What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

jerzu19

Well-known member
Veteran
Witam
Wreszcie w domu!!!!!!!!choc nie do konca sprawny ale zawsze to w domu.
Omijajcie szpitale jak tylko sie da!!zdrowka kazdemu rzycze bo mi braklo.

pozdro

Favoritos

Member
Chciałbym tylko poinformować iż po udanej akcji informacyjnej olejowo-konopnej przeprowadzonej w prokuraturwie, przez jedną mądrą głowę z Wolnych Konopi, po około miesiącu UDAŁO się WYDOSTAĆ naszego uzdolnionego bio'konopnie Ziomeczka, który mógł w końcu wrócić do żony i dzieci !!
Sukces połączony z wielką radością !!
- zapalmy za pozostałych niesłusznie osadzonych więźniów politycznych !

DR.JOINT

Member
Wydostał się i DZIĘKUJE WSZYSTKIM!!! Za każdą pozytywną myśl i wiarę w to, że ten chory system da się jakoś uzdrowić. Favoritos dzięki za wiarę i cieszę się że z tobą też dobrze. Kuruj się Ziomuś i wracaj do zdrówka szybko. Jebać system!!!

konopek

Member
Dyski SSD robią robote :) Jeśli ktoś się zastanawiał czy warto wymienić HDD na SSD to powiem szczerze że warto!

Taka pierdółka a cieszy :)

ironCELL

ironRULES
Veteran
Dyski SSD robią robote :) Jeśli ktoś się zastanawiał czy warto wymienić HDD na SSD to powiem szczerze że warto!

Taka pierdółka a cieszy :)
Kurde w sumie nie myślałem o zatrudnieniu dysku do pracy przy dziewczynach ale skoro mówisz... Trzeba będzie się zastanowić. Szkoda, że jeszcze są drogie ale po maju szykuje się podobno spory spadek cen ;).

One love,
peace

cheton

Active member
Veteran
picture.php

C

canna_brotha

ja byc moze tez!!^^ do tego chyba dojdzie zakup lumigrow pro 650 ;D i zobaczymy co z tego bedzie! pozdrowienia.

raz jest dobrze, raz jest zle bo tak przyjelo sie...

PEACE! :)

kunkka

Member
Veteran
Wiosna coraz Bliżej!!!!!!!! ;D

Kiedy trawka się zieleni,
Kiedy pipka się czerwieni,
Kiedy chuj staje jak sosna,
Wtedy jest wiosna !

:woohoo:

Siema Crew ! :tiphat:

Czas leci jak woda, pęd życia wszystko utrudnia. Nawet o parę minut czasami ciężko aby w Wasze skromne, ale zacne progi zajrzeć.
Cieszę się, że jakoś lecicie - kwiatki macie takie piękne aż ślinka leci. Od same patrzenia kannabinoidy i endorfiny mi się wydzielają a uśmiech sam układa się na ustach.
Narzekać nie mogę. Cieszę się i dziękuje za każdy dzień. Wszystko idzie dobrze, zdróóówka dopisuje (tfu,tfu,tfu i odpukać).
Trzymam za Was wszystkich zawsze kciuki i działajcie dalej bo takich pozytywnych wariatów to nigdzie nie ma!
Polska rządzi ! :respect:

Pozdro Załoga !!!