What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

cheapwine

Well-known member
Veteran
No to lecimy dalej...
Kupilem dziisaj 300W Led, 60 x 5W.
Tylko nie mam jeszcze na to miejsca... hehe, genowo sie zaopatrzylem znowu.
Jak ktos z wysp i chce jakos pomoc to z checia ta pomoc przyjme ;) Jakakolwiek...

konopek

Member
Sampluje sobie ta MM która mi siê tak podoba i dochodzê do wniosku ¿e mam przepalony ³eb :) Ale spoko jest :)

Jak podesch³a to ju¿ nie jest taka piêkna, my¶lê czy by jej nie podlaæ jeszcze i chwilê nie przeczekaæ bo w sumie co bardziej niecierpliwi to ju¿ by j± ¶cieli :)

Ogólnie zapowiada siê spoko gen jak do ciêcia jest na po³owe sierpnia.

ziben

Active member
Veteran
A moją radością jest to, że wkrótce przyjdzie czas na pierwsze żniwa.. po 2 latach przerwy :eek: mało, bo mało, ale swojak to swojak co nie bracia? :) na miesiąc pewnie starczy hehe :p niebawem podzielę się z Wami jakąś fotorelacją :) na razie zdradzę tyle, że ścinam dwa power planty i dwa blueberry x white widow x cannadian. A rosły sobie pod 150w.

peace :tiphat:

D

DLOC

To nie prawda ze miesa nie jem :D

picture.php

picture.php
picture.php
picture.php

Plantator

Well-known member
Veteran
Moja radosc jest taka ze jestem w domu po szpitalu , i z psami obylo sie bez problemow pomimo ze sporo moich kolegow mialo problemy to u nas nie bylo najazdu. ale stresu sie najadlem tyle ze szok. prosil bym stara gwardie o kontakt na pm. brakuje mi tych starych kontaktow. nie bede wymieniac z loginow bo za duzo by tego bylo pisania. czekam i pozdrawiam

klint

Active member
Veteran
:tiphat:Witam bracia i siostry :) dzis mi sie mordka cieszy z przesylki ktora otrzymalem. Sa to bubble bagi 20L. Juz niebawem ruszamy pelna para. Pozdrawiam
picture.php

delavega

Member
Też uprzejmie i z radością donoszę, że ggxak47 ma moc naprawdę dobrą :) a przy tym naprawdę zadowalający plon i wysokiej jakości kwiaty-pełne, zbite, żywiczne. zobaczymy jak kolejne.

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Naklejka/Logo juz jest !! Teraz tylko jeszcze zmiana prawa dotyczaca wiadomo czego i JAZDA !!....hehe

Attachments

• Green dream cookies - naklejka_A6.jpg
    Green dream cookies - naklejka_A6.jpg
    51.9 KB · Views: 26
Last edited:
D

DLOC

Ja mam taka radosc ze xaczynam od nastepnego tygodnia w coco! Niesamowicie sie napalilem i nabylem wszystko co bedzie mi potrzebne takze muskuly pocwiczyc tylko zeby miec sile nosic wiadra ;) ale na to takze sie przygotowalem czyt.zdj.Dodatkowo druga radosc zasila pierwsza to x-dogi chociaz juz nabylem je duzo wczesniej i zmienilem podejscie co do auto, to rowniez sie ciesze.CHcialem sprobowac te pieski ktore widzialem i sie troche przewinelo tematu a nie mialem okazji sprobowac. Dodatkowo emocje podsyca to ze bedzie to w jednym boxie z ziemia :D(gdzie jest supermen?-w mc donaldzie je big maca).A w blanciku C99 Zdrowko koledzy :D

picture.php

picture.php

ziben

Active member
Veteran
Moją radością jest otrzymanie paczuszki z zaaaaaaaaajebistą zawartością :)
a mianowicie:
6 x Sweaty Betty fem
6 x Munster Cheese fem
7 x Amber Dog fem
6 x blue meanice x chemdog DD fem

Masakrator przyjacielu, jeszcze raz wielkie dzięki za taki zajeniaszczy prezent :) :D już się nie mogę doczekać jak wrzucę coś z tej paki na watę :D
:tiphat:

Last edited:

klint

Active member
Veteran
Juz prawie dwa lata bez zadnego indoora. Ale nastapilo to co nieuniknione. Dzis bylem na malych zakupach i o to efekty. Grow box bedzie mial wymiary 60x100x180. Zamowilem panel Led 300w plus mam jeszcze 90w UFO. Jak tylko poskladam wszystko do kupy to wrzuce fotki.
Pozdrawiam :)
picture.php

klint

Active member
Veteran
Witam Ludziska.
Moja dzisiejsza radosci jest fakt ze jestem prawie na finiszu konstrukcji boxa. Czekam jeszcze na panel Led 300w i musze zamontowac filtr. Wiec na dniach zarzucam jakies pestki na wate i jazda. Box jest podzielony na dwie czesci, w gornej jest wentylator i elektryka. Ta czesc rowniez wygluszylem gabka. Nie wiem czy dobrze to widac na fotach. W dolnej beda pociechy. Zeby nie byc goloslownym oto kilka fotek z mojej dzisiejszej pracy. Moze nie jest to jakies cudo ale wazne zeby spelnialo swoja funkcje. Pozdrawiam
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Last edited:

klint

Active member
Veteran
No i dzis dotarl ostatni element ukladanki :) zaraz pestki do wody wrzucam i lecimy. Pozdrawiam :)
picture.php

picture.php

Last edited:

Latest posts

Latest posts