What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu eram super spart când te-am întrebat!
Da abia acum mi-am dat seama că ai avut dreptate ! E temperatura scăzută la rădăcini, pentru că a început să se coloreze frunzele in albastru închis!
Deocamdată numai una și-a arătat preflower-ul , celelalte nici nu au de gând!
Și au toate 33 de zile!
:joint:

L.E: sau poate lipsa de fosfor, că rădăcinile folosește în cantități mici fosfor!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Mai fumăm și noi ceva!
:smoker:
Eu sunt rupt! Ma luat Chronic mai mult așa pe indică, cred că e un fenotip sau genotip cum se mai zice corect care înclină mai mult pe northern lights!
Adică mult body high! Si relax!
DA e bună , mănâncă Vasile aista!
:muahaha:

am scos si eu o parte din recolta de la uscat, si am zis sa o incerc putin.

budul asta e din partea de jos a plantelor. ( pe care o tin doar sa imi fac ceaiuri ) - restul sunt la uscat in alta parte

highul e bun, puternic, pe energie.

:tiphat: :smoke:

Attachments

• IMG_5613.jpg
    IMG_5613.jpg
    54.4 KB · Views: 22
  • IMG_5623.jpg
    IMG_5623.jpg
    42.6 KB · Views: 23
  • IMG_5625.jpg
    IMG_5625.jpg
    24.4 KB · Views: 17

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
tot cam atat e si un pahar de whiskey bun in oras. nu ar fi o mare suma pentru 1-2 cuie. problema e ca nu e cantitatea care trebuie si probabil nici calitatea care trebuie la banii aia de cele mai multe ori. si na, nu te opreste nimeni sa iti cresti daca iti trebuie niste bud de fumat.

le-am sortat si eu pe fete si le-am pus bine. mai am o punga din care o sa imi fac doar ceaiuri; poate pun si niste poze cand il fac.

una peste alta, aici sunt in jur de 80g. sper sa imi ajunga de fumat iarna asta. :tiphat:

Latest posts

Latest posts