What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

legalizeRO

Active member
Cumperi doar de pe teritoriul UE. Si nu numai atat. Le trimiti mesaj inainte sa-ti confirme ca trimit de pe teritoriul UE, ca sa nu-ti vina semintele la vama si sa te ia in colimator.
De pe seed finder ma inspir eu. Ai si pareri despre magazine, si review-uri la strain-uri.

plm

Member
Eu am comandat si platit cu cardul de fiecare data, nicio problema, mai ales ca acum de sarbatori toata lumea cumpara diverse, e momentul perfect daca esti paranoizat, recomand RQS, alchimia, ace seeds etc, sunt o gramada bune

A

Alin

RQS plătit cu cardul, în 2 săptămâni a ajuns plicul în ro, la cum era inpachetat nu ai cum sa a-ți dai seama ce conține, la expediator e trecut doar o firma.

A

Alin

Va salut, la rugămintea unui prieten am hotărât sa dau cu toporul într-un mugurel mic din plantulele mele auto ak47, degeaba iam explicat ca nu e încă gata ca trichomi nus ce trebuie ca sunt clari nus tulburi el nimic, după ce iam predat mugurelu la uscat pe calorifer făcut mărunt cu grinderul și 2 ore el și 2 prieteni au văzut un film de comedie pe parchet cu hohote de ras, evaluarea a fost.:"frate e ce trebuie", eu încă mai aștept pana se schimba culoarea la trichomi nu ma grăbesc, moș craciun nu vine la mine dar după crăciun voi pleca eu la el tai tai când sunt plantele gata.
Va pun niște poze cu infractorul mic))

Attachments

• IMG-20181212-WA0003.jpg
    IMG-20181212-WA0003.jpg
    34.6 KB · Views: 16
  • IMG-20181214-WA0001.jpg
    IMG-20181214-WA0001.jpg
    62.6 KB · Views: 16

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Va salut, la rugămintea unui prieten am hotărât sa dau cu toporul într-un mugurel mic din plantulele mele auto ak47, degeaba iam explicat ca nu e încă gata ca trichomi nus ce trebuie ca sunt clari nus tulburi el nimic, după ce iam predat mugurelu la uscat pe calorifer făcut mărunt cu grinderul și 2 ore el și 2 prieteni au văzut un film de comedie pe parchet cu hohote de ras, evaluarea a fost.:"frate e ce trebuie", eu încă mai aștept pana se schimba culoarea la trichomi nu ma grăbesc, moș craciun nu vine la mine dar după crăciun voi pleca eu la el tai tai când sunt plantele gata.
Va pun niște poze cu infractorul mic))
Deci tu n-ai asteptat nici sa tai planta si stie lumea ca ai iarba? :muahaha:
AI GRIJA!

A

Alin

Am grija e prietenul meu și știa de iarba din sămânță, eu nu prea sunt paranoia ca dacă vine ca dacă ma prinde ca sunt urmărit sunt un tip asa cum sa zic ma doare n p....

cristocel420

Active member
Oricum nu-ți face nimeni nimic pentru ce ai tu acolo se vede ca e pentru consum propiu ,cel puțin nu ar trebui să se chinuie ,doar zic că așa s-a încrezut un prieten în alt prieten să-i spună acestuia că are 3 plăntuțe și la un pai acest alt prieten ne-a zis mie și altui prieten ,tot pe motivul că are încredere că nu suntem papagali.Eu unul am tăcaut mâc ,nu știu ce să zic de restul dar am fost trădat la rândul meu de ce-i mai apropiați.Oamenii îs fucked up ,loialitatea e o caracteristică rară,foarte greu am învățat asta pentru că nu-mi venea să cred și tot duceam ulcioru la apă.Până și în relațiile de cuplu ,de câte ori nu ați pățit să stați de vorbă cu cineva care să-și bârfească partenerul de viață, prietena ta îi spune celei mai bune prietene chestii despre tine.

Last edited:
A

Alin

Cristocel mare dreptate ai doar ca deja fapta este consumata, paranoia nu îmi dau ca nu am de ce, domiciliul stabil al am într-o partele plantele în alta parte și pentru 2 3 plante atâta timp cât nu vand și stau în banca mea cred ca nu ma cauta nimeni.

cristocel420

Active member
N-ai treabă,poate chiar ai un prieten bun și dacă e sa meargă vorba până ajunge unde trebuie dacă mai ajunge tu deja ai recoltat și la următorul grow poți sa-i spui ca nu mai crești nimic.

Last edited:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai fumăm și noi ??
Sau v-ați lăsat de iarbă??
Eu voi băga o sativa neîmplinită, îi zic așa că doar arată dar la high mai trebuie lucrat!
:smoker:

Latest posts

Latest posts