What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Million Marihuana March

cropper

Member
Szaman współczuje :) jednak chciałbym z tobą mieć jakiś kontakt Hmm może napisz kiedy byś był na czacie :) Pozdro ;]

tomato

Member
Veteran
heh, gratuluje organizatorom pomyslu z ta siejka :pointlaug
wyobrazcie teraz sobie te setki osob ktore z nadzieja troskliwie opiekuja sie swoimi roslinkami, by za kilka miesiecy zebrac jedno wielkie gowno...

G

Guest

Dokladnie! Wyobraz sobie jaki mialem usmiech na twarzy jak to zbieralem, a teraz... :badday:. Ale wiem do czego to moze posluzyc :) ... moja stara ciagle wyrywa mi sadzonki z doniczek. Bede sadzil te pestki dopoki nie przestanie wyrywac sadzonek :D To sie nazywa gra psychologiczna heehheh... w miedzyczasie bede ja namawial do uprawy i popierania legalizacji. Kto wie, moze dzieki temu za rok lub dwa bede mial wlasnego boxa :D

A narazie zajme sie w wakacje szukaniem jakis zajebistych miejscowek na planty, wiec nie bedzie to mam nadzieje czas zmarnowany. Moze cos posadze jezeli podziala ten openseed na www.wolnekonopie.pl ?

PS.: Ktos ciagle przesyla mi wiadomosci ale ja nie mam po prostu narazie mozliwosci otowrzenia poczty. Narazie napisalem do admina, zeby mi usunal blokade, ale zobaczymy... jakby co po 50tym poscie wszystko przeczytam heheheh...a jezeli chodzi o inny kontakt... hmm... moze sie najdzie jakis czat, ale ja na dzien dzisiejszy nie mam juz czasu (duzo roboty). Wejde na kompa na luzie najwczesniej w piatek.

pzdr!

chlodek

Member
@Shaman Trip
Czyzby to ja?;] Wiem, wiem dupa z tymi pestkami... ale ciul z tym przeżyłem raz przeżyje drugi;]

A OS na wolnekonopie.pl czyzby nie był z tych samych pestek? Czy ktoś wie coś o tym?

G

Guest

Na pewno wiecie kto to :D

Proponuje je nazwac "pestki (marnej) nadziei)"

chlodek, sorka!

Last edited:

kfjatek

Member
tomato said:
sioolyoo, a co to za strain dokladnie ???
z tego co sie orientuje to pestki jakiejś indyjki od szwarcarskiej firmy 'Cannapropolis' ...nic więcej chyba niewiadomo!! ;|

ps. szacuneczek dla wszystkich growerów których spotkałem na marszu! ;]
pozdro.

Last edited:

sioolyoo

Member
to jest pokolenie, kotres tam z kolei.. wiele mixow w srodku.. ziomek sam nie pamieta co tam juz zmiksowal. .ale mowil ze jest konkret:) a to stary wterabn wieec wie cop mopwi!

pozdro .. nazwijmy ten stafff NO NAME !!:)

G

Guest

Hej! A wiecie moze co sie robi z tym talonem, zeby dostac pestki? Gdzie je mozna dostac itp.?

G

gelowas

moim skromnym zdaniem one sa chuj warte, pestki na openseedzie i tak ci dadza, ale nie oczekuj grzybow i marihuany - one sa w Polsce nielegalne i nawet pokretne tlumaczenie zasad akcji na stronce nie odstraszy 997 od zbadania tak poteznego procederu.
pan salvia dziala na patencie, dlatego jeszcze dziala jak sadze, tutaj juz mamy jasna sytuacje.

EDIT: siou, nie neguje jakosci ziarna, tylko wiarygodnosc talonow.
"one" czytac - talony

Last edited:

sioolyoo

Member
co? jaki pan salvia? to sa ziarna konopi indyjskie od canapropolisa .. nie wiem co to za ziarna wiec nie bede sie wypowiadal ale szwajcar mowil ze konkret staf

G

Guest

ciekawostka: mozna kupic pare talonow, a to oznacza wiecej pestek :D
Tylko nadal sie zastanawiam co dalej z tym talonami mam robic zeby je dostac?

G

Guest

i mi coś tak brzydko wyglądała pozatym śmiac mi się chciało z ludzi którzy się żucili na te pestki jak zwierzyna na mięso, zbierali zbierali a to przemysł buahahaha

sioolyoo

Member
hehe wogole to bylo zagrozeenim zycia dla tych ludzi... nie bedziemy tak robic w nastepmnym roku .. maloco pod kola nie wapdli a kierowca nie widzial nic prawie ...

pozdro