What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

Bfc

Member
Taaa bracie tez widze ja az nadto, oczywiście raduje mnie niezmiernie widząc coś takiego w telewizji.
Reklame onetu w tv widze czesciej niz cokolwiek innego (nawet reklamy sreialu są rzadsze) . Za kazdym razem gdy leci cos w tv przewija sie mala konopia onetu. Zastanawiam sie ciagle nad instnieniem tej reklamy i twórczym pomysłem człowieka zajmującego sie ich kampanią reklamową.
Raduje mnie także samo istnienie bytu która opiera sie na harmoni i zgodzie.

Pozdro

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Pierwsze kiełki już mam w ziemi no bo:

picture.php

:D :wave:

gucio

Member
A moją radością jest to, że znowu działa mi ic :D Zmieniłem email w profilu i przez kilka dni miałem konto nieaktywne. Zmieniłem jeszcze raz na inny i teraz działa. Ciężko wytrzymać z myślą, że nie można tutaj nic napisać ani pm wysłać.

A druga radość to ta piękna pogoda, wrzucił bym coś do ziemi, ale jeszcze nie ma co. Tym czasem prace w polu. :D

Ogromnie cieszy mnie manifestacja która odbędzie się 23 maja godz 15 pod Pałacem Kultury w Warszawie. Po obejrzenie tego filmu zobaczyłem ,że tak naprawdę jest nas bardzo wielu!!

http://www.youtube.com/watch?v=UJ68wscVICk
Już jestem myślami aby tam się wybrać!! I wspierać naszą społeczność!

Sadzić,palić zalegalizować!!
:smoweed:

PioK

Member
panowie ... ale jazda ... co ja dzisiaj przezylem ;] ... nie umiem... nie jestem bajkopisarzem, wiec moze lepiej zamieszcze pare fot bo slowa tego nieopisza ;]

imgp7109.jpg

imgp7155.jpg

imgp7159.jpg

imgp7193.jpg

... generalnie to spalilem wielkiego splifa z maroca i najaralem sie jak pies dingo, gdy tu nagle przyjezdza koles z technikum bikem i ma jeden kask wolny hr hr hr ;] ;] ;].... powiem wam ze wrazenia niezapomniane do konca zycia ... lubie takie chwile kolekcjonowac... a byc przy takiej akcji najarany to poprostu adrenalina x2... double fun

... od zera do 100 w 3.3s - sprawdzone
.. powiem tyle .. za mlodu jezdzilem troche wechikulami typu wsk, mz, java ... ale to to jest cos pieknego ... wazy tyle co MZ 250 a ma ponad 120 kucy... rakieta mowie wam... parametry to i tak brudna kartka papieru jak bedziecie mieli mozliwosc to sprobujcie na wlasnej skurze co to znaczy taki stosunek masy do mocy...

...nastepny pozytywny argument to taki ze sikorki lgna oj lgna ... wystarczylo postac chwile z "profi" aparatem i modelka za darmoszke ;]...
imgp7201.jpg

... jedyny nieciekawy skutek to nieprzespana noc... za duzo wrazen

JanNowak

New member
Mnie cieszy mój pierwszy w życiu krzak tuż po ścięciu...
picture.php

picture.php

picture.php

hmm...
Jeszcze tylko wysuszyć i nabijać.
@icmag: to wszystko dzięki wam :joint:

Pierwszy Out!! Moja kolejna radość , rok udany będzie :)
picture.php

A to oczywiście nie wszystkie nasionka :)
Z dedykacją dla prawdziwych i tych którzy nie mają na celu tutaj robić zadymy na forum,takich ludzi nam trzeba :yeahthats
PS. Napinkarzą dziękujemy... :deadhorse

E

Ergonomic

Dzień, w którym przyznałem się starym, że popalam trawę....
Wszystko zaczęło się od tego, że wyjechałem na weekend... I jak to bywa matka zabrała się za porządki... I gdyby nie odsunęła sofy nie domyśliłaby się, że tajemnicza obudowa od pc skrywa równie tajemnicze rzeczy...
Była rozmowa, czasem bardziej, czasem mniej poważna o zagrożeniach nałogu, o tym co się po tym czuje... O tego typu pierdołach.... Skończyło się na uśmieszkach i kompromisie, że wszystko będzie przeprowadzone pod ich okiem itd... Ja wolę pójść na opcję "pozbyć się" czyli wysadzić na dwór... To będzie bardziej efektywna metoda niż trzymanie tych maluchów w obudowie od pc....

W dalszym ciągu trzymajcie kciuki za mojego outa ^^

Grunt to być szczerym kiedy ta szczerość jest od Ciebie oczekiwana... Mimo tego, że mam jednak najlepszych starych to w przyszłym roku wynoszę się na swoje...

Pozdro

SLN

Member
Może właśnie dla tego, że jest w Polsce...? Tutaj wszystko stoi na głowie... więc i marsz jest w innym terminie :D.
Luki - widzę, że brązowe kubeczki są w modzie :D.

kazuya20

Active member
Dziś jest dobry dzień 1szy dzień palenia od miesiąca nawet przypomniałem sobie dlaczego mnie brzuch boli od 6dni .Mianowicie 6 dni temu byłem na spocie taki spragniony i z tego co pamiętam napiłem sie wody z nawozem canny oczywiście nie była to bio canna :)

jeszcze jedno > jaki tu sie poziom zrobił ciężko za wami nadążyć ")

A

adrianmenyo

hahahah kazuya hejaaas! hehe niemow ze pijesz odzywki canny, hehe , ta kuop sobie gainera mega massa hehehe wiecej npk , tj bialka ma wiecej na mase :D

moje radosci to to ze ponad ziemie wzbily sie wszystkie (prawie) sztuki:

10x passion1
10x passion x cannadian
10x DR
10x DP x LR2
10x Passion1 x PP
20x ES
5 x AK47 fem. autoflo
10x HH

i najlepsze uczucie jakie znam: CO JA Z TYM WSZYSTKIM ZROBIE?
hehehe pozdro!

V

vod

Miałem dzisiaj przyjemność zwiedzać ogród znajomej i podziwiać kilka pięknych GfxV i Brainstorma w pełnym flo :D
600W spasłe topiszcza robi :yoinks:

Praca w cudzym ogrodzie też sprawia nie lada radość :smoke:

Poza tym dzisiaj rano zajebistego nowego spota dostałem i wstępnie obsadziłem :)

A ja byłem za Mu... Ale Barca grała lepiej,trzeba przyznać , myślę ,że 1 bramka rywali psychicznie osłabiła.. Pewnie się katalończycy poczuli i wygrali. Tym samym Messi chyba zapewnił sobie złota piłkę tym golem :) Chociaż finały sprzed paru lat chyba były piękniejsze niż ten ,liczyłem na więcej szczerze.. POzdrówka dla fanów piłki i nie tylko

BlinD

Active member
Siemanko
uprawialem odmianke Ruderalis skunk juz yyy no z 4/5 pokolenie bedzie. w opisie odmiany było napisane ze geny ruderalis powodują autoflo... po kilku latach regularnego wysiewu zwątpiłem w to bo zaden nie przejawial takich cech. Aż do tego roku. faceci i panny b.wczesnie pokazali preflowerki co mnie bardzo ucieszylo ale nie spodziewalem sie ze faceci od razu zaczna pylic. po kilku tyg okazalo sie jednak ze panny nie pozostaja w tyle i zaczely kwitnienie (niestety nie mam zdjec narazle ale moze za tydzien/dwa uda mi sie strzelic kilka). Co do wymieszania nasion/przekrzyzowania to raczej odpada opcja bo nigdy nie mialem u siebie zadnego auto. moze byc to ewentualnie jak nie czysty RS f5 to cros RS f4 x WW lub RS f4 x Maroc (zbyt rozkojarzony jestem zeby brac sie za hodowle ;])
i teraz Pytanie : Da sie ladnie ustabilizowac selekcjonujac przez kilka ladnych pokolen potomstwo Auto ?/ moze backcrossy (chociaz gdzies czytalem ze niby nieskuteczne w stabilizowaniu i nie wiem czy da sie revegowac odmiany auto albo jak ma sie spr. z zywotnoscia pylku)

E

Ergonomic

rób pestki z tych auto co masz teraz- jedyna opcja zachowania AF z jak największym odsetkiem potomstwa z cechą Auto.... Potem stabilizuj potomstwo selekcjonując te o najbardziej pożądanych cechach.... Innej opcji nie widzę :D. Gratulacje swoją drogą

solim

New member
U mnie ostatnio ciężko było z radościami, ale zaprzestanie palenia moczonej kupy od dila na jakieś 2 miesiące przywróciło mnie na nogi i bardziej niż palenie cieszy mnie uprawa roślinek. Przynajniej 6x dziennie do nich zaglądam, każda wizyta trwa za długo, ale nie mogę się napatrzeć. Przez jakiś rok gromadziłem wiedzę na temat uprawy indoor/outdoor, czytałem ebooki, przeglądałem strony internetowe, wszytsko po to, żeby teraz mieć tyle radochy z uprawy roślin. Wiem, że wiem jeszcze bardzo mało, ciągle się ucze, ale nawet to mnie cieszy - że codziennie moge dowiedzieć się czegoś wiecej o ukochanej roślinie, a potem przekazywać wiedzę (nadal nikłą). Cieszę się, że moge pisać w takim gronie - mam nadzieję, że nie stane się niczyim wrogiem, bo dialog powinien łączyć, uczyć, pomagać, a nie dzielić i tworzyć złe relacje, tym bardziej że żyjemy w zagonionym świecie, pełnym indywidualizmu, gdzie znalezienie ludzi o podobnych zainteresowaniach graniczy z cudem.

Kocham sowjego kota, zwierze na które tylko popatrzę i poprawia mi humor.

11111111111111111111111v.jpg

qwertzl.jpg

qwerty.jpg

Najlepszego!

Latest posts

Latest posts