What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Million Marihuana March

G

Guest

Hm z tymi koszulkami to trochę lipa szczególnie jak chce sie być anonimowym . Spotkanie przed na jakiejś miejscówie brzmi bardzo rozsądnie czekam na propozycje bo warszawy nie znam .Jakby każdy przyniósł coś swojego niesamowita okazja by spróbować różnych odmian .tylko ta policja co zrobić....

G

Guest

eee... nie przesadzajcie psy to tez ludzie, ostatnio na polach mokotowskich tak patrol zjaralem ze ledwo w deptak trafiali...

G

Guest

no ja tesz sie pewnie wybiore mam nadzieje ze nie bedzie padało tak jak w zeszlym roku :)

Muczaczo

Member
Widzę, że się zbiera ekipa z ICMAG'a. Mieszkam nieopodal, więc napewno się zjawię i ja, do zobaczenia.

:wave:

kyryfy

New member
ja z mirkiem pojade my z okolic olsztyna. niewiem czy bedzie pociąg z trójmiasta do wwa przez olsztyn w niedziele rano ;] ale trzeba sie ustawić gdzieś i pojść jarać ;>. to jest pewne : >.

G

Guest

Ja mam rozne doswiadczenie z warszawska policja, ale raczaej wiekszosc nie jest do nas pozytywnie nastawiona, hehe... Radze zjarac cos, u kogos znajomego, albo na obrzezach wawy, gdzie jest wiecej pustych miejscowek lub przynajmniej przerzedzonych od lusziska. Np.: Lasek Bielanski :D , przy okazji jest z tamtad blisko do centrum :woohoo: Ale oczywiscie, trzeba wszedzie uwazac.

ps.: na osiedlach i w centrum kreci mnostwo tajniakow (sprawdzone)

E.: A konkretniej zecz biorac to pod palacem kultury, bo w metrze centrum znajduje sie komisariat policji (bylem tam i przezylem :D ). Dlatego radze nie nosic niczego na marsz.

pzdr!

Last edited:
G

Guest

z pierwszej reki: w centrum (kwadrat miedzy DC, chmielna/nowyswiati, rotunda) stare miasto , reszta miejsc tematycznych losowo... maja psy przyuczone do weszenia 3sztuki (jeden sliczny labrador-jasniutki) , mysle ze z okazji imprezy mogo sie z nimi pojawic wiec musimy byc ostrozni...

PS: klimat z tripa
na majowke polecielismi z ekipa na wspin, przez 6 granic pocilem sie z torba zieleniny w kieszeni...ukrywajac przed slozba graniczna lekkie przerazenie.. ale nic lecielismy twardo.. po jakichc 10-12h jazdy, juz noc mocna byla zatrzymalismy sie w jakims poly co by przekimac, mielismy juzt tylko tyle sily zeby zbakac rozwalic karimaty kolo wozka i pasc.. rano otwieram oczy, sloneczko... pieknie, samochodzik stoi, zieline soczyste pole za nim... cos za bardzo soczysto zielone... :) jak nic ze 2-4hektary blanta.... :D to dopiero przebudzenie.... sativka, pewnie przemyslowa, ale widok piekny... Dziwne ze taka duza bo wczesnie przeciez a miala juz z 1-1,5m

AAAaa... Jak ktos muzykalny to niech wezmie bebenki,przeszkadzajki, Didgeridoo koniecznie to popierdzi sie w rurki

Last edited:

bogusik2

Member
Przygotowania ida pełna parą.. kilka osób mi zdezerterowało z małego spotkanka hyhyhy ale i tak bedzie niezła zabawa :D 14*4 puszeczek Tyskiego, 50 giecików, nowa szisza i dużo dobrej zabawy :D :D :D pzdr

Cinnamon

Member
Panowie okazało się, że i ja w tym roku zawitam pierwszy raz w wawce :D

@boguś - ładnie się przygotowałeś ;] - na całkiem nie mały melanż :yoinks:
Smakołyki pierwsza klasa :wave:

Może któregoś z was jutro spotka jeżeli dzisiaj nie za bardzo pobaluję :pointlaug

Peace iG... :kissass:

sioolyoo

Member
Panowie ...

artystow trzeba obsluzyc.. ciezko sie o suchym pysku nawija... kto chetny na priv do mnie pliss

POZDRAWIAM siOU

Last edited:

bogusik2

Member
Elo. Chce tu napoisać slowko wytłumaczenia i przeprosiny osobom, które zaprosiłem.
Wiem ze specjalnie po to byliście wcześniej w Wawie i ogromnie mi przykro że spotkanie u mnie sie nie udało :(
Sek w tym ze wczoraj poźnym wieczorem (noc właściwie lol) wpadl wujo i dowiedziałem sie co nastepuje:
"koniec procederu"...
Boje sie ze juz psy zawiadomil bo ktoś stoi od samego rana pod laskiem niedaleko i gapi mi sie w okno o_O Moze shizuje ale tak to wyglada.
Cholernie mi głupio to odwolywać i najchetniej powiedziałbym ze złamałem noge czy coś ;p hehe ale mam nadzieje ze nie bedziecie sie gniewać :)
E: teraz kminie czy nosić rośłinki gdzieś do kumpli czy lepiej nie wychodzić.. Ehhh Troche sie boje wyjść gdzieś teraz z rosłinkami bo pewnie obserwują co robie. pzdr

Last edited:

bogusik2

Member
Heh siebie watpie zebym uchronił...
Tu słowko do was.. NIE UFAJCIE RODZINCE DALSZEJ NIZ MAMA! Wujo mnie podpierdolił chyba heh
Glownie to chciałem uchronic kolegów ktorych zaprosilem.. szisza, browar a tu nadle psy wpadaja.. zakończyłoby sie to na pewno tragicznie.
Pozatym jakbym zaprowadzil jakiegoś tajniaka na spotkanie forumowiczów na MMM to wogóle byłaby katastrofa..
Cholernie źle sie z tym czuje bo kilka osób specjalnie wcześniej stawilo sie w Wawie a jha nawet przywitać ich nie moge ;/ Jakoś postaram sie to wynagrodzić ;* hehe
Samochód ciagle stoi.. przeszedłem sie z psem do lasu zeby zabaczyć kto w środku jest.. 2 jakichś kolesi.. nic nie wskazywalo zeby to tajniacy byli, ale dziwne to troche.. wychodzil jeden tylko żeby sie wyszczać w lasku ;p hyh pzdr

G

Guest

Echhhh Boguś... za dużo palisz chyba hehe. Trzymam kciuki żeby to schizą się okazało tylko...

A dla wszystkich uczestników marszu składam życzenia wesołej zabawy no i niech Was dostrzegą, zrozumieją, zalegalizują :D Dajcie czadu chłopaki.

Last edited: