What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

cheton

Active member
Veteran
picture.php
picture.php

klint

Active member
Veteran
Mnie cieszy fakt i¿ z nadej¶ciem wiosny obudzili siê forumowicze z zimowego snu :) z dnia na dzieñ mo¿na zauwa¿yæ coraz wiêcej ludzi online co mnie cieszy niezmiernie. Pozdrowienia dla wszystkich!!!

TheCreator

Member
Veteran
Pociesznym wydaje siê byæ fakt, ¿e z moich ostatnich micro-kolorowanek zosta³o akurat zapasu do ¶wiêtowania 420 :D Czas pomy¶leæ o nadchodz±cej wio¶nie!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
^ wybrane tematy - Pozdrowienia dla Wojka mam nadzieje ze u tego starego dziada wszystko OK :D Twoj Wojas jest wy¶mienita inspiracja :D pozdrow tego starego zgreda hehe

moja rado¶ci± jest fakt ze Growdog powraca :D z tego co pisze na pw to ma nowe projekty w planach , a takie newsy to dla mnie adrelinka pod znakieM mocnego ADHD a jak ktos to sadzil to growdoga wspomina za ka¿dym mocnym paleniem ...

ZZ

D

darek648

to witam i ja od dłuższego czasu nie obecny outdorowiec się melduje na pokładzie i to cieszy najbardziej że mogłem powrócić

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam
A takie cus dostalem...co by balaganu na stoliczku nie robic przy kreceniu��
picture.php

Pozdro

klint

Active member
Veteran
Jerzu a prezencikiem ode mnie to ju¿ nie ³aska siê pochwaliæ co? Jestem oburzony ca³ym zaj¶ciem :confused:

C

canna_brotha

a moja radosc to aktualnie kolo 3 miesiecy do porodu i do powitania na swiat mojej coreczki :) zdrowie nie domaga ale jest ok! Ssuper S leczy jak trza;) pzdr

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
po 5 latach poszukiwan ,udalo sie :)
mam ,i juz mam w gaciach z radosci
picture.php

i probka white fire og haHAHAHAha:laughing:
picture.php

teraz trzeba oswoic wierzchowca :tiphat:

THE_DOORS_

New member
Siema...sory chlopaki ale zmienilem kato na to i to ja Dloc, i licze na nowe projekty o ile mi dalej zdrowie pozwoli bo narazie gruba recovery, poki mam troche slojowego OG kusha.Usunelem was bo w dupie mam tamto kato zreszta szef zalecil sie zmienic calkowicie....Slyszalem wasze glowy mowiace glosnym tonem czy pale czy sadze :D wsumie to malo kto wie no ale teraz juz tak.Wczoraj widzialem UFA pomagaly mi przy robocie byli wspaniali po schodach zbiegali a pozniej drgania rozne byly na laptopie itp..Sory ze was wywalilem z listy ale dalem do usuniecia to tak to widze...Co do snajperki wiem ze was to boli kiedys bylem mlody mialem 16 lat i nam sie jezyk zaplatal no ale wyroslem z tego i mam to w dupie co kto o mnie mowi jak nie chcecie to mnie nie kochajcie.

THE_DOORS_

New member
Zreszta wydawalo mi sie ze jestescie grupa zwiadowcza bawiaca sie telefonami i podsluchami jak gaddjet sledzaca mnie na kazdym kroku i spogladajac czasem za czasem wzrokiem jak ninja:)lub zabojcami z ukrytymi nozami w brzuchach.Niewiedzialem co myslec nic sie nie odzywaliscie jak jacys szpiedzy.:laughing:

THE_DOORS_

New member
Hi guys I love you so much you help me
I have some for you baby :D
I think this is SFV OG kush but i had that bean from HORTILAB and is it STARBUD ?
I made a research and i think ITS IS og kush very good phenotype :)
picture.php

It helps me a lot with my illness.

ironCELL

ironRULES
Veteran
po 5 latach poszukiwan ,udalo sie :)
mam ,i juz mam w gaciach z radosci
View Image
i probka white fire og haHAHAHAha:laughing:
View Image
teraz trzeba oswoic wierzchowca :tiphat:
Fajnie, fajnie, tylko ta ostrość jakoś się rozmyła. Polecam zapoznanie się z tematem image stacking. Przy odrobinie czasu i Photoshopa można trzaskać poważnie zajefajne zdjęcia.

@THE_DOORS_
giphy.gif

tomram

IC Mag Supporter
ICMag Donor
Veteran
iron bracie,ja mysle ze masz zaduza wilgotnosc w domu i ci sie obraz rozmywa.
ale bardzo dziekuje za rade ,nastepnym razem zkorzystam z fotoszopki i dorzuce musztardy,zeby bylo ostrzej:)

to taki zart,nie dzidy:)