ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Inseamna ca e cald in growroom si s-au modificat substantial compusii din bud in alea cateva zile. Sau ati uscat diferit. Sau erati sparti si vi s-a parut..
În cutie nu e cald întuneric 20 grade lumina 24 grade, primul ce nea spart a fost dimineața tăiat pus pe calorifer seara am plecat tai, asta cu relax lam uscat vreo 3 zile poate aici e problema lam uscat de la luat dracu.
Mai repede poate sa fie ca al 2lea era inca umed. Niciodata un mugure uscat rapid nu va fi ce trebuia sa fie. Dar nici un mugure care e inca mai umed decat trebuie nu va fi..
Pai hai sa începem cu începutul, sativa=efect euforic, psihic, energizant! Adică ești foarte activ, toate gândurile tale se amestecă ca un cocktail și tu tot vrei și te strofoci sa faci curățenie printe gânduri și nu reușești, sunt așa de amestecate că și cum ai amestecă toate culorile din cutia de acuarele și apoi ai incerca sa le separi sa fie ca la început, dar nu reușești, asta e sativa!
Indica e un relaxant, un narcotic! Adică incepi să simți toți mușchii relaxați, o stare de lene ,o stare de epuizare, somn, te lipești la propriu de canapea și nu vrei sa te mai ridici! E ceva in genul că și cum ai fi beat mangă!
Acum tu alegi, vrei sa te uiți la un film și să nu înțelegi nimic pentru că ți se amestecă gandurile,sau sa fii amorțit in canapea sa nu mai poți să te ridici!
Înseamnă că eu caut stativa sa predomine adică gen sa rad asa am pula la tavan sau la parchet, clar hibrizi au și si dar voi cauta sa fie stativa mai mult sper sa aleg bine.
Exact cum ma așteptăm la răspunsuri mulțumesc vasy, exploziv, fumuri ușoare în noul an ce stă să vină.
App dacă iau exemplu sour diesel în descriere e 30% indica 70% stativa voi fi și cu filme și relaxat? Ar fi tare
Nici un hibrid nu va fi macar aproape de o sativa pura. Pentru ca e alt fel de experienta, si nu doar thc-ul e important cand vine vorba de felul "experientei".
Dar cu siguranta un hibrid va fi mai putin sedativ si mai mult cerebral daca e mai sativa. Acum.. experientele difera si de la om la om si de la strain la strain si de la fenotip la fenotip. Deci nu te lua prea mult dupa ce e trecut acolo la descriere cand cumperi semintele. Ia-o ca pe o indrumare "cat de cat". De multe ori procentele alea sunt date din burta in functie de ce parinti au fost folositi la creerea respectivului hibrid, dar genele nu se combina asa predictibil inca sa iti dea cum iti calculezi.
Și eu la fel ! Flying!
Am băgat White dwarf (piticul alb) parca pe română sună mai misterios așa! 90% indică , ma băgat la fund urât! Fac și eu ca ganjaboy "bai m-am uitat cred că două ore la podea" "dar nu știu de ce"
Rupt în ultimul hal!
Eu am bagat azi 2 portii de edibles, echivalentul a vreo 5 grame bud.. si vad stele si cu ochii inchisi si cu ei deschisi. Si totul tremura in jur. Acum m-am pus pe o pipa cu kief. Vedem ce iese.
Un an nou fericit! Va zic de pe acum, ca mai am 18 portii de edibles si nu se stie xum merge treaba de acum incolo.
eu am mai bagat acu vreo ora 4 portii de edibles, adica vreo 10 grame de bud. Tot ce se i ntampla in jurul meu e magic. Pana si cand inchid ochii am show hd live in fata ochilor.
Problema e ca daca nu is identice ca model si turatie maresti si zgomotul daca le pui unul dupa altul. De aia in loc de 2 venturi mai slabe in linie intotdeauna e mai bun unul mai mare. Si e si mai ieftin de achizitionat 1 decat 2, si mai economic la consum.