ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Moja malutka bardzo przyziemna radosc jest taka ze za 1,5h koncze prace a potem ogien do domku obiadek i za robote przy boxie trzeba sie zabrac co tez jest radoscia bo nareszcie zaczynam widziec ze koniec prac jest juz bliski
Mega wielka radosc dla mnie jest taka ze wczoraj do kielkowania polecialy 2 x Crazy Indoor Mix, 2 x Abusive Chem femi, 2 x Super Abusive Haze no1femi i 2 x Abusive OG Kush sts femi tak wiec startujemy powoli na genach CMG za ktore jeszcze raz dzieki Lepto :*
Hejka ostatnimi czasy chyba jestem najbardziej radosna osoba na forum radosc za radoscia a dzis z rana kolejna Ziel przyjacielu melduje poslusznie ze Zz...ajebisty orzelek zawital do gniazda gorace podziekowania i ogrom dobrej karmy dla ciebie buziaki :*
Poparzony pokrzywami, pogryziony przez komary i muchy końskie, pocięty jakimiś cierniami jestem szczęśliwy wiem, że nie będę mógł spać przez noc albo i dwie ale w końcu poczułem tą magie outa w tym roku, kiedy zachodzisz na spota zniszczony przez przyrode, a tu czeka nagroda w postaci wielkiego przyrostu roślin kocham to, miałem outa zaniechać już ze dwa razy a jednak dalej się w to bawie, pewnie będę narzekał za jakiś czas ale wiem, że rok bez outa to rok zmarnowany czułem się jak za małolata kiedy 5L było udręką dla kręgosłupa, teraz z 10l czułem się o wiele lepiej nie licząc właśnie przejścia przez chaszcze pozdrawiam tych co w krzakach uchowane rośliny mają
U mnie w koñcu czas siê u¶miechn±æ panel ledowy ju¿ ¶wieci dzieci dzisiaj po burzy wyskoczy³y z gleby fajny widok bo przed burz± nic nie wyskoczy³o i mój plan ¿eby same af pu¶ciæ w boxie realizuje siê tak jak powinien zmontuje dobry aparat to zarzuce fotki
Moją radością jest udany wyjazd do Amsterdamu. Niestety tylko 1 nocleg ale tak jak po pierwszej randce, musi pozostać lekki niedosyt ;]. Jeśli by ktoś planował to w 100% mogę polecić camping Zeeburg 9 Eur. od osoby w 2 osobowym namiocie i warunki naprawdę spoko.
Odwiedziłem coffe Gray Area - tak jak polecano mi. Jakość palenia 1 klasa (struktura, zapach, smak i moc) pierwszy malutki patyk z Gray Haze po dłuuugiej przerwie spalony na 2 osoby pokazał mi, że daleko mi do stoner'a roku. Kolejne już nie wprowadziły takiego zamieszania
W drodze powrotnej odwiedziłem Andersom w Utrechcie gdzie zaopatrzyłem sie w odrobine czekolady amnesi i zilver haze (przez Z?) topki wyglądają i pachną mniej spektakularnie, ale jeszcze nie paliłem więc nie oceniam.
Bardzo miłe doświadczenie na tle naszych reali, gdzie bezpiecznie można zapalić w domu i to nie zawsze, bo sąsiad wyczuje, a ze swoim hobby trzeba się kryć jak szczur w kanałach ;p
Oczywiście minusy są, jak w każdym turystycznym mieście ale nie będę ich opisywał