Funkcjonariusze znaleźli łącznie ponad trzy tysiące sadzonek w różnej fazie wzrostu. Według opinii eksperta, z takiej ilości można było uzyskać ponad 20 tysięcy działek narkotyku o czarnorynkowej wartości ponad ośmiu złotych.
zaplułem monitorOprócz nielegalnych roślin, zabezpieczono dwa samochody, sprzęt elektroniczny oraz 7,5 dolarów w gotówce.
http://www.youtube.com/watch?v=j2OXDWv1JzM mysle, ze moze nie doslownie ale tutaj masz potwierdzenie, ze to nie przypadek jesli chodzi o jego pogladywitam
Ja osobiscie rowniez sie ciesze ze R .Maklowicz wzial udzial w takim spocie , jest osoba lubiana ( bo smacznie gotuje ) i szanowana przez mlodszych jak i starszych , zle bym sie czol jak by sie okazalo ze pan Robert zostal poprostu wykorzystany do spota oj zle ! ciekaw bylem jak to Wy widzicie jak sie zapatrujecie na to ?
padkontrol , kurzaka zamierzasz teraz sypać? Jeśli tak, to nie boisz się czy Ci aby nie popali plantów? Takie moje pytanie. Bo w mojej ocenie kurzak jednak trochę ma powera, a roślinki nasze czułe na tego typu przyprawy ja osobiście zawsze starałem się sypać na jesień. A jak zaspałem z tym na jesień, to dawałem spokój na wiosnę gdyż bałem się właśnie tego ,że roślinki źle zareagują na świeżą kupę .Jak Ty się na to zapatrujesz?