What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Million Marihuana March

szok

Member
wiecej fotek jak znajde czas na pomniejszenie i wrzucenie

A TU WIDAć DLACZEGO WARTO JEżDZIć NA MMM:

i dalej kilku odlotowców:

Last edited:

mario_PL

Active member
elo elo , ja dopiero dotarlem do domku, marsz byl luks ale impreza w the fresh to porazka niestety, na wejsciu okazalo sie ze musimy doplacic po 10 zeta jak chcemy wbic, a do tego jeszcze nie bylo zadnego koncertu, wydalem hajs i po pol godziny zawinelismy sie na chate:((( , myslalem ze w innych klubach to samo i juz mi sie nie chcialo szukac wiecej

pozdro dla wszystkich ktorych spotkalem

57fun

Member
miło widzieć ze aż tyle osób bylo moze i ja za rok dotre :] mimio iz daleko nie mam :)
shaman moze byś zrobił oppenseeda tutaj dla ludzi którzy nie otrzymali pestek....:]

G

Guest

Shaman igra z regulaminem!

Shaman igra z regulaminem!

E: oczywiscie na Priva mi pisac!

EDIT: regulamin pkt. 7 - propozycje wymiany pestkami na open forum sa niestety niedozwolone.

pozdr, kov

Last edited by a moderator:

kaczy

Active member
Veteran
@mario_PL no rzeczywiscie we freshu byla lipa straszna, z malzonka weszlismy rozejrzelismy sie i pojechalismy zobaczyc jak sie bawi gelo, szoku i reszta ekipy w m25. Powiem tak nie zawiedlismy sie, impreza regawkowa byla bardzo wyluzowana i sympatyczna. Mc Tetris nawijal swietnie non stop pod jamajskie rytmy pomimo ze nie jest regowacem tylko raczej w rapie siedzi. Dla mnie Wielki Pozytyw.
pozdro

G

Guest

Oglaszam koniec akcji Openseed - Shaman! Cos wolno sie zglaszaliscie, a pestki czekaly :D . Jak tylko wszyscy mi podadza adres to postaram sie jak najszybciej wyslac. Ale nie gwarantuje ze tobedzie szybko, bo mam duzo pracy w tym tygodniu.

E.: A pomyslcie co by bylo gdybyscie jednak wszyscy byli na marszu: ostatnie zdjecie by @bronek :D :D :D

pzdr!

Last edited:

tomato

Member
Veteran
A pomyslcie co by bylo gdybyscie jednak wszyscy byli na marszu: ostatnie zdjecie by @bronek
jak dla mnie to straszne glupota tak sponiewierac ziarno, i pewnie wielkie marnotrastwo...no chyba ze wszystko co do jednego zostalo stamtad wydziobane.... :chin:

G

Guest

Originally Posted by toamto

jak dla mnie to straszne glupota tak sponiewierac ziarno, i pewnie wielkie marnotrastwo...no chyba ze wszystko co do jednego zostalo stamtad wydziobane....

Popieram! Ale musze przyznac, ze dzieki temu mam tego od cholery :D

sioolyoo

Member
male sporstowanie ... indyjka byla rozdawana z cannabusa natomiast z morobusa lecialy w swiat ziarna konopie siewnej.. tazke niestety chlopaki :).. ale macie szanse dostac dobre ziarno ze szwajcarii robimy openseeda u nas na stornie

co do imprezy we freshu wstyd nam ale uczymy sie na bledach .. teraz bedziemy spisywac umowy a nie dogadywac sie slownie. Gdy przyszlo co do czego to wlascieel the fressha zupelnie zmienil zdanie co do naszych umow i zrobil zuypelnie co innego. chcac nie chcac go zmasakrowac musielismy zabrac wsyzstkich artystow stamtad i przeniesc sie do M25.
Wlasciciel the fresha to szuja no i z hip hopem nie ma nic wspolnego.

Pozdro siouuu

Last edited:

szok

Member
siou: myśmy nie weszli bo nie mielismy wszyscy dowodów, ale poszliśmy zajarać tuż obok wejscia i rozwalił nas takst który słyszeliśmy:

"Na impreze Hip-hopową w dresach nie wpuszczamy"

na szczescie takich jak my(bez dowodów) było wiecej wiec łatwo trafilismy z przesiadkami do M25

Last edited:

sioolyoo

Member
uwierzcie mi ziomy ze mnie tam same teksty tych ochroniarzy rozwalaly a walsciciel przeszedl samego siebie !! oni nawet nie wpuscicli dwoch dziennikarek bo nie mialy dowodu .. mimo legitymacji prasowych tvn'u.. albo te dresy.. masakra byla ... porazka totalna ,..klapa ten klub i wlasciciel, robi to typowo komrecyjnie zero idei... on z rapem ma tyle wspolnego co murzyn z bialym pigmentem...

Last edited:
G

Guest

Ej, no to jak to jest z tymi ziarnami? Bo nie wiem czy oplaca mi sie wysylac innym jakis przemyslowki? O to chodzi ze mam malo funduszy - nawet na znaczki mi ledwo starczy. Jezeli te pestki sa cos warte to dotrzymam slowa i wysle oczywiscie, ale jezeli nie... :petting:

Sprecyzuje: Jakie ziarna byly rozssypywane z torby na tlum, tuz po rozpoczeciu marszu, za platforma na ktorej bylo grane rege i "Uciuany Giecik"?

G

Guest

Kur....A! Wyglada na to ze zostane rolnikiem! Mam chyba te POLANU!? KU....a! Teraz zostalo mi jedynie kupienie dzialki, zasianie i robienie papieru konopnego lub lin konopncyh :pointlaug: Moze istnieje pare procent szansy ze to moze jednak jest indijka, ale raczej nie ma sie co ludzic. Bardzo przepraszam osoby ktorym zrobilem nadzieje na openseeda, ale coz moge poradzic :confused: :badday:

PS.: Dostalem wiadomosc ze nie moge wcvhodzic na PM poki nie bede mial 50 postow ;/

E: http://www.wolnekonopie.pl/openseed.php - moze to troche zrewanzuje moje obietnice ;/

Last edited: