ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Am facut rost si de niste verde, nu stiu ce e, dar te lesina, ceva indica dom oricum, am fumat un cui am fost mort 3 ore, acum m-am trezit si pun si ice hash si weed))
Da, doar ca de obicei vorbim despre produsul final, ce e el, si nu neaparat despre procedeul de obtinere. Cum si kief e kief si nu sieve hash, cum cannabutterul e cannabuter si nu simmered butter si probabil multe altele din acest domeniu. Intrebam pentru ca dintre toti pe care i-am auzit de-alungul anilor, nu imi aduc aminte sa fii fost nici 1% care sa ii zica icehash. Eram curios daca il vinde cineva sub numele asta sau care e treaba.
Fara apa, pun materialul impreuna cu gheata in bag, scutur, colectez kief-ul, progresiv, apoi pun intr-un bag cu o plasa si mai mare, apoi colectez kief-ul din fiecare bag il pun laolalta, si apoi la presa de polen, si fac cubulete de ice hash!
E kief.. deci din el nu poate rezulta ice hash. Asta voiam sa spun. Chiar daca e facut cu "gheata" carbonica. Tu nu folosesti solvent in cazul asta. In cel mai rau caz ar intra la dry ice hash, dar e un termen prea pretentios pentru kief.
Dar ai incercat si sa faci bubblehash? Ca la cat costa gheata carbonica e posibil sa fii mai multumit asa. Kief se poate face si fara gheata carbonica, oricum. Dar e de preferat sa folosesti site de kief ca uzezi sacii daca ii folosesti pe ei la kief.
Nu am incercat sincer, nu prea mai am asa mult material, o sa incerc sa fac edibles si cannabutter din ce mi-a mai ramas raw, in schimb mai am o gramada de kief)))
Eu ma bucur ca am iar sita rotativa, ca de as face la mana mai repede l-as fuma decat l-as putea face. Tin minte ca la inceput faceam 1-2 grame pe ora la mana ( cu tot cu purificare). Si tot era ok ca 2 grame imi ajungeau minim o zi. Acum pot sa le bag si intr-o ora. Nu mai e smecherie.
Eu l-am strecurat printr-o sita de ceai! A ieșit mai mare un pic , adică are și fragmente de frunze prin el! Dar sunt mulțumit deocamdată , nici material nu prea mai am așa mult , deci voi baga mai multa iarbă!! Acest kief la lam făcut că mi-a venit poftă!
Mie mi se pune un nod in gat cand ma gandesc numai la acel kief verde care iese cand sita este uzata, gaurita sau prea mare. Cumva, e mai gretos decat budul din care il faci. Nu stiu de ce dar chiar ma face sa ma simt rau cand il fumez. Parca intoarce stomacul pe dos. Chiar daca budul l-as fi putut fuma fara probleme.