What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Nasze radości :)

O

Ojciec

Super artykuł , miałem okazję przeczytać o tym w prasie z kiosku :)
W ogóle mnie ta informacja cieszy mnie , ponieważ coraz więcej ludzi uświadomi sobie że ta , demoniczna trawka nie jest takim złem jak to opisywały media. I coraz więcej o tym w gazetach , tv że to nie jest takie zło. A zarazem kolejny krok ku legalizacji ! O TAK !

Peace !

Z INNEGO SERVERA

http://odsiebie.com/pokaz/1540890---1236.html

lol0#1

New member
Po przeczytaniu tego artu, nawet moja mama zaczęła inaczej na to patrzyć, w kocńcu w domu normalna dyskusja na temat ziela i jego "szkodliwości" : - )

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
heheh yupi .... a ja susze zemby bo femaleseeds.nl wypuscilo wkoncu ICE !!! 2 lata czekania nie poszlo na marne heheh bendzie mi dane upierdolic sie ICE po lokcie hehe nie liczylem ze jeszcze go wypuszcza i juz bylem bliski kupna ICE z Queen , ale jednak bendzie z femaleseeds.nl :woohoo:

http://www.femaleseeds.nl/Engels/index.htm

pozdro

PioK

Member
dzisiaj tlusty czwartek ;]... aby kazdy dzisiaj mial okazje wypalic takiego tlusciocha ;]

IMGP5881.jpg

Finger

Outdoor grower...
Veteran
:woohoo: HA !
Własnie ogladałem prognozę pogody, i ponoć 8-10 marca ma być nawet do 14 stopni :). :woohoo:
Dobry czas się zbliża dla outowych ludków :woohoo:

Hera

Member
no dokladnie tez sie musze wziasc za przekopanie a tym czasem ciesze sie ze mam te 75 postow i moge z wami rozmawiac :)

no a walsnie zapomnialbym mam do oddania 3x koce ratunkowe wiec jak ktos chce podbijac

Outowiec

Member
Panowie spokojnie bo ziemia jest jeszcze zmarznięta. Pocieszając was przypominam że pod koniec marca o godzine dłuższy dzień (przestawienie zegarków), wiosna idzie dużymy skokami a w tym roku już nawet kilka much widziałem i stadko jakichś małych muszek bo już był taki dzień cieplutki w słońcu 12 stopni.:woohoo:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
mam wiadomosc ktora nie wiem gdzie umiescic ( a kiedys ktos mi powiedzial ze nie wszyscy odwiedzaja mojego threnda , to napisze to tutaj hehehe ) awiec tematem rozputy sa czipsy , te z ziemniakow , osobiscie nie jadam tego wole do piwa orzeszki ( pistacjie) no ale do sedna , powstaly 2 nowe samki z walkersow w PL ta firma zwie sie chio chips ,
1 smak to jest chilli z czekolada .....!?
a 2 smak panowie i panie siedzicie na krzeslach hehehe to sa czipsy o smaku WIEWUIRKI ....?
tutaj to co nienormalne dla normalnego czlowieka nazywa sie NORMA .

pozdro

57fun

Member
zielony a nie przypadkiem lay's po polsku ?? mi ogónie smakuja walker's prawns i vinegar :)
co do chili z czekolada to <moim zdaniem> lepsze były by kukurydziane <flips> jako słodkie chipsy, lepiej mi smakują.
Ja ostatnio lubie robić sobie kawe<z somalii lub etiopii moc <4 (w sainsburry sa jako real trade coffe)> z chilli, troszke papryczki czasme nasionko wrzuce i razem z kawa parze, fajnie i smacznie wychodzi :) <ale bez przesady>

Outowiec

Member
Witaj Ziel ! o smaku wiewiórki też słyszałem, następne będą o smaku spuścizny i wydzieliny z waginy:kissass:.

lol0#1

New member
w końcu wyszły tulipany z ziemi w przydomowym ogródku, aż lżej się zrobiło, patrząc na zieleń. oby do weekendu pogoda sie nie skopała

blessss!

1337grower

Active member
hohoho tulipany u was wychodza? a u mnie snieg napier*** az miło , a juz bylo slonecznie i milo temperatura 10 s a tutaj w jedna noc napadalo :) . Rowniez nie moge sie doczekac wiosny , ja oprocz mj uprawiam wszystko co sie da poczawszy od szczypiorku skonczywszy na kalafiorze :D pozdrawiam

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam
Bardzo , ale to BARDZO sie ciesze z tego powodu ze ludzie doceniaja moja prace i milo mi jak czytam ze kwiatki sie Wam podobaja , dziekuje WAM WSZYSTKIM za mile slowa ! naprawde wielka radoche mi sprawia przebywanie z wami , no same radosci
troszeczke brak czasu ogranicza mnie z pelnego korzystania z tego pieknego forum , czasami przeglondam co tam u anglikow , niemcow , hiszpanow , czechow itd , naprawde morzliwosci sa nieograniczone i daje to wiele frajdy oraz tej potrzebnej wiedzy , juz coraz blizej sedna hehehe
i tak sobie ostatnio przeglondam cale forum a tu ci niespodziewanka - to ze ja sobie wybiore fote i wam pokarze to juz ciesze sie jak , dziecko na widok czekolady , ale to co kochany cardiel mi radosci sprawil to az sie mi miekko zrobilo , DZIEKUJE BRACIE za obstawienie tej foty ,dla Nas to wielka przyjemnosc cardiel i dziekuje serdecznie znasz tematy i widziales wiele pieknych fotek a mimo to w tym miesiacu poleciles moje krzoki - szacun bracie ...

pozdro

p.s. hehe samym zaszczytem juz jest to ze moja fota mlodej kobity znajduje sie wlanie tam, gdzie jak sam mowisz znajdowac sie powinna hehehe - pozdro bracie

tredowaty

Member
no no szybko skumałem OCB szukam patrze i jest tylko pogratulować i zazdrościć :p panie Zielony powodzenia życzę.

A moja radością jest to iż już mam namierzone wszystkie miejscówki na ten sezon. Kilka możne trochę daleko ale ciężkie czasy nastały u mnie w okolicy i trzeba coraz mocniej dalej się kirać(wiele gnojków stało się strasznie kumatych). Teraz czekam tylko na jakis wolny okres czasu i ruszamy do "roboty"
Pozdrawiam PEACE

Latest posts

Latest posts