What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

A

Alin

Cum pana mea este posibil? Din un Mugur fac 2 țigări fumez cu prietenul meu ne relaxează nu întram în filme, din ce rămâne din Mugur pun în punguliță las 3 zile fac 2 țigări și fumam la jumate de țigară a început filmele cu râsete a fost super, eu coco fumez și jumătatea cealaltă și mari mia zis tu treci în pat și am fost lat 5 ore, prietenul meu a lamas la filme el nefumand jumătatea cealaltă, acelas Mugur prima data ma relaxat după ce a stai 3 zile în punga ma trimis la nani cum este posibil? Mulți ani băieți și anul nou sa fie mai bun!

A

Alin

Expo am ținut în punga pe dulap la cât am în camera 20 22 grade, pana mea ma zăpăcit rău de cap, prietenul meu a fost în filme 6 ore și el fumează are ani de fumat nu ca mine la a 4 - a experiență

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din nou, dispozitia in care erai.. sau faptul ca ai intrecut masura. Adica si eu pot fuma sativa si sa plutesc toata ziua daca bag asa max 0.5 gr la fiecare 2 ore, dar daca bag 1 gr + dintr-o data in un cui pai aproape garantat ma lesina. Si mai depinde si de cat de obosit sau relaxat sau ce stari mai ai tu in momentul ala. Daca ai iarba buna si stii sa te relaxezi inainte si in timp ce o bagi, poti sa ai trip-uri aproape ca pe ciuperci, mai ales la doze mai mari decat de obicei, insa daca nu te relaxezi poti avea chiar tripuri extrem de proaste sau neplacute, sau poti sa nu simti mare lucru. Thc-ul si ceilalti cannabinoizi doar se absorb si potenteaza ce ai tu deja in creier. Conteaza si metabolismul si tot.

Ps, eu am descoperit ca daca bag o portie de edibles peste 3 ore o sa fiu la varful de efect, asa ca de dimineata tot bag cate o portie la fiecare 2 ore juma-3 ore, sa vedem pana la a cata duc. cam 2 grame juma de bud in fiecare portie, deci relativ lejer. momentan :DDD! acum vad in rezolutie 7K deja..

A

Alin

Mulțumesc de răspuns expo, doar ca în descrierea plantei e 70 %indica și 30%stativa, în cui am pus mai mult dar nu cu mult fata de data trecută când ma relaxat și de fumat am fumat amândoi țigările pana la filtru, acum la jumate de țigară gata a început filmările, sa se modificat ceva cum a stat pe dulap în punguta, posibil sa se fi uscat mai bine, când am fumat prima data a fost luat de pe calorifer posibil sa nu fi fost uscat bine.

A

Alin

Numai ce a plecat un prieten de la mine a venit cu un pai, puf puf în 4 dar nu e cine știe ce, e cum e mai bine))))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Iarba uda e de kkt dar pe cat se usucă parca e mai puternică, dacă bagi in fiecare zi aceeași iarba pe zi ce trece e mai puternică și mai bună dar când începe să prindă și un pic de curring, te rupe total!! Dar acum intra mai multi factori in vedere , spre exemplu o iarba crescută exemplu te poate droga atât de mult încât mintea ta e pre înceată să poată realiza cat de spart ești!
Deci în concluzie tu ca începător nu poți vedea aceste diferențe! Trebuie timp , experiență, toleranță ridicată !
Dar dacă începem acest subiect să îl despicăm in mii de bucățele s-ar putea să nu mă opresc din scris nici mâine! Așa că mai fumează experimentează , și ai să ajungi sa pui niste întrebări așa mai de altă clasă!
Hai sărbători fericite și nu an nou fericit la toată lumea!
:smoker:
Mort!!!!!!

A

Alin

Vasy perfect deacort cu tine nu te contrazic deloc am tăiat asa de probe niște Muguri nici nu erau în fază de tăiat doar sa vad pe cine cresc și de cine am grija, de experimentat mai am, trebuie sa îmi cunosc limitele gen gata nu mai fuma ca pleci la nani, cu siguranță le voi descoperi fumând. Va urez an nou fericit cu toate ca planul pe noaptea asta e o litra de Jack.
Ca uitasem am editat mie smoaca sa și fumez și sa beau nu vreau sa stric noaptea de anul nou nu de alta dar ma cert cu consoarta.))))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Părerea mea e că nu ai să știi dinainte ce crești, trebuie să crești sa o usuci apoi un pic de curring so abia apoi sa vezi ce ai crescut! Niciodată invers!!!!!!!!!!!
De gustat pot sa zic că da !
Dar nu vei fi sigur că iarba care ai gustato acum va rămâne așa , ea se schimbă, tricomi se degradează, deci se îndreaptă spre un efect mai narcotic cu cât e mai lung curringul , in caz că e indică! Sau exista și posibilitatea să se schimbe și invers spre un fenotip mai sativa și să dispară complet efectul narcotic! Deci iarba o vezi cat de calitate ai crescut o și cât de potentã va fi!
Cu cat curring este făcut cat mai corect cu atât și calitatea ierbii va fi alta!
Și abia după jumătate de an de așteptare vei vedea cu exactitate ce ai crescut!
Poate mănânc prostii din gură, corectați mă dacă greșesc!

A

Alin

Vasy eu nu sunt obișnuit cu termeni ăștia englezești, curring =???? Are traducere în romana? Sau ce pana mea e curring asta?
Exact ca la intake)))) plm știa ce e acum știu e gaura pe unde întra aerul în box
Cum ziceam nu am pretenții de la niște plante care au fost chinuite din lipsa de experienta în crescut dar încet încet omul învață, voi atașa niște poze cu gagicile mele, cu venire noului an le urez sa ma spargă ușor dar bine ))))

Attachments

• IMG_20181223_235632.jpg
    IMG_20181223_235632.jpg
    87.2 KB · Views: 18
  • IMG_20181223_235625.jpg
    IMG_20181223_235625.jpg
    90.7 KB · Views: 26
  • IMG_20181228_225623.jpg
    IMG_20181228_225623.jpg
    90.4 KB · Views: 20
A

Alin

Mai oameni buni nu înțeleg diferența dintre indica stativa, ce te face euforic adică ca și cum ai fi beat stativa sau indica de pe google nu inteleg

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Frate nu știi ce înseamnă un efect euforic??
Și ce este un efect narcotic??
Înseamnă că nu ai să înțelegi niciodată!!!
Pace!

La copii, jocul poate provoca o stare de fericire și satisfacție
Euforia este o stare care se manifestă printr-o senzație de bună dispoziție exagerată, de optimism nemotivat și care apare în unele boli nervoase, sau in urma consumului de flori de cannabis!

Narcoticele sunt substanțe care produc după pătrundere în corp o stare de narcoză. Aceste substanțe sunt frecvent sub formă de gaze sau vapori care prin inhalare au un efect hipnotic, somnifer, analgetic, relaxare musculară. În categoria lor intră și unele opioide.

Ce simplu este când mai dai cate un search din când în când!!

:smoker:

A

Alin

Nu știu ce înseamnă nici euforic nici narcotic pentru ca nu am experiență de asta aștept de la voi un răspuns simplu.
Indica -te pune în pat dar ești perfect constient
Stativa te inbata de cap și ați încep filmele
Hai sa aveți un an nou fericit ��

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Nu-i rău te apropii de adevăr , dar ceva tot mai lipsește creste o indică 100% și o sativa 100% , păstrează cate o mostră din fiecare, și fumează le pe rand și vei vedea diferența!!!

picture.php

Poftă bună! :smoker: :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dar eu nu glumesc deloc vorbesc foarte serios!
Multă vreme am avut dilema asta dar nu am spus la nimeni , m-am privat, adică m-am închis în mine, și am zis că pot și singur sa aflu fara ajutor! Deci m-am strofocat, am căutat , am incercat, am zis că nu pot chiar eu cel de pe ultimul loc, și niciodată nu voi cere niciodată ajutor dacă pot rezolva singur!
Mie nu îmi place lumea sa se bage in lucrurile mele personale!
Sunt eu nebun recunosc dar am un caracter totuși!
Mă respect ! Și dacă mă respect înseamnă că vreau și de la anturajul meu să mă respecte daca însemn ceva pentru ei, dacă nu să își vadă de drumul , eu în gașca mea nu accept prieteni, doar cunoștințe și dacă îmi arată că sunt cinstiți și corecți , îmi pot asuma riscul sa ai ajut cat pot și cu ce pot! Sunt in stare sa dau și cămașa de pe mine, scuze cămașă nu port deci tricou, și dacă mă primește că pe un adevărat prieten , îl și pup!