schudlem 7 kilogramow w 4 dni
heh nie mozna tyle tak szybko tyle schudnac hehe kazdy spadek wagi na poczatku jakiejs diety to pozbywanie sie reszty z flaczkow , i wody z organizmu, , ale stosujac szybkie diety czy po prostu mniej jedzenie, doprowadza do tego ze organizm pochlania bardzo szybko to co najlepsze dla nas a na koncu spalamy tluszczyk ,wiec leci wpierw woda, miesnie a potem tluszcz, przy drastycznych dietach polecam zawsze picie mleka i jesc jakies mutliwitaminy , zeby zbyt bardzo nie zepsuc sobie zdrowia jak i oraz picie duzej ilosci wody niegazowanej , jestem technologiem zywienia cos na priv moge pomoc jak byc ktos chial naparwic swoje body po wyczynach na gastro eheh , przypucuje sie ze tez juz uzloylem sobie zdrowy tryb zycia i nie przejadam sie z 92kg na 81kg spadlemschudlem 7 kilogramow w 4 dni
uho667
to jak mi wytłumaczysz, że jedząc przez 5 miesięcy na deficycie ok 300kcal i chodząc na siłownię zgubiłem 5kg, tracąc tłuszcz z 22% do ok. 15%, i przybyło mi po kilka centymetrów w obwodach ramion i nóg, nie mówiąc o kilkunastu w klatce? Zaznaczam, że jestem przeciwny sterydom(nie chcę zostać łysym bezpłodnym koksem), antykatabolikom i spalaczom tłuszczu będącym lekiem na astmę dla koni xD (bo już kilka osób zwróciło mi uwagę, że coś za dobrze mi idzie na tej siłowni jak na mój staż)
i szczególnie odradzam wszystkim dietę dukana- znam już kilka osób, którym mocno pogorszyły się wyniki z badań wątroby i nerek- w końcu to ketoza, a długo organizm na tym nie wyrobi