What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu boss, xenforo scrie pe noi.. ce e acum e doar un upgrade ratat de care ne chinuim sa scapam de juma de an.

lumion

Active member
Eu m-am adaptat și cu treaba asta . Daca pot sa postez și alții citesc este bine, in rest mi se rupe, sincer.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Mai am o luna pana la finalul primei serii de clone si deja m-am sictirit de y2y aia... plm ce cacat de iarba, trebuia sa-mi dau seama dupa nume ca-i nashpa.
Asa-i cu freebee-urile astea cand nu poti sa ti le alegi tu.. O pierdere de timp, energie si nutrienti, sa stati departe de aia.
Dar tocmai am primit de la Barney's Farm bunatati!
Cheese, Triple Cheese, Pineapple Chunk si doua freebee la alegere: am luat Peyote Critical si Orange Sherbert.
O sa am branza de Craciun! :jump:
In ultima sapt de flower a seriei curente (inceputul lui sept) le pun la-ncoltit si ma dezbar de y2y ca de-un obicei prost. Wappa ramane, clar!
Ca veni vb de Wappa am nimerit un pheno pe sufletul meu: piticanii (15cm) aliniate si dolofane, nu mai mult de 2cm diferenta la inaltime intre ele si scaldate-n rasina.
Ma gandeam sa-mi iau un ap foto d-ala pt copii, ca sa fac si eu poze fara sa mai trec prin "dez/exifare" etc, ce ziceti? Explo, vreo sugestie, ceva?
Celelalt inca-s ridicol de scumpe, n-am gasit nimik sub 299lei...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acusi ii dau si eu drumul. Azi a fost zi de drumetie, am ajutat la un grow guerilla la sexing si trimming. Deja incepe incet flowerul, se duce si anul asta! :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Și ei nu am apucat sa pun nimik afară! Păcat!!
poate la anul! Mă luat foamea de la iarba asta!
După mai bag o sesiune de vape!:kos:

lumion

Active member
La ce ploi au fost anul asta in zona mea outdoorul a fost exclus. Daca va vine sa credeti toate rosiile s-au dus pe sanie de la apa. S-au inegrit si papa. Si nu vorbesc doar de gradina mea, alte 50 au trait aceiasi poveste.

piramidon

Veteran
... Azi a fost zi de drumetie, am ajutat la un grow guerilla la sexing si trimming...
Mi-ai dat un flashback - guerilla tineretii... :whistling:
Prietenii asti ai tai is ori f harnici ori masochisti, le place sa munceasca-n plus si sa arunce timpu' si nutrientii pe maidan.
Eu n-as mai face guerilla fara seminte feminizate sau clone, nu mai am chef de ruleta ruseasca cu masculi. :2cents:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fiecare foloseste ce are. Eu vigoare ca la hibrizii F1 nu am vazut pe la majoritatea feminizatelor. Tot asa foloseam si eu si as folosi in continuare. Poate niste auto ca rezerva si side-stash, da aia e alta discutie.

vasile

Well-known member
Veteran
Ar merge un guerilla... eu m-am saturat de viata asta urbana, aglomeratie, toata lumea nervoasa, agitata si grabita... Este demonstrat ca daca traiesti intr-un mediu stresant mori mai devreme chiar si cu 20 ani. De fiecare data cand am posibilitatea ma retrag prin munti cateva saptamani. Parca acolo ma simt ca acasa!

Cand ma plimb in muntii de la noi vad zeci de locuri foarte bune pt crescut insa cine naiba sa faca 4-5 ore cu masina pana la ele? Tre practic sa locuiesti aproape, pe langa orasele mari este imposibil sa cresti in siguranta.

Oamenii de la munte sunt mult mai harnici, saritori si intelegatori...este o placere sa traiesti in comunitate cu ei. Muncit de acasa din munti, 30 - 60 minute pana la gueriila, gratare in fiecare weekend, bere facuta de mine... astea sunt visele mele.

piramidon

Veteran
...Oamenii de la munte sunt mult mai harnici, saritori si intelegatori...
Da asa e, iti cara lemnele (de la tine la ei) si-ti culeg fructele, sar gardul fara sa-l atinga si inteleg foarte repede daca ai obiecte de valoare prin casa...
De-aia locuiesc la campie. :laughing:
...Muncit de acasa din munti, 30 - 60 minute pana la gueriila, gratare in fiecare weekend, bere facuta de mine... astea sunt visele mele.
Toate visele astea-s realizabile vasile, e doar o chestiune de cand si cum te hotarasti sa le pui in practica. Numa' asigura-te ca si consoarta are aceeasi parere. :tiphat:
M-am tinut si eu de gratare saptamanale dar dupa primele 50-60 de week end-uri am lasat-o mai moale. :biggrin:

piramidon

Veteran
Azi am verificat semintele de la Barney's Farm si-am constatat cu satisfactie ca in pachetul de Cheese aveam o samanta-n plus. Greseala la ambalare sau artificiu de marketing, nici nu mai conteaza, am bagat una repede la germinat. :jump:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Azi am verificat semintele de la Barney's Farm si-am constatat cu satisfactie ca in pachetul de Cheese aveam o samanta-n plus. Greseala la ambalare sau artificiu de marketing, nici nu mai conteaza, am bagat una repede la germinat. :jump:

Semintele de la barney imi plac cel mai mult, buzi extrem de compacti, nu foarte mari, calitate buna sau foarte buna.
Gama cali collection vreau sa o incerc pe toata. Ar trebui sa pun cat mai multe soiuri pentru ca scot tipuri noi si cred ca sunt pe undeva la 50% din gama asta. Poate anul viitor voi fi la 70%.
:trampoline:

Latest posts

Latest posts