What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Bine,mersi,te anunț dacă nu ma descurc. Acum m-am uitat informativ dar nu am văzut vreo Căsuță unde sa bag chestii ,decât date cerute de PayPal pentru efectuarea tranzactiei .
cel mai probabil e vorba de un "shipping comments" sau "note to seller" box unde sa scrii detalii suplimentare. dar, daca nu il gasesti ma anunti si intreb exact cum merge treaba.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Salutare băieți ! M-am întors de la cannafest cu vreo 5 sacose pline cu semințe , filtre , foite, grindere, și multe sacose cadou și liste de preturi , postere, o grămadă de mostre cadou Ca Mg și N! Și multe alte mostre de fert ! + Am câștigat 3 sticluțe de fert. Scrumiera de la Royal Queen seeds! Si multe altele!
Și am câștigat un sac de substrat
worm delight de la atami, si lam carat in spate până acasă , prin metrou , prin tren!
Mi-am rupt spatele!

picture.php

picture.php

picture.php

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Buna vizita man! Dar cum ai ajuns la 10 sticlute de calmag? :muahaha:
Si daca tot il ai, vezi sa nu dai mai mult decat trebuie, ca strica mai mult decat ajuta cand suprautilizezi.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai am aruncat cu cercuri și am nimerit de câteva ori ! Deci am primit darul și bonus calciu magneziu apoi am fost anunțați că se va trage la sorți așa că tot am vizitat stanul și de cate ori ne vedea îmi dădea ceva cadou! Am trecut de 5 ori pe acolo cu femeia am primit și eu și nevasta mea ! Și așa am ajuns la 10 sticluțe!
Gata ma luat flama că acum am aruncat jointul !
Mort!
:smoker: :tiphat:

cristocel420

Active member
Ce nebun ești Vasy hahaaaa ,am fost pe jos când am citit și văzut ce ai pe acolo,îmi place de tine ca-ti traesti viața.Ti-ai cumpărat vreo sativă 100% cum ziceai ?care e?daca ai cumpărat faci te rog un jurnal cu ea?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai am cumpărat vre-o 70 de semințe de diferite tipuri ,indice ,hibrizi și majoritare sativa , dar sativa 100% nu am cumpărat pentru că ACE seeds nu au fost pe acolo!
Și la cate soiuri erau pe acolo era greu să mă hotărăsc că le vroiam pe toate, pe care sa o cumpăr prima ?
Și multe le-am câștigat la " învârte roata"
Și ce se nimerea se nimerea!
De la Piramid seeds am Nefertiti 80% Sativa scrie in descriere și e un mix intre
White Widow si Black Widow!
Tutankamon tot de la ei de un 60% sativa !
De la fair seeds am original lemon pie
Predominant Sativa
(amnenzia haze X skunk 1),
Blue dream matic de la Fast buds la fel e mostly Sativa!
Si sweet tooth de la FOTR seeds cava mai sativa așa în rest mixuri și majoritare indice, și auto!
:tiphat:

Sargemilla

Member
mor de ciuda vasy... aproape ca am ajuns si eu anul asta, dar pretul de avion m-o cam oprit. Dar am trecut si eu azi prin Ivory tower din stuttgart si mi-am luat una alta. Fara seminte ca aici ii bai, dar in dec trec prin Eindhoven si imi iau de acolo CEVA DE RASA FRATE
cuie nu.. dar bere din plin! Hai noroc!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Problema e că sunt așa calm că nu îmi mai trebuie nimic! De multe ori nici femeie nu îmi mai trebuie :muahaha:

Mai fumăm și noi??
Că mai am de 2 jointuri din aia frumos mirositoare! Miroase a fructe exotice coapte și căpșuni! Și super puternic mirosul! De spart sparge bine , ceva in genul că te simți că ești beat , te uiți ca nebunul că ai impresia că vederea îți face feste apoi te adorme!
:smoker:

cristocel420

Active member
Pai am cumpărat vre-o 70 de semințe de diferite tipuri ,indice ,hibrizi și majoritare sativa , dar sativa 100% nu am cumpărat pentru că ACE seeds nu au fost pe acolo!
Și la cate soiuri erau pe acolo era greu să mă hotărăsc că le vroiam pe toate, pe care sa o cumpăr prima ?
Și multe le-am câștigat la " învârte roata"
Și ce se nimerea se nimerea!
De la Piramid seeds am Nefertiti 80% Sativa scrie in descriere și e un mix intre
White Widow si Black Widow!
Tutankamon tot de la ei de un 60% sativa !
De la fair seeds am original lemon pie
Predominant Sativa
(amnenzia haze X skunk 1),
Blue dream matic de la Fast buds la fel e mostly Sativa!
Si sweet tooth de la FOTR seeds cava mai sativa așa în rest mixuri și majoritare indice, și auto!
:tiphat:
Foarte tare ,toate suna gustos de-ți lasă gura apa.
Am văzut un plic pe care scrie torpedo,în spaniolă cred ca înseamnă torpilă ,neveu,lovitură :)))) Anunță-mă cum e când e gata.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ok !
Torpédo Are o Čupa câștigată dar nu scrie care! E un hibrid indica sativa !
Genetica: bubble gum X bubble gum
Feminizată
Cu thc maxim , XXL la recolta!
Te anunț!

buruiana

Member
ati vazut strainul asta?

The “strongest strain on earth” is now available from BSB Genetics! Award-winning Bruce Banner will smash you in the head with a powerful, energising, and creative high. With some phenotypes clocking in at an unreal 32% THC, you won’t need more than one hit to say goodbye to procrastination and hello to new levels of inspiration and motivation!

BSB GENETICS - BRUCE BANNER: A SUPERHERO AMONG STRAINS
BSB Genetics recently celebrated their 4th birthday, and to commemorate, they added several extraordinary new strains to their catalogue, including the sensational "B-S-B Bruce Banner". Bruce Banner combines powerful OG Kush genetics with the taste and potency of a Strawberry Diesel. Out-of-this world THC levels and a spectacularly uplifting high earned this strain 1st place in the “Most Potent Strain” Category at the 2013 High Times Cannabis Cup.

Bruce Banner is a sativa-dominant hybrid (63% sativa) that will develop densely packed buds with thick and frosty coats of resin. Her fat flowers will have few leaves, which makes manicuring after harvest very easy. Orange pistils that that wrap around the bright green buds give the plant a gorgeous appearance.

Grown indoors, Bruce Banner won’t exceed a height of 120–150cm, which makes her still very manageable when space is limited. However, she can greatly benefit from regular topping, or if you want to grow her in a ScrOG to max out yields. The strain’s flowering time is a reasonable 9–10 weeks. In good conditions, Bruce Banner will reward you with excellent harvests; look forward to up to 600g/m² when growing under a 600W light indoors, and up to 400g/plant in good outdoor conditions.

Bruce Banner’s scents and flavours combine awesome citrus and berry notes with the diesel tones of the OG. This makes for an extraordinary smoking experience that will please even picky cannabis connoisseurs.

Calling Bruce Banner “potent” may well be the understatement of the century. With some of her phenos breaching the 30%+ THC threshold, this strain isn’t called “strongest strain on earth” for nothing. Her superhero-strength smoke will make you feel a massive amount of cannabinoids rush through your body; and just like the Hulk’s powerful fist, she'll smash lethargy and procrastination to pieces. The effect is incredibly energising and uplifting, so you can take on the world! Bruce Banner is a fantastic smoke that will lift you up and give you bouts of creativity and motivation, but she will also relax both your body and mind!

B-S-B Bruce Banner by BSB Genetics is a true superhero among cannabis strains. Just plant your seeds and see for yourself why Bruce Banner is a strain like no other!

Brand BSB Genetics
Genetics 60% Sativa / 40% Indica
Parents Strawberry Diesel x OG Kush
Flowering Time 9-10 weeks
THC 25-32%
CBD Low
Yield (Indoor) 600 gr/m²
Yield (Outdoor) Medium
Height (Indoor) Medium
Height (Outdoor) Medium
Available as Feminized seeds

Latest posts