What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

cheapwine

Well-known member
Veteran
Mnie cieszy możliwosc indooru + paka 3fem blueberry od DP, aczkolwiek wole sobie ja zostawic na pozniej coby miec skilla bo lubia sie hermic.

ziben

Active member
Veteran
A moją radością jest to, że chyba po kilku sezonach wreszcie dam radę uprawiać zimą :) nowa miejscówka znaleziona i może jeszcze w tym tygodniu montujemy boxa. Aktualnie siedzą tam 3 panny, które zahamowały i w ogóle nie rosną. Nie dawałem (nie daję?) im szans, ale może w nowym domku spróbujemy jeszcze powalczyć.. chociaż tydzień. Jak nie to kiełkujemy i pełen ogień. Na razie tylko 150w, ale w planach jest co najmniej 250 (lepszy rydz niż nic hje hje). Oby się udało przyjaciele.. ;)

cheapwine

Well-known member
Veteran
jeszcze niedawno pytalem sie o HPS 150w, a juz dobra duszyczka poratowala mnie z zaroweczka ( :thank you: ), a dzisiaj dodatkowo okazyjnie kupilem hps 250w z nowa zarowka ;) takze jak widac 400W mocy... teraz tylko zeby wszystko wypalilo to moze 150/250 pojdzie w ruch. Pula genow tez zacna... :huggg:

g1enek

Member
Ja moge napisac, ze sezon 2012 uwazam za skonczony i jeszcze lepszy niz 2011 :)
Wszystko ogolnie super, biorac pod uwage ze wszystkie ktore przetrwały pierwsze 3 tygodnie zycia dały plon, niestety takich łacznie bylo tylko 15%, ale i tak wystarczylo bo poczatkowo bylo ich sporo... ale jak mowie lepiej niz rok temu, troche plesni nawet sporo, jakies tam slabsze odmiany, jakas odmiana w ogole nie klepie, inna b slabo a inne urywaja leb, szkoda bo mam to wymieszane... ale i tak jest super. zero zlodzieji zero zwierzakow tylko w zasadzie pierwsze 3 tyg zycia + grzyb jedyne przeciwskazania losu.

pozdro i do przyszlego

podziekowania indywidualne beda na pm, ale glowne podziekowania dla lob19 :)

hodowca

Active member
Veteran
...a to sie zdziwiłem :bigeye:

picture.php

wielkie dzięki Pani A siu ;) ahhhh :kitty::dancer:

ziben

Active member
Veteran
A moją radością jest to, że przed chwileczką odebrałem przepiękną paczkę! :woohoo:

Jeszcze raz wielkie dzięki Finger :thank you:

one love!
:tiphat:

Intern@tional

Active member
ICMag Donor
Na oficjalnej stronie policji w Seattle pojawiła się m.in. taka informacja: "Można zamówić pizze, włączyć Władcę Pierścieni i palić w domowym zaciszu. Departament policji uważa palenie za zgodne z prawem".

ehh... gdzieś za górami i lasami, i za siedmioma morzami marihuana jest w końcu legalna ;)

tredowaty

Member
kiedyś ktoś mi powiedział "gandzia była kiedyś legalna i propagowana...a dział się tak, bo państwo potrzebowało kasy, na wojnę .... " dotyczy to się Historii USA

cheech and bong

Active member
Moją radością jest to, że wszedłem na to forum po bardzo długim czasie i nadal widzę starych wyjadaczy, którzy bardzo dobrze sie mają i całe grono nowych postaci. Cieszę się, że u was wszystko "ziher", u mnie też. Pozdrawiam w szczególności pana ziel-zielona, pana Hot Cargo, pana Leptosoma, pana sweet dreams, pana kaczego, pana fisha i wszystkich tych których zapomniałem wymienić.

PS sweet ty chuda ruro :)

ziben

Active member
Veteran
Jakoś wszystko zaczyna układać się po mojej myśli :D

Poza tym na dniach testujemy Cindy99, Ultimate i mojego kochanego wyjadacza WWxBB :)

one love

g1enek

Member
Moja radoscia jest to, ze paląc White Widow ( z cofika z holandi ) dochodze do wniosku ze wole swoje OUTdoory hehe ;) JEBANA PSZEKOPA Holenderska....

Pozdro

squn

Member
Dzisiaj długo oczekiwany dzień - Wigilia ! Szybko śniadanko, 10 min przed kompem i lece robić ostatnie porządki przed wieczerzą ! Wesołych !

W sumie to nie wiem gdzie napisac tego posta, bardzo dlugo tu nie zagladalem.

Z okazji swiat zycze zarowno starym jak i mlodym wyjadaczom wszystkiego dobrego, pomyslnosci i spelnienia marzen. Niech nadchodzacy nowy rok bedzie dla was bezpieczny :)

25ss7kw.jpg

pozdrawiam,
hela.

ziben

Active member
Veteran
Czas na wigilijnego jointa z mixa: The Ultimate, White Widow x Big Bud oraz Cinderella 99 :) Dzięki chwastu za te wspaniałe geny :) Wyszło mało, ale swoje :) na święta styknie :D

Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia bracia i siostry!!