What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si eu am cam uitat cum e sa adorm nespart. De maine ma gandeam sa merg pe edibles. Ca parca bag cam mult kief. Poate daca nu bag decat edibles o vreme o sa scada toleranta la fumat.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu stau și mă gândesc că nu îți va scădea toleranța dacă bagi doar edibles! Până la urmă tot THC bagi!! Și cred că nu contează cum îl consumi( edibles sau la kief la pipa), dar poate mă înșel! Nu știu , încearcă și ne zici și nouă!
:tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Incerc domne.. de cand m-am trezit am bagat 4-5 gr de unt in 3 portii. Echivalentul a 8+ gr bùd.
Sunt bine binw!

plm

Member
explo mestere, cum mai esti? Eu d-abea acum incep am avut treaba azi ce necesita maximum de concentrare si n-am apucat sa bag nimic, dar mi-am pregatit un load imens de ice hash in curand o sa fiu planeta

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
explo mestere, cum mai esti? Eu d-abea acum incep am avut treaba azi ce necesita maximum de concentrare si n-am apucat sa bag nimic, dar mi-am pregatit un load imens de ice hash in curand o sa fiu planeta

E bine, am combinat de toate pana la urma nu am ramas doar pe cannabutér. Zbor:dance013: