DcSantos
Active member
l-ai rupt din greseala cand lucrai sau l-ai rupt sa incerci ?io bag pl iar am rupt un top
l-ai rupt din greseala cand lucrai sau l-ai rupt sa incerci ?io bag pl iar am rupt un top
n am rupt 1 am rupt 2 ca erau in becuri ce sa încerc din el pistilil-ai rupt din greseala cand lucrai sau l-ai rupt sa incerci ?
L-a bagat pe vena nebunu'!
sper sa i se duca pe nas sa ii opreasca hemoragia ! ) Nu mai e mult si o sa ai ce sa incerci ,inca putina rabdare..n am rupt 1 am rupt 2 ca erau in becuri ce sa încerc din el pistili
Ce site zici ?Ba baieti ce e cu stirile astea despre droguri? Am intrat pe un site de stiri romanesc, si zici ca e site-ul antidrog, numa despre droage stirile din ultima vreme! S-au pus astia pe ei iar?
vai ,vai,chiar asa pe fata le-a spus sa-i infunde mai tare..mai nou flagrantele se fac de dealeri ca sa prindă consumatorii mi au povestit mai mulți băieții din the hood ca au mers la crima organizata cu peste 30 de pers in dosar le au zis polițiștii scrieți cât ați luat dacă nu știți băgați peste 100 de grame
Nush.Ce site zici ?
nu neapărat sa i înfunde mai tare, ca sa aibă un dosar mai bombă, vai ce au prins băieții de pe județul x ar trebuie sa le oferim un bonus pe partea financiară ))Ce site zici ?
vai ,vai,chiar asa pe fata le-a spus sa-i infunde mai tare..
il tii ascuns..Nush.
sau le da un bonus gen o linie in plus pe umeri,fiecare cu escrocheria lui pana la urma urmei. cel putin 100 de grame sa zica,asa ceva..nu neapărat sa i înfunde mai tare, ca sa aibă un dosar mai bombă, vai ce au prins băieții de pe județul x ar trebuie sa le oferim un bonus pe partea financiară ))