ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Succes ținete tare pe poziție să nu te doboare! eu aseară am zis ca fac update si am fost afară la țigară și mă mâncat pielea să fac un cui strong si ma doborât mi-a dat cu somn m-am trezit pe la 3 dimineața!
e bine rau. high echilibrat, energic, cu putin body buzz asa. Si miros foarte fresh, ascutit, cu ceva diesel pe fundal.
si mi-am amintit ca am mirosit planta de la concurs cand i-am tras poze si e un miros extrem de fresh si fructat, nu am mai intalnit la indici asa ceva. ceva miros de fructe tropicale combinat cu mirosuri florale. Foarte puternic mirosul, iar mainile pe unde m-am atins de planta miroseau de parca eram dat cu parfum, chiar si dupa ceva timp. E interesanta pana acum.
Da, legend's ultimate indica x black domina parca e. La cum miroase as zice ca e posibil ca efectul sa nu fie chiar couchlock. E variat si bogat pari mirosul de pe acum cred ca o sa aiba cantitati mari de terpene, ceea ce va da probabil un high complex.
Am bagat azi-noapte 20gr de bud extrase in unt si vreo 2 grame de kief de swazi (kieful bagat pe rapid asa in ora aia de cand am halit untul si pana sa cad la pat), de abia acum mi-a trecut cat de cat efectul. Brutal tare. Acusi am luat-o de la capat cu un blunt tangerine haze + kief de swazi!
La voi cum merge? Pregatiri pentru 4/20 sau de ce sunteti tacuti toti?