What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

babygrower1

Well-known member
sacu de 40 litri restu nu știu, am vrut sa iau composana ca mi place mai mult decât natura are o textura mai faina decât sa dau 56 de lei pe un sac de pământ mai bine îmi iau 250 litri de turba cu 1 milion și fac un mix

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Scump tare solul. Acum inteleg de ce fumati hidro!
La banii aia cumperi plagron la 50l :)) hai poate mai pui 10-15 lei. Oricum nu bate pretul turbei !

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Poate scadea si pt ca e calculat in functie se temp (si modificand temp se modifica si rh-ul, chiar daca e citit in alta parte. Ca sa vezi unde e senzorul rh te uiti daca e un grilaj cu gauri pe spatele aparatului sau e pe fir acel grilaj. Daca pe fir e o capsula cilindrica de inox sigilata, sigur e pt. temp doar. Daca e ceva de plastic mai mare, cu gauri, are si rh-ul acolo.
Da are in spate niște găurele mici , ca un grilaj cum spui tu Explo, pe 4 părți, după aia m-am uitat să nu mor prost, și cum spuneam e pe partea stângă jos-sus apoi pe partea dreapta la fel dreapta jos-sus și acel fir are la capăt o capsulă cilindrică!
Acum îmi mai trebuie un 10% rh să crească, dar văd că și așa sunt bucuroase! Mersi Explo că mi-ai deschis ochii că rămâneam chior! Scz e de la iarbă!

babygrower1

Well-known member
s-a terminat deja 0.4 cu 50 de lei de la un baiat care ia de la alt baiat cand am vaz acl 1 mugur cat un coi de motan i am zis “bulangiule te bat de te pisi pe tn da aici 20 de lei ca ai ciupit din el ca vaca”
mi am luat un capy pulpy si foite :greenstars::greenstars:

babygrower1

Well-known member
🤣🤣🤣🤣🤣:rasta:

Attachments

• B8CC1FB9-2443-4869-97B6-1499EEE9F779.jpeg
    B8CC1FB9-2443-4869-97B6-1499EEE9F779.jpeg
    869.3 KB · Views: 38

babygrower1

Well-known member
ultimadata când am băut mai mult de 2 litri de vin am ajuns la 30km de casă, o fost cel mai mișto blackout care l am avut "alo mami iti dau share location pe whatsapp haidi după mine"

Latest posts

Latest posts