What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

DcSantos

Active member
Nu ar trebui sa te superi cand fac baietii caterinca! Intr-un thread chiar scrie ca romanasii is cam sarcastici. Gantz parca scria din cate imi aduc aminte..

eska

Member
fiecare avem perioade si perioade.
intru la 2 ani sa vad ce mai faceti.ca am alta treaba. daca stiam ca nu e loc nu mai faceam glume de obosit. np. :friends:

:mopper:

spor la treaba! :wave:

Last edited:

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
pothead66, daca vrei sa ajuti da-mi coordonatele locului ca ma gandeam sa plec la mare vreo saptamana si-l ajut eu pe respectivu', ii arat unde si cum sa nu planteze pe viitor.. :laughing:
Batraneii aia elitisti au o vb: "Pe oaia care nu-si duce lana, o mananca lupii"
In cadrul selectiei naturale ce nu te omoara te face mai puternic. Nu-l dau la 112, il jefuiesc ca-n codru.
Dealungul timpului am pierdut ceva plante, unele halite de animale iar altele culese de om. Asta m-a invatat sa fiu mai precaut si acum predau cursuri intensive de prudenta. Gratis.
Il scutesc de stresul cu anchetele si procesul si gandeste-te cati bani economiseste fara avocat. E benefic. :biggrin:
Ce caterinca ca nu ai cu cine, suntem 5 insi toti.
Depinde, de ex eu cu mine si cu piramidon suntem trei si ne distram de minune.

lumion

Active member
Foaie verde barabula, îmi bate vântul fix in pix. Mă întrebam ce bate vântul așa tare pe aici. Am ieșit din topicul meu și am urmat calea vechiului thread de discuții interminabile. Mă bucur că în sfârșit îmi pot citi postările ,,😃😃😃😃😃😃😙

lumion

Active member
Nu degeaba a ars-o cu Creanga și sigur a avut și un tovarăș pe nume Muguraș. Opium și alcoolul era pe vremea lor. Să moară Veronica Micle. :))

DcSantos

Active member
Bagau ei ceva in cercul lor! :))) Nu prea stiu de Veronica,stiam ca parca se sinucise ! Este o carte "narcotice in cultura romana" parca ,scrie acolo care si cum baga.. am sa citesc intr-o zi sa vad ce tabieturi aveau poetii si artistii romani..