ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Pierwsze t-shirty GGS gotowe, niedługo zaczynamy pierwszą oficjalną serię t-shirtów, od pierwszego września przez 30 dni sklep z moją marką będzie promowany aż do oficjalnego otwarcia które planujemy na 1.10.2012.
ha, wreszcie odwiedziłem spota, po 25 dniach rozłąki z moimi małymi jak byłem ostatnio to 3 były nieokreślone, a dzisiaj jeden facio już sypał pyłem, ale na spocie jest tak bezwietrznie że mam nadzieje że za bardzo nie poruchał.
wszystko gra i wygląda na to, że jest bezpiecznie no i mam nadzieje, że tak zostanie do końca. Plony beda marne bo jest tylko 8 damek średnio po pas, ale wiadomo, że nie o to chodzi : ) i niech mnie gęś kopnie, jeśli po zbiorach nie zakopie 90% plonów by potem w zimie i w lecie ponownie je odkopać hehe
a mnie przepelnia radosc gdyz 19 listopada jest sting w ostravie, a mam tam niecale 100 km. wiem ze jest tez w lodzi 21 ale nie ma to jak ostrava i bilety duzo tansze.
Moja stwierdziła że lepiej jest zapalić blanta niż pić alko Nawet powiedziała coś mądrego a brzmiało to tak
Paląc gandzie człowiek jest pozytywnie nastawiony do życia nie robi nikomu krzywdy , zaś człowiek który pije wóde wraca do domu i włącza mu się agresja i stosuje przemoc wobec żony rodziny ... (Może nie jest tak z wszystkimi ale ja obserwuje wiele przypadków)
A mi ziom podrzucił niedawno klony Psychosis, Psycho Diesel i Jakie P
Niebawem też pan listonosz przyniesie mi klony pre 98 Bubba Kush i Chemdawg D, coraz ciekawiej na ogrodach się robi..
Moja radoscia jest swiadomosc, ze jeblem ostantio 40l WODY ( ta wody CANNA BOOOOSTER + atami blooooooombasztic + stymulejtor plon & wzrostu by ASAHI. mmm ale bedo rosly a sa juz i tak piekne, niech puchna suczki ) ale bedzie październik łoooooooooo zima bedzie gruba, alpy decha thats right
a moją radością jest, że w końcu się wziąłem za siebie i zacząłem chodzić na siłownię, czytać, dopasować sobie jakieś ubrania i w końcu dziewczyny się za mną oglądają (może nie te modelki, ale kilka 7/10 złapałem na patrzeniu się na mnie z rozchylonymi ustami ). Mojej ukochanej bardzo się to nie podoba xD
no i to, że w końcu odwiedziłem moje ukochane forum
nie mam nic do pokazywania, nic do częstowania, ale POWODZENIA FARMERZY!
Ja się bardzo cieszę że przetrwałem kampanie wrześniową i zaczynam nowy semestr z czystym kontem I jakoś tak czuję w kościach że fajnie było by się zakochać na jesień w jakiejś dziewoji