What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Moje pierwsze nasiona

cooopa

Member
och shit ale topy:jawdrop:
nie no niezle to wszystko wyglada az mnie slinka cieknie jak to widze JA TYZ CHCE;(;:)abduct:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
wielkie liscie na tym kwiatku tylko niewiem co to jest. albo sweettooth albo legennds ultimite ingica, jedno z tych dwuch,hehe

664PDRM0235-med.jpg

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no niewiem czemu takie duze. niepowinna byc sativa bo nasiona pochodzo od spice of life
i w mixu byly ttlko sweet tooth i lui. takze mysle crossy innych wychodzo. sativa ma bardziej wonskie i dlugie liscie i czensto wyglondajo jasno zielone. te so duze ale so tesz szerokie i ciemne. napewno bendzie cos ciekawego.

peace

thor

Outdoor Grower, C99 Lover
ICMag Donor
Stawiam na Sweet Tooth, moje SWT 4 wygladaly bardziej jak sativki :smile:

Peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki thor, pewnie tak bendze

ikser niewiem czego sie czepiasz. koncuwki zulte? takie zeczy so normalne. podkoniec zycia caly kwiatek zrobi sie zulty. chyba ze go bendziesz ciongle karmil asz do konce. ale wtedy kwaty bendo nasonczone nawozem. tego towaru bym niechcial palic. umnie trawa musi byc czysciutka bez zadnych dodawek. jusz dwa tszy tygodnie pszed scienciem niedaje zadnych dodawek sama woda.
ja choduje na pluca , nie na widok,hehe

peace

Mr. Smee

Member
U mnie outdoor pod koniec dojrzewania juz byly 30% zólte rosliny i duze, tzw. "fanleaves" juz odpadaly. To normalne!!!!

D

dEv-9

Ej, wlasnie jaka polecacie odmiane Outdoor z nirvany?
Bo mocno zbakany bylem ostatnio i zapomnialem co wybralem. :biglaugh:

Pure Power Plant ?
Czy moze Holands Hoop?
Czy moze Durban Poison?

Czy moze jeszcze cos innego?

:rolleyes:

D

dEv-9

White rhino hmm Nie ogladalem zadnych polskich GrowLogow o hodowli na dworze tego. :confused: Mogla by nie doisc u nas. :rolleyes:

Zreszta white rhino za mocny, bo tym stafie co mialem teraz odechcialo mi sie upierdalaczy, wole lagodniejsze, ale zebym mogl spalic tego troche a nie, ciupke i koniec jarania. :biglaugh:

D

dEv-9

I tak zrobie bo za duzego wyboru stamtad nie mam. :smile:
Hollands Hope polubi lubuskie lasy. :smile:

cooopa

Member
hollands hope nadaje sie idealnie nio i do naszych polskich kimatoow nadaje sie wszystko z poczatkirm Erly ;]to rosine ladnie polecilbym jeszce papaye bo szybko sie zbierai jest wmiere duzzia;d

No w powiem ze to early wcale nie jest tak early jak ci sie wydaje choc zdarzaja sie wyjatki. Ja mialem juz wydrukowane zamowienie z Early Misty ale jakos mnie odrzucilo od niej i wybralem ( wiadomo co :D ) O Hollands Hope tez wprawdzie myslalem ale nie bylem pewien co do niej. O White Rhino nawet nie mysle zeby na dwor wystawiac.

Mr. Smee

Member
U mnie niezle sie wyrobilo, ale z kwitnieniem to mi wjechal w listopad :confused: Stanowczo trzeba sie kierowac tym, w którym miesiacu w/g opisu sa zbiory!!!!

Ikser

Member
HC czepiam sie, bo mam takie same i nie wiedzialem od czego sa;).. mialem nadzieje,ze naprowadzisz mnie i bede wiedzial jak to poprawic,zeby to zniwelowac;).. ale juz wiem.. peace.!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

takie male cos to niemartw sie. jak masz dobry mix to latwo mazna wyczuc co kwiatek potszebuje.powolutku bendzie dobze.

peace