

Daca beau un pahar mi se deschide apetitu deci mai bine deloc, eu sunt neam prost la propiu, familie de betivi.

Duc stafeta mai departe, si betiv si drogat.

DcSantos

Active member
P vine de la Plus sau Pro?
e de la 'purple' :joint:
acum cativa ani imi placea mai mult iarba decat alcoolul

de ceva timp alcoolul s-a bagat usor pe sub pielea mea, ajungand uneori sa ma fac mort din 2 in 2 zile, cam 2 sticle de vin in medie la 2 zile. Sau o sticla de whiskean/rom 700ml la 3-4 zile

nu ma ajutat nici doctoru, beau de cativa ani si analizele sunt super ok, si la ecografie ficatu arata bine

eu si gatesc des, si imi fac toate nebuniile, iarba+alcool+mancare buna = kg ++ . D-asta am cam renuntat la bautura ca vreau sa dau cateva kg jos

iarba a inceput sa imi placa mai putin si suspectez ca alcoolul are o vina mai mare aici, in general daca nu beau 1-2 zile ma simt abatut (depresiv e mult spus), pur si simplu fara chef sa fac nimic, un fel de sevraj usor

si daca fumez iarba in sevraju ala pur si simplu nu mai imi place asa ca inainte, uneori e chiar deranjant high-ul daca exagerez, cand nu eram betiv se simtea altfel high-ul, complet diferit

si asa am ajuns eu care bagam cuie din ora in ora sa fumez cam un 0.5 la 3-4 zile

e un drog foarte nesimtit si parsiv alcoolul

nu aveti idee ce pofta am de un rom acum sau un whiskean cu gheata, imi curg balele dar daca simt putin gust eu rup o sticla de 700 ml in cateva ore in setea asta pe care o am acum :biggrin::biggrin::biggrin:

am rarito recent, mai beau in weekend dar si atunci cand prin putin gust sunt ca vampiru ... d-asta luna asta o sa incerc sa nu beau deloc
Nu e greu sa te inveti cu alcoolul. Putin cate putin te inveti cu el .

DcSantos

Active member
Daca beau un pahar mi se deschide apetitu deci mai bine deloc, eu sunt neam prost la propiu, familie de betivi.

Duc stafeta mai departe, si betiv si drogat.
si eu daca am baut un pahar si am la indemana mai beau ca mi se deschide cum s-ar zice supapa..:)))))

babygrower1

Well-known member
nush ce sa zic de trb asta, unii zic ca e fake totusi cum dmnz sa bagi ceva ce iti arde carnea tre sa ti urasti viata
p asta nu o testez
da daca aveti ceva iarba de testat imi dati un mesaj da sa fie ceva exploziv!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da tu cum bagi hhc? O chimicala de abia aparuta despre care nu se cunosc efectele pe termen lung? Asa baga si aia, si dupa is dependenti, raman pe el.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am băgat și eu o singură dată hhc , mi-a fost rău de la ea , sau cum se mai zice popular : "mi-a dat cu rău", și am zis că nu mă mai ating!
Iarba verde de acasă, să am timp să o fumez toată!

Latest posts

Latest posts