What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

A

adrianmenyo

taaa!! Z-Zielony na EURO WIZJI hehehe , trzymam kciuki bracie ;) pozdro!

-Bruce-

Active member
Witam...:jump:Ciesze sie niezmiernie ze udalo mi sie zakupic po cenie producenta czyli naprawde tanio!!! bo 12zl za 24l, 100%organiczne nawozy na tegoroczny outdoor.....i oczywiscie indoor gdyz dodaje tych nawozow do substratu kokosowego i w tej mieszance rosna jak wściekłe :woohoo: moje roslinki.......
picture.php

pozdrawiam
picture.php

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Bruce no niezły zapas gówna tam masz heheh, powiedz mi czy ten obornik suszony to jest tak apomielona sieczka czy raczej płaty parkietu z obory? :D
Pzdr

-Bruce-

Active member
konsystencja jest wprost idealna....:) suchy jak wior i zmielony na prawie pyl.... dlatego znakomicie sie go miesza z podlozem....
wczesniej stosowalem obornik w granulacie ale zeby osiagnac taki efekt musialem go namoczyc kilka h w wodzie wtedy robil sie bardziej miekki i dalo sie go wymieszac z podlozem,
jedyny minus to strasznie sie pyli jak sie go sypie z worka, no i po dodaniu wody "aktywuje sie" i czuc centralnie obornik, mozna dodac wode z bakteriami azotowymi wtedy po okolo 48h zapach prawie jest niewyczuwalny (bakterie azotowe mozna dostac w akwarystycznym, srodki bakteryjne do czyszczenia wody)

GrowBoy

Active member
-Bruce- miałem w tym roku prawie taki sam ale zapewne inna firma... na pewno bd zadowolony... żadnych niedoborów ani nic :] a ze śmierdzi gównem to fakt, jak bd w ciepły dzień go mieszał to spodziewaj się chmary much w okół ciebie :D hehe
P.S - ja za 5l dałem 4.5zł w sklepie ogrodniczym, a takich choinek jak na zdj to się spodziewaj :D
pozdro

E

Ergonomic

Cieszy mnie że w końcu znalazłem jakieś zadowalające palenie za dobrą cenę. łodyg i liści prawie wcale.... połowa mi jeszcze została... Oto fotki
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=3030&pictureid=39202
moja fajeczka ukochana
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=3030&pictureid=39203

moc: wystarczy jeden większy haust dymu i po chwili jest się gdzieś bardzo wysoko

tak, że... nie narzekam....

wiem, że samoróbka ale jak dorwę znajomego to muszę spytać jaka to odmianka

-Bruce-

Active member
witam :wave: oto kolejna moja radosc :jump: kolejne udane zakupy za smieszna cene kilka woreczkow po 70l zajebistego podloza......... dodam do tego ze ostatnio rowniez udalo mi sie zakupic perlit 125l za 40zl :) :jump: teraz juz zapasy zrobione mozna dzialac
picture.php
:woohoo:

ripsta: ten adresik juz padl wczesniej :spank: pozdro :)

mistaP

Member
witam :wave: oto kolejna moja radosc :jump: kolejne udane zakupy za smieszna cene kilka woreczkow po 70l zajebistego podloza......... dodam do tego ze ostatnio rowniez udalo mi sie zakupic perlit 125l za 40zl :) :jump: teraz juz zapasy zrobione mozna dzialac
picture.php
:woohoo:

ripsta: ten adresik juz padl wczesniej :spank: pozdro :)

Bruce widzę że wiesz co dobre, Ceres robi naprawdę bardzo dobre podłoża
gratuluje wyboru i powodzenia w uprawie

Prawo jazdy w pełni zrobione !! :D Teraz mogę jeździć furą na spoty haha :p (joke) Idę pić i zapalić coś zielonego!! :joint: Pozdro bracia :smile:

Latest posts

Latest posts