ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Din ce am mai crescut eu shrooms din kit-uri primite de la prieteni, cu un 20g ud am fost planeta vreo 4-5 ore, 100g mi se pare deja overkill... si nu e de joaca cu psihedelicele s-ar putea sa ramai prost impresionat.
Eu am bagat 200 sau 250 gr de 2 ori. A fost ok. Dar nu recomand pentru cei mai speriosi. Ca am fost convins ca sunt mort pentru vreo 4-5 ore de fiecare data. Nu mi s-a facut pofta sa bag din nou.. inca.
Pentru un incepator portia inteleg ca ar fi cam 5 gr uscate sau 50 fresh. Pe casoletele de le-am bagat eu scria 4 portii si a nu se consuma mai mult de o casoleta in 24 ore.
Eu deobicei cand vreau sa iau shrooms, ma pregatesc cu 1 zi inainte, ma asigur ca in ziua respectiva nu am nimic de facut si de vazut cu nimeni, planuiesc mediul, daca stau afara imi iau niste apa si mici gustari si la sfarsit bag niste weed, prelungeste comedown-ul il face mai linistit, deobicei nu ma intind la o doza mai mare de 3.5grame sau 35 ud, fac asta de 2-3 ori pe an maxim.
Cel mai mult am bagat vreo 150 ud si a fost mindblowing, am experimentat moarte psihica si de atunci am prins respect, sa zic asa m-au educat total si am primit raspunsurile care le cautam
Ultima data era intre 20 si 35 euro casoleta, in functie de potenta. Eu am luat de 35, nu mai stiu cum le zicea, dar mi-a zis vanzatorul sa am grija.
Chiar nu iti recomand sa le combini cu altceva, si cand zic altceva inseamna in nici un caz droguri sau alcool, iar medicamente si orice ai mai bagat in ziua aia pe langa ele sa verifici inainte sa nu interactioneze. Pot iesi chestii nasoale. In plus, fiecare reactioneaza diferit. Si daca tii la viata ta ar fi bine sa ai pe cineva treaz care sa se asigure ca nu sari pe geam sau chestii de-astea.
In gari de fiecare data am întâlnit! Întreabă boschetarii ei întotdeauna știu dar ai foarte mare grijă să nu intri in cercuri neplăcute ,daca nu îți place ceva , pleacă! Nu sta că iese cu probleme!
Depinde și de cine întâlnești!
Salut, am o dilema, e vorba despre o planta am tăiat un Mugur uscat fumat ma spart, la 3 4 zile tăiat alt Mugur uscat fumat nu ma spart ma relaxat, eu find începător și în creștere și în fumat nu înțeleg cum este posibil, amundoi muguri au fost tăiați de la mijlocul plantei unu lângă altul erau ca frați, ziceam dacă unu era de sus sa fi fost mai copt, cantitatea de iarba am băgat la fel în țigară cum e posibil?