What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Pai ce sa facem?? Ne drogam!!
Am fumat un joint, Sunt terminat, că mă pus dracu sa gust dintr-o tinctură făcută de mine așa pe fugă cu puțin absinth !
Efectul e lin și lung.......................
................................................!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hahaha, acum ca zici de absinth aproape ca mi-e pofta. Dar bag deseara cateva grame de cannabutter si un whiskey si tot pe acolo ajung. :muahhaha:
pana una alta.. hai la niste pipe cu kief!

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu kief am avut numai așa de poftă, bag iarbă e bună și aia!!
Sunt super mort!
Bună tinctura , bine că când am făcut-o i-am făcut decarboxilarea înainte!
Hai noroc și poftă bună explo!
Și la băieți la fel!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu am fost de am luat mancare inainte sa ma pun pe fumat serios.. ca altfel ramaneam nemancat. am o pizzerie aici in zona poti servi ceva de baut cat iti face pizza in fata ta, cu ce vrei din ce are in vitrina. ba chiar daca esti de-al casei te lasa sa iti aduci si din piata incrediente pe care nu le au. si bucatarul/ownerul fumeaza, deci ne-am imprietenit usor.

plm

Member
asta cu te lasa sa-ti mai pui si tu de la tine e smechera, si faptul ca poti vedea ce face cum face, e si mai ok, macar stii ce mananci, eu am pus sa se faca niste frigariu, si o salata de legume cu diverse seminte, chia, qinoa, susan, etc de toate, apoi ma asteapta pipa cu kief si un shake de fructe :)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Si la mine arde un cui lung si subtire, bb, cu kief de bb si o cana de smoothie de zmera si afine cu baza de apa fresh de cocos.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai ti se pare tie ca am reusit sa bag doar edibles? Le combin pe toate de vreo 2 saptamani, ba chiar am luat-o pe cuie iar.. tot bag 1-3 pe zi.

plm

Member
Acum am ajuns si eu acasa de la serviciu, deci dupa munca si rasplata, niste pipe cu kief, ma apuc sa rulez si niste clatite cu gem de nuci cu nuci intregi si imi fac si un shake de fructe, si apoi mai multe pipe :))))

Am zis ca fumez doar in weekend, deja e marti si zbor:))

Sargemilla

Member
Am terminat cutia. nu-i asa mare, dar asta era cea mai buna pe care o aveam prin casa. are cam 30x30x15 asa.. ochiometric. Am pus pana la urma si filtrul de hota pentru ca mi se parea ca aerul se misca prea repede. Acum se simte o briza foarte usoara, dar nu discreta. Oare ii suficient? Oricum n-o sa o umplu la nici un harvest, nu asta ar fi problema.

Maine ma trezesc pe la 6 sa ii bag mortu-n casa, o agat cu capul in jos si fug la munca :tiphat:

Latest posts

Latest posts