ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
No to lecimy dalej...
Kupilem dziisaj 300W Led, 60 x 5W.
Tylko nie mam jeszcze na to miejsca... hehe, genowo sie zaopatrzylem znowu.
Jak ktos z wysp i chce jakos pomoc to z checia ta pomoc przyjme Jakakolwiek...
Sampluje sobie ta MM która mi siê tak podoba i dochodzê do wniosku ¿e mam przepalony ³eb Ale spoko jest
Jak podesch³a to ju¿ nie jest taka piêkna, my¶lê czy by jej nie podlaæ jeszcze i chwilê nie przeczekaæ bo w sumie co bardziej niecierpliwi to ju¿ by j± ¶cieli
Ogólnie zapowiada siê spoko gen jak do ciêcia jest na po³owe sierpnia.
A moją radością jest to, że wkrótce przyjdzie czas na pierwsze żniwa.. po 2 latach przerwy mało, bo mało, ale swojak to swojak co nie bracia? na miesiąc pewnie starczy hehe niebawem podzielę się z Wami jakąś fotorelacją na razie zdradzę tyle, że ścinam dwa power planty i dwa blueberry x white widow x cannadian. A rosły sobie pod 150w.
Moja radosc jest taka ze jestem w domu po szpitalu , i z psami obylo sie bez problemow pomimo ze sporo moich kolegow mialo problemy to u nas nie bylo najazdu. ale stresu sie najadlem tyle ze szok. prosil bym stara gwardie o kontakt na pm. brakuje mi tych starych kontaktow. nie bede wymieniac z loginow bo za duzo by tego bylo pisania. czekam i pozdrawiam
Też uprzejmie i z radością donoszę, że ggxak47 ma moc naprawdę dobrą a przy tym naprawdę zadowalający plon i wysokiej jakości kwiaty-pełne, zbite, żywiczne. zobaczymy jak kolejne.
Ja mam taka radosc ze xaczynam od nastepnego tygodnia w coco! Niesamowicie sie napalilem i nabylem wszystko co bedzie mi potrzebne takze muskuly pocwiczyc tylko zeby miec sile nosic wiadra ale na to takze sie przygotowalem czyt.zdj.Dodatkowo druga radosc zasila pierwsza to x-dogi chociaz juz nabylem je duzo wczesniej i zmienilem podejscie co do auto, to rowniez sie ciesze.CHcialem sprobowac te pieski ktore widzialem i sie troche przewinelo tematu a nie mialem okazji sprobowac. Dodatkowo emocje podsyca to ze bedzie to w jednym boxie z ziemia (gdzie jest supermen?-w mc donaldzie je big maca).A w blanciku C99 Zdrowko koledzy
Moją radością jest otrzymanie paczuszki z zaaaaaaaaajebistą zawartością
a mianowicie:
6 x Sweaty Betty fem
6 x Munster Cheese fem
7 x Amber Dog fem
6 x blue meanice x chemdog DD fem
Masakrator przyjacielu, jeszcze raz wielkie dzięki za taki zajeniaszczy prezent już się nie mogę doczekać jak wrzucę coś z tej paki na watę
Juz prawie dwa lata bez zadnego indoora. Ale nastapilo to co nieuniknione. Dzis bylem na malych zakupach i o to efekty. Grow box bedzie mial wymiary 60x100x180. Zamowilem panel Led 300w plus mam jeszcze 90w UFO. Jak tylko poskladam wszystko do kupy to wrzuce fotki.
Pozdrawiam
Witam Ludziska.
Moja dzisiejsza radosci jest fakt ze jestem prawie na finiszu konstrukcji boxa. Czekam jeszcze na panel Led 300w i musze zamontowac filtr. Wiec na dniach zarzucam jakies pestki na wate i jazda. Box jest podzielony na dwie czesci, w gornej jest wentylator i elektryka. Ta czesc rowniez wygluszylem gabka. Nie wiem czy dobrze to widac na fotach. W dolnej beda pociechy. Zeby nie byc goloslownym oto kilka fotek z mojej dzisiejszej pracy. Moze nie jest to jakies cudo ale wazne zeby spelnialo swoja funkcje. Pozdrawiam