As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witam
Właśnie się dowiedziałem, że jadę służbowo do Essen w środę i od piatku rano do niedzieli rano mam czas wolny 207 km i Amst tylko drogie hotele ale je**** to!! O rany rany!!
@edit
Odwiedził mnie kolega z testerem do ph wody GHE (fiolka, 3 krople preparatu i tabelka kolorów) ph wyszlo 8,5 (niebieska woda) i przyniosl Ph- Canna. Na 1 litr musze dodawac 0,2ml Ph- i wtedy kolorek zielono-zółty czyli 6. Obserwowałem te roślinki i wydawało mi się że w pewnym momencie zatrzymuja swój bujny wzrost i to może być ostatni czynnik do dobrej uprawy hmm....
pewnie pomyslicie ze troche lisciasty trimming work...ale ten sloik jest przeznaczony do VolCAnO VaPorazier ktory ma za niedlugo dojechac.... Macie .. jakies doswiadczenia z Vaporazerami ?
GReen dreAM, waporyzuje od ponad pół dekady Wypróbowałem różne shitowe maszynki (o któych nie będę w ogóle wspominał, bo nie warto), Verdampery oraz Volcano. Co do ostatniego, sam mam taki już 4-ty rok. To naprawdę dobry sprzęt, co tu dużo mówić. Jeśli potrzyma z 10 lat to powiem nawet, że jest wart swojej ceny! Hehehe.. No, ale wiadomo - hrabia się bawi, hrabia z kosztami się nie liczy.
Teraz zbieram na Verdamper-a, który też wymiata
Simon
P.S. Proszę moderatora o przeniesienie pytania GReen dreAM-a i mojej odpowiedzi do odpowiedniego thread-a (może "pokaż swój sprzęt do palenia" albo "offtopic thread"?)