As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Dziś ostatni dzień w pracy i prawie 2tyg urlopu Przede mną tydzień wygrzewania się w cieplejszej okolicy, mam tylko adzieję że osoba odpowiedzialna za kwiatki pod nieobecność zadba należycie
Hehe BlinD ,przeczytałem wczoraj Twój 'niepokój' i jako, iż broniłeś tak zacnego dla nas tu zgromadzonych tytułu inżyniera OGRODNICTWA trzymałem dziś kciuki i myślałem o Tobie choć nie znam Cię i udało się. Gratulacje
mój kuzyn też się obronił, z rocznym poślizgiem
Blind a dlaczezgo tak późno się broniłeś już dawno po sesji, nowy sem się zaczął
moją niezmierną radością jest zwrot podatku który właśnie zasilił moje konto, będzie na kule od grzesia, nic w przyrodzie nie ginie
Moje nogi przeszły wiele dróg,
nieraz potykały się o zakapiorskie stoły,
robione z wyłupiastych drzew,
wysmolony, wygnieciony, zapomniany jak dawno miniony czas,
siedzę i patrzę,
patrzę daleko, tak daleko że już duchy mówią nie,
buduję swój własny świat, tam zawsze jest radość,
przenikam przez ściany, robię tosta,
jem,
i życzę Wam, Wam wszystkim takiego wyluzowania jak Hippisi 30 lat temu,
podobno jeszcze tak jest w niektórych zakątkach świata,
pozdro top ))
witam
moja radoscia jest dostanie paczuszki z Old Time Moonshine f2 i Alpine Rocket x Old Time Moonshine .
Jestem bardzo ciekaw co wyjdzie z ARxOTM bo zapowiada sie dosc ciekawie ,a z OTM f2 zrobie seed run`a na indorku zeby przedluzyc te piekne geny