What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Neata buna,
Am un copacel rupt de realitate. Singurul cu deficiente de la bun inceput :D. Primeste o portie dubla de calmag.
In gradina se afla 9 seminte de la barneysfarm: 1 Lemon Tree, 1 Bubba Kush, 1 Wedding Cake (sambure de la o tura precenta), 1 Orange Sherbert, 1 Blue Gelato, 4 Purple Punch.
Cel cu deficiente este un Purple Punch!
20210623_101042.jpg
20210706_090826.jpg
20210706_090816.jpg
20210706_090843.jpg

cadavruslos

Well-known member
Neata buna,
Am un copacel rupt de realitate. Singurul cu deficiente de la bun inceput :D. Primeste o portie dubla de calmag.
In gradina se afla 9 seminte de la barneysfarm: 1 Lemon Tree, 1 Bubba Kush, 1 Wedding Cake (sambure de la o tura precenta), 1 Orange Sherbert, 1 Blue Gelato, 4 Purple Punch.
Cel cu deficiente este un Purple Punch!

Eu am ajuns sa administrez doza dubla de calmag si am siluri , la ledurile de putere mare stiu ca necesita administrat mai multa doza de calmag decat de obicei ...

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Au inceput destul de devreme sa primeasca calmag. Am sa folosesc nutrienti de grow o luna de zile dupa ce schimb ciclul la 12 ore.
Incearca portie dubla de calmag, pk daca au trecut de 4-5 saptamani si cat mai mult grow.

Succes!

vasile

Well-known member
Veteran
Frumos...desi daca traiesti la tara de ce sa folosesti curent electric cand poti direct soare... mai ales cu ce putere baga in ziua de astazi parca suntem in africa

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Sa folosesti pe langa lumina care intra prin acoperis la un solar si sa mai completezi cu cativa w, da, dar sa cresti doar cu lumina de la bec rosii e risipa.

Trebuie sa vedem avantajul. Toti o sa cresca rosii :))
Click image for larger version  Name:	20210723_165451.jpg Views:	0 Size:	70.5 KB ID:	17904500 Click image for larger version  Name:	20210723_165436.jpg Views:	0 Size:	71.3 KB ID:	17904501 Click image for larger version  Name:	20210723_165428.jpg Views:	0 Size:	66.2 KB ID:	17904498 Click image for larger version  Name:	20210723_165423.jpg Views:	0 Size:	62.8 KB ID:	17904499 Click image for larger version  Name:	20210723_165451.jpg Views:	0 Size:	70.5 KB ID:	17904500

Attachments

• 20210723_165451.jpg
    20210723_165451.jpg
    70.5 KB · Views: 30
  • 20210723_165436.jpg
    20210723_165436.jpg
    71.3 KB · Views: 22
  • 20210723_165436.jpg
    20210723_165436.jpg
    71.3 KB · Views: 22
  • 20210723_165436.jpg
    20210723_165436.jpg
    71.3 KB · Views: 26

vasile

Well-known member
Veteran
eu mi-am facut niste ceara extrasa cu alcool izopropilic din larf si sugar trim, ma enerveaza ca se consuma foarte greu ... la cui aproape imposibil iar la pipa d-abia d-abia...

nu cred ca o sa mai fac curand, se lipeste si de orice si se curata al dreacu de greu, mai bine hash!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca ai facut ceara... ce te miri ca se comporta ca ceara?
Ii trebuie winterisation, chiar si la temp camerei sa mai usuca de obicei.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Dar ce te deranjeaza la sil-uri? Adica nu is cele mai bune, dar eu zic ca is comparabile sau chiar mai bune ca unele lumini specializare. Ma refer strict la led.

Nu spun ca ma ma deranjeaza ci ma exaspereaza numarul de ajustari necesare: cal/mag cu galeata, noi proportii de nutrienti pt fiecare soi in parte, pana si ventilatia trebuie reglata fin ca sa n-o ia la vale, umiditatea, temperatura, etc. Absolut totul trebe sa fie exact cum trebuie si nu poti sa iei ochii de pe ele deloc.
Mi-e dor de vremurile in care cresteam sub cfl, reglam totul tzaca-paca, umpleam bazinul cu apa/nutes (aquavalve) si plecam cateva zile in vacanta. Cand ma intorceam toate bune, poate poate vreo doua varfuri arse un pic ca au crescut in bec.
Suna putin ipocrit, stiu, ca am dorit lumina ieftina led ani in sir iar acum cand o am fac nazuri, dar asa e omul..
Dar m-am adaptat si-am impartit soiurile in tavi separate (le ud pe jos), am inceput chiar sa masor si ph-ul (!), iar noul dulap ma face sa ma umflu-n pene si nu-l faceam atat de bine daca nu ma forta led-ul. In 2-3 milioane de ani pun si poze. :D
Deci pe ansamblu is tare multumit de sil-uri: crestere egala, compacta si constanta, bud mult mai dens bine manjit cu rasina si ies super bine la cheltuieli, atat la consum cat si la achizitie.
Dar ma fac sa "muncesc" mai mult.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut domnule! Daca gasesti rezolvarea problemei cu hranitul plantelor sub led sa imi zici si mie. Ca tot aia ma bate si pe mine. Parca nu mai stiu sa dau nutrienti.. si mananca si ca nebunele. Mai ales calmag..

eska

Member
YOOO piramidoane!😁 👋
zi si cu femeile cum ai rezolvat haha
men, dulapu tau miraculos incape in 60x100cm/ 130cm inaltime? stii de ce intreb? ca sa stiu daca incape sau nu haha! parca hemp zicea ca 14 ani i-a trebuit pana sa inceapa primul proiect. asa si la mine :D da' n-as astepta pana pui tu poze... :nanana:
si eu visam la leduri, facusem liste cu cipuri de pe ebay, categorii de culori haha temas in ele. si am ajuns sa caut leduri pentru semnalizare logan :D

p.s. ba da' urat mai arata forumu zici ca a luat-o pe legale :D

:wave::hotbounce

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Salut domnule! Daca gasesti rezolvarea problemei cu hranitul plantelor sub led sa imi zici si mie. Ca tot aia ma bate si pe mine. Parca nu mai stiu sa dau nutrienti.. si mananca si ca nebunele. Mai ales calmag..
Ha! Salut maestre! Si io dadusem in mania persecutiei, credeam ca-s singuru' care se confrunta cu pb d-astea sau ca mi-am iesit din mana. :biggrin:
Mersi de feedback, imi ridica moralul. :tiphat:
Cred ca singura solutie e sa stai cu ochii pe ele ca pe copii, ca mananca altfel de la un grad Celsius in sus sau in jos, la umiditate 40, 60 sau 80, chiar si cand ploua afara le afecteaza presiunea atmosferica.
YOOO piramidoane!
zi si cu femeile cum ai rezolvat haha
men, dulapu tau miraculos incape in 60x100cm/ 130cm inaltime? stii de ce intreb? ca sa stiu daca incape sau nu haha! parca hemp zicea ca 14 ani i-a trebuit pana sa inceapa primul proiect. asa si la mine :D da' n-as astepta pana pui tu poze...
si eu visam la leduri, facusem liste cu cipuri de pe ebay, categorii de culori haha temas in ele. si am ajuns sa caut leduri pentru semnalizare logan

p.s. ba da' urat mai arata forumu zici ca a luat-o pe legale
esko, pan-la urma esti lesbiana :laughing:
Salut, dulapul meu e mai mare de atat, doar back up-ul e de 60/40/200 cm, dar tu ai destul loc acolo daca te chibzuiesti bine si nu te lacomesti la plante mari sau multe.
Creste si tu sog in containere mici (0,5 - 1 L) si-l compartimentezi in 3 parti: una pt mama(e), alta pt veg / intarire clone - poti clona si-n camera cu mama sau mamele, iar a treia parte pt flower.
La 1,3m inaltime ai destul loc daca nu folosesti hibrizi care se intind (strech) excesiv.
Pastreaza totul simplu - fara multi wati = mai putina cheltuiala la infiintare si mai putina caldura-n dulap, la clone si mama folosesti becuri cu dom iar la veg si flower fara dom.
Da' baga la cap ce balmajim eu cu explo si stai cu ochii pe ele, ca altfel pot da coltzu' peste noapte. Ledu' iti da c-o mana si-ti ia tot daca nu belesti ochii.
Ventileaza in draci si da-le CO2, eu fac 4L de vodca pe sapt cu lichidul din generatoarele de CO2, daca n-as baga non stop nu stiu cum m-as descurca.
Bafta!

eska

Member
deja ma doare capu. are careva un piramidon? :laughing:
intai sa vad cum gestionez temperatura, ventilatia... asa ca doar normal, fara anal :D :thank you:
o singura sursa de lumina si exclus co2. de fun. mizez mai mult pe stealth.

lezb|ancă :rasta:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ventileaza in draci si da-le CO2, eu fac 4L de vodca pe sapt cu lichidul din generatoarele de CO2, daca n-as baga non stop nu stiu cum m-as descurca.
Bafta!

4 L pe sapt e cam mult totusi. Si ti-o zice unu care a bagat mai mult de atat. :D