What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

buruiana

Member
dar de Critical Kush de la barney farm ce parere aveti? vreau sa pun la anu outdoor. are 25% thc si zice =this strain will know you off with no remorse= doar de la un fum sau doua

BARNEY'S FARM - CRITICAL KUSH: THE ULTIMATE MASTERPIECE WITH LARGE YIELDS AND 25% THC
Each square meter of the feminized Critical Kush from the Barney's Farm will yield indoors up to 750 g of top quality weed with lab tested THC content of 25%. The smoke will knock you off completely and with no remorse. This typical Indica characteristics, combined with the unbelievable strength make the Critical Kush a perfect late evening smoke, as well as pain reliever.

A rather short plant, reaching just 100 cm and blooming in just 60 days, making it worth considering for impatient Indica aficionados that prefer traditional (not AutoFem) varieties.

You can check out the full in-depth review of the Critical Kush on our blog here.

Brand Barney's Farm
Genetics 100% indica
Parents Critical Mass x O.G. Kush
Flowering Time 50 - 60 days
THC 25%
CBD 2.1%
Yield (Indoor) 650 g/m2
Height (Indoor) 100 cm
Height (Outdoor) 100 cm
Harvest Time (Outdoor) End of September
Awards Cannabis Cup (High Times)
Available as Feminized seeds
CBD:THC 1 : 11.9

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar tu intelegi ce inseamna procentul acela de thc? Adica speri sa fie mai potenta daca are procent mai mare de thc? Sau care e treaba? Ca vad ca numai de astea cu povesti frumoase nimeresti.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Omule !! 25% thc poate atinge planta dacă e crescuta exemplu și poate nici atunci !
Și nu cred că te poți compara cu Barney ferm , nu ai echipamentele necesare și chiar daca le vei avea va trebui sa înveți muuuuuult!
E ca și cum crești pentru prima oară și vrei sa scoți 2g\watt!
Trebuie crescut de mai multe ori și să ajungi să o cunoști așa de încât să știi dinainte ce program de mâncare ii priește, câtă lumină , ce concentratii de fert. Și când !
Și plus că câteodată sau mqi tot timpul umflă procentele sa cumpere lumea că tine (creduli)!!
Hai noroc sper că ți-am fost e folos!
:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
25% thc by weight nu va avea niciodata nici o planta de cannabis. E vorba de procentul de thc, dintre cannabinoizi. Asa ca din punctul de vedere din care pare ca alegeti voi strainurile, e o mare minciuna acest procent, ori va mint vanzatorii, ori va mintiti singuri, nu imi dau seama exact.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Da de fumat mai fumăm?

Explo că tot ești pe aici, pe undeva.
De ce sau încovoiat frunzele??
Sunt verzi dar încovoiate,oare ce deficiență mai e și asta?
Chiar nu îmi dau seama!
Am să revin și cu o poză mai târziu!
Dar le-am hrănit cu puțin calciu magneziu care l-am luat, de la cannafest!
Are și puțin azot in el!
Sau strâmbat mai bine zis!
:smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Fumam. De fapt am fumat cam toata ziua deja.. si ii dau inainte.

Pune poze ca nu inteleg asa din ce povestesti.. Si fa si tu pozele cu masina de spalat, nu cu aia de cusut.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
picture.php

Si e Chiar cea care și-a arătat prima sexul! E fetiță!
:smoker:
Mă duc să mai rulez un joint!
:joint:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Overwater? Temperaturi mici la radacini? Si nu imi dau seama de culoare din poza aia, sunt verde inchis? Sau cum?