What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

klint

Active member
Veteran
£adnie Tomram. A ja w podobnym temacie tylko w druga stronê mo¿na by rzec. 5 tygodni bez alko :) ani kropelki a uwierzcie mi na s³owo ze potrafiê w siebie wlaæ. Jak narazie moja najd³u¿sza przerwa jaka pamiêtam. W±troba na wakacjach hahahahahahaha. Pozdrawiam i udanego weekendu ludziska

Kelly's Heroes

Active member
Ja to jestem stary pijak, alkoholik, melanżownik i ćpun, ale nie pije nic a nic alko już ponad 3 tyg... jest to mój rekord. Pogodziłem się z myślą, że alko już nie jest dla mnie i że nie mogę nic a nic tknąć. Palę za to cały czas :D

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Ja tez sie dolacze i powiem tak:

ALKOHOL TO SZYBSZA SMIERC

Ja dopiero jestem na poczatku drogi do trzezwosci, mam nadzieje ze nie jest jeszcze za pozno.

gd

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
venga ,prawie jak IC AA.a ja czemu nie ,nieodmawiam sobie tej przyjemnosci .to moja dobranocka :)pozdro i mocnej niedzieli

klint

Active member
Veteran
Do kolekcji... Wielkie dziêki Bracie :tiphat:
picture.php

delavega

Member
OUT '15 został zakończony wcześniej niż było to planowane z uwagi na dość sporą ilość stopni na minusie w początkowych dniach miesiąca... Niektóre panny spokojnie mogłyby dostać jeszcze 2 tygodnie... ALE zdecydowana większość była gotowa, więc są powody do radości!

Dość nieoczekiwany start sezonu, którego w zasadzie nie planowałem, znaleziony i ogarnięty sprawnie spot, parę dobrych przygód po drodze...i dotarliśmy do końca :dance013: jeszcze trochę prac manualnych...
Publicznie a zarazem anonimowo-dzięki Panie K.! Gdyby nie Ty byłoby o wiele słabiej. Daliśmy radę. Chyba. Tak mi się wydaje.
:laughing:

A po rosnących drzewkach zostało wspomnienie...

picture.php

TheCreator

Member
Veteran
Te¿ lubi³em siê zmiêkszyæ na wieczór przy paru bronkach.. Rok temu podj±³em wyzwanie no i uda³o siê na jakie¶ 8 miesiêcy, pó¼niej zluzowa³em re¿im. Obecnie ponad dwa tygodnie nie pije (bo nie chcê) i nie palê (bo nie mam :p) - staram siê, ¿eby moj± rado¶ci± by³ po prostu ... moment tera¼niejszy, taki jakim jest. Taka odmiana po latach chodzenia na ³atwiznê - polecam poczytaæ/pos³uchaæ Eckharta Tolle, go¶ciu zacz±³ zmieniaæ moje ¿ycie na lepsze, spokojniejsze ;) Oczywi¶cie dodatkow± rado¶ci± jest fakt, ¿e wreszcie mogê trochê pokolorowaæ, oby d³ugo i szczê¶liwie - czego nam wszystkim ¿yczê :tiphat:

Carrington

Active member
Nawi±zuj±c do tematu powy¿ej, ja równie¿ od jakiego¶ czasu staram siê ograniczaæ i to ze wszystkim (no prawie :)), pijê tylko w weekendy i tylko beer, nic mocniejszego, bo od dawna wiem ¿e mocniejsze trunki nie s± dla mnie, a ju¿ zw³aszcza nie id± w parze z Mary. Choæ zdarza siê, ¿e od ¶wiêta nie odmówiê dobrej szkockiej ³ychy :biggrin: Je¿eli chodzi o palenie to te¿ ograniczy³em, nie to ¿e nie mam, ale ¶wiadomie i z premedytacj± staram siê równie¿ paliæ tylko w weekendy, choæ ostatnio siedz±c sporo na forum i ogl±daj±c te piêkne zdjêcia nie jest to ³atwe, ale od kilku tyg. dajê radê, nawet siê przyzwyczai³em do trze¼wo¶ci w tygodniu. Du¿o wiêcej po¿ytecznych rzeczy mo¿na zrobiæ :biggrin: Kolejnym moim ograniczeniem jest dieta, ale to ju¿ do¶æ stara historia, od ok. 2 lat staram siê nie je¶æ miêsa i ogólnie zdrowo od¿ywiaæ, do tego oczywi¶cie sport, który kocham od dzieciaka, kiedy¶ pi³ka, dzi¶ si³ka i bieganie.
To tyle w temacie ograniczeñ, a co do tematu w±tku to moj± dzisiejsz± rado¶ci± jest pokazanie siê pierwszych bia³ych w³osków w moim pierwszym w ¿yciu indorze, 6 dzieñ od przestawienia na flo:

picture.php

picture.php

Niestety jest te¿ ma³y niepokój dotycz±cy koloru li¶ci, ale o tym w "indoor - pytania".

Pozdro, Carry.

klint

Active member
Veteran
A tutaj muszê siê pochwaliæ co dosta³em pod choinkê od mojego kochanego braciszka :) teraz byle do wiosny... bêdzie ostro kopane i karczowane :D
picture.php

No i dzisiejsze ma³e zakupy :)
picture.php

Last edited:

klint

Active member
Veteran
Wielkie dziêki za wszystkie mile slowa ktore od was otrzymalem, bardzo mi to pomoglo. No i coz zycie toczy sie dalej. Nie doluje sie bo po burzy zawsze wychodzi slonce :) czekamy na wiosne i Show Must Go On koledzy :) a co do powodu wizyty psiarni zaczynam myslec ze bylo to przez produkty kupowane przez internet bo dosc sporo tego bylo... nic innego mi nie przychodzi do glowy. Tak czy inaczej jeszcze raz bardzo wam dziêkujê za wsparcie nie spodziewalem sie takiego odzewu :) pozdrawiam i obyscie nie musieli przechodzic tego co ja. Elo

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
jeden z lepszych dni w moim zyciu, troche przypominal film z lat 70tych zZ Brudnym Harrym w roli Glownej....no I do tego te chujowe warunki pogodowi na drodze...500km

Ale dalim rade !

GD

klint

Active member
Veteran
GreenDream ja tydzieñ temu pobilem zyciowy rekord mianowicie 1220km w 9h. Ale mia³em farta bo zdazylem kilka godzin przed opadami sniegu... :)

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
no to niezle klint......

ja tez pobilem ostatnio record, a mianowicie zgarnolem 199g z jednej sztuki <ak47> spod 600w na SCROGu.

zyc, nie umierac !!!

gd

klint

Active member
Veteran
No to pogratulowac :) ja cos podobnego mialem 2 lata temu ale z outa tzn z tarasu hehe jeden PowerFlower obrodzil 220g po wysuszeniu :) fotki sa gdziesz w mojej galerii. Pozdrawiam :tiphat:

klint

Active member
Veteran
No i w koñcu podlaczyli mi pr±d. 16 dni przy swieczkach i bez ogrzewania normalnie masakra. Nikomu tego nie zycze. Btw teraz mam licznik nowej generacji z GPS który wysyla dane do centrali tak ze o jakimkolwiek in moge zapomniec :/ zawsze zostaje mi balkon no i typowy outdoor ;) pozdrawiam mordeczki i oby z fartem

klint

Active member
Veteran
Jeszcze raz chcialem podziêkowaæ pewnemu Panu z naszego zacnego forum :) paczuszka ktora dzisiaj otrzymalem spowodowa³a wielki u¶miech na mojej buzce... :)
picture.php

1 (BH x GG) x MOB
2 (MM x GG) x MOB
3 EMMS - Early Maroc More Sativa
4 Gloria x Jacalyn
5 Szamanka
6 ES x Szamanka
7 Smar x RocketChunk
8 TBZ gold mix
9 (Smar x RocketChunk) x (GuerillaSilver x Zoidberg)
10 (Smar x Purple Esbe 09) x (GuerillaSilver x Zoidberg)
11 (Smar x Early Purple) x (GuerillaSilver x Zoidberg)
12 Danish Zoidberg x (GuerillaSilver x Zoidberg)
13 MOB1 x EDMOB
14 BH x GG
15 MOB f2
16 MOB2 x EDMOB
17 (BH x Eroc/Dp) x PT f3
18 OBsat x EDMOB
19 Eroc/Dp x Arne green
20 Bilbo x BBC -femi-
21 ES x GF -GGS femi-
22 HK (p) -hashkush (purple) -femi WARR-
23 Arne(p) x HP -femi WARR-
24 WildSuper 07 x Dg