What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

g1enek

Member
moja radoscia jest 5 dzien bez
chce wytrzymac do wigilii....

i super silver haze x la confidental czeka pod ziemia :)) i inne przysmaki :)

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Rodzina mi się powiększyła :D

picture.php

Pozdro1410!

:joint:

g1enek

Member
moja wielka radoscia jest to ze nie pale juz rowny miesiac... nawet buszka z jointa :)
od 5 lat nigdy nie mialem takiej przerwy, ba nawet 5 lat temu wytrwalem max20 kilka dni hehe

ale jeszcze wieksza radoscia jest to ze juz nie dlugo wykopie swoje super zapasay i zjaram leb za wszystkie czasy JEA :D

cardiel

Member
A moją dzisiejszą radością jest to, że udało mi się poznać przesymaptycznego użytkownika naszego forum ( :tiphat: ) i wspólnie doszliśmy do wniosku, że jednak fajnie jest zobaczyć na żywo ryje kryjące się za avatarami hehe. Mam nadzieję na jakiegoś wspólnego bolka tudzież lolka w niedalekiej przyszłości :dance013:

Poza tym siedze sobie wreszcie w moim ukochanym domu rodzinnym i zajadam się przepysznym, babcinym makowcem. Kurde jak czasami nie wiele potrzeba do szczęscia.

Wesołych świąt wszystkim i trzymajcie się ciepło.

C. :santa1:

P

piterr

Mi również było miło Cie poznać :)

1)Black Erdp.*CFPM/ACED Erdp.
2)Who Knows Plant/ACED Uzbek
3)ACED NL-Haze/ACED Erdpurt
4)ACED ERDPURT F2
5)Kali Mist Strain/Ortega F2
6)Marlley Berry/ACED Black Erdpurt
7)ACED NL-Haze F2(Garlic Pheno)
ACED znaczy crossowane z ACEMIX outdoorowym

wiecej macie o plantach w tym temacie https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=171867

Czekam na 15 osob. Nasiona od mojego czeskiego przyjaciela, wszystko powinno sobie na outdoorku u nas poradzic.
Wiecie co z tym zrobić :bump: :bump:
Wesołych! :tiphat:

g1enek

Member
Moja radoscia jest to ze moj zakopany skarb był na swoim miejscu !!

Skarb wykopoany, stestowany i masakra... kiedys nawet nie podjezdzalem pod blanta i to na 4 .... wczesniej zawsze jakiegos bonga, wiadra itp itd.
A po takiej przerwie i super scurringowanym ziole, blant na 4 ( i to taki nie duzy gdzies moze 0,6g ) poprostu szok. Stwierdzam, ze nie ma co jarac codziennie, a juz totalna glupota bylo palic dzien w dzien od kilku lat oporowo... czyli ile by niebylo to i tak za malo, a bylo zawsze duzo... dlatego przerwa byla potrzebna w moim wypadku, przejrzalem na swiat !! nadal to kocham ale bez przesady, lepiej jarac rzadziej bo taki lolek na 4 robi taki furgot, a wczesniej to dopiero po 2/3 wiadrach ( najlepszego towaru ) cos tam byl mozdzek zaspokojony na 20 minut hehe

Wesolych Swiat przyjaciele growerzy, ZYCZE WSZYSTKIM oby koleny sezon byl pod wzgledem pogodowych TAKI SAM, a nawet lepszy !!
I przede wszystkim FART'a do konca, on jest niezbedny, a zapewne wiele z was mialo jakies akcje "o wlos" hehe pozdro warjaty =]]

Kikeritz

Member
Hej:)
Patrzyłem dziś do mojej uprawy i ... nie ma to jak cudowny zapach młodej roślinki :) Aż czuć wiosnę.
Miłych świąt ludzie, no i szczęśliwego nowego roku :) Od 22 grudnia dni są coraz dłuższe, co również mnie nastraja niezwykle pozytywnie.
Pozdrawiam Was :tiphat:

cardiel

Member
Kurcze, widziałem dzisiaj ogromny klucz żurawi wracający z ciepłych krajów. Leciały na północny wschód, więc wnioskuje, że wracają a nie dopiero odlatują. Czyżby to wiosna planowała do nas zawitać tak wcześnie? :D Ktoś z was widział (słyszał) jeszcze jakieś wracające ptactwo?

tredowaty

Member
Żurawi nie widziałem ale gęsi i owszem w sobotę :) leciały na północ co było dla mnie zaskoczeniem :D poza tym kurki wodne nie odleciały do dziś a odlatują zawsze jako ostatnie ptaki przed zamarznięciem akwenów.

ziben

Active member
Veteran
Hmm, a ja się właśnie zastanawiałem gdzie powinienem napisać tego posta. Chłopaki tutaj piszą, że ptaszki wracają i wiosna chyba również zrobi ten krok, a u mnie po raz pierwszy dzisiaj spadł śnieg. Dosłownie parę cm, ale zawsze. Oczywiście już prawie go nie ma, bo temp dalej na plusie.. Chciałbym żeby zima już nie przyszła, bo mógłbym w moim zimnym pomieszczonku zaczynać nowy grow.. :( A tak wczoraj do końca harvest i chyba przerwa na jakiś czas :(

tredowaty

Member
ja mam taka nadzieje ze już nie wróci chociaż do końca lutego nie ma co spekulować na ten temat bo już nie raz tak bywało ze zima przyszła z końcem stycznia bądź później ....

Latest posts

Latest posts