What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

MicroFridge Growbox, 150W HPS Jurnal

Status
Not open for further replies.

dalin

Member
Filtrul l-am confectionat:
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=151621
http://www.icmag.com/ic/album.php?albumid=12660
Carbunele... magazine acvaristica sau net:
http://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=12660&pictureid=253097
http://www.petmagic.ro/det_789_CARBUNE-ACTIV.htm
Pretul.....
http://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=3087453&postcount=88

De multumit ... sunt foarte multumit in privinta mirosului... nu prea scapa nimic...(si... s-au perindat ceva fumatori pe langa el... nestiind destinatia minifrigiderului...) doar daca deschid usa sau foarte putin noaptea cand se inchid si ventilatoarele

mersi mult....nu credeam ca e asa ieftin.....si chiar nu am observat lista de preturi

Paff

Member

Attachments

• DSC07187mr.jpg
    DSC07187mr.jpg
    87.6 KB · Views: 29
  • DSC07193mr.JPG
    DSC07193mr.JPG
    121.6 KB · Views: 31

boltzar

Member
Frigiderul nazdravan incepe sa dea roade. Frumos le-ai legat acolo, felicitari si sa vedem niste buzi foarte zaharosi!
Acu' mi-am amintit, intr-un an am adus acasa buzii de la outdoor intr-un frigider, ca sa nu miroase. Am mers cu haionul desfacut in spate, frigiderul culcat si plin de buzi. Deci foarte folositor!

sznake

jarhead
Poti sa le cureti frunzele alea care s-au ingalbenit.

Se pare ca au un pic de deficienta de azot, dar le mai dai fert, una alta.. ai putea sa le dai o ultima doza normala de veg (cifra N mare) pentru ca inca nu sunt atat de avansate in floare.

Daca de pe acum au deficienta de N, in floare se va agrava deficienta. Oricum, o cantitate moderata de azot ar trebui sa fie si in fertul de floare..

Paff

Member

Cam greu cu pozele... ca am pierdut aparatul .... iar telefonul... nu l-am luat inca de la reparat. Voi incerca maine sa repun in functiune un aparat mai vechi de prin casa...
S-a cam umplut frigiderul.... au crescut in cateva zilee cat nu a crescut pana acum... Sunt curios cat mai creste din momentul ce ramurica incepe sa produca pistili...
:plant grow:

Paff

Member
Am reusit sa scot cateva poze... sunt facute la cateva ore dupa un mic LST.Nu m-am asteptat sa creasca in halul asta in floare.. Credeam ca in vegetatie trebuie sa se dezvolte planta foarte bine, chiar citisem ca pt. a obtine mai mult bud e bine sa le vegetezi mai mult. Ma descurc pana la urma... le mai leg din cand in cand. Mai pot face pruning in perioada asta?
Au inceput sa miroasa tare... daca deschid usa cateva minute se impute toata casa... in rest nu am probleme cu mirosul... deci filtrul isi face treaba cu brio

Attachments

• DSCF0046mr.jpg
    DSCF0046mr.jpg
    85.1 KB · Views: 34
  • DSCF0040mr.JPG
    DSCF0040mr.JPG
    113.6 KB · Views: 23
  • DSCF0047mr.jpg
    DSCF0047mr.jpg
    106.5 KB · Views: 32

tricky1

Member
Arata fain.
Dar mai pot sa se inalte,nu? Ma gandesc ca cooltube-ul ala nu lasa asa multa caldura sa treaca.
Cate zile de flower ai?

Paff

Member
Arata fain.
Dar mai pot sa se inalte,nu? Ma gandesc ca cooltube-ul ala nu lasa asa multa caldura sa treaca.
Cate zile de flower ai?

Mi-as dori sa nu mai creasca... decat bud-ul...cat sticla de cola la juma :canabis:. Daca le-as fi lasat sa cresca in inaltime... ar fi fost de doua ori cat frigiderul acum... sunt stresate antrenate si incolacite ca serpii in frigider. Cooltube-ul nu e problema... e rece... pot sta plantele si lipite de el. Fetele sunt la prima saptamana de flower

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
iti amintesti cand ai citit ca pot creste de la 1,5 pana la de 2 ori marimea care o au inainte de floare? La asta s-a referit cel ce a scris. Probabil tu vrei sa spui ca nu te asteptai la ritmul acesta alert de crestere. Dupa primele 2 saptamani ar trebui sa se mai cuminteasca.

ma bucur cand lumea afla cat de tare poate sa miroasa planta asta. Ma bucur si mai mult cand acei oameni au luat si masurile necesare pentru a evita probleme din cauza mirosului...

ps. cand vei recolta planta mirosul va fi si mai puternic... dar dupa cateva zile la uscare mirosul isi va pierde din tarie ;)

arigog

Member
Paff arata f meserias !!! la un moment dat intinsul asta nebun se opreste , sa zicem dupa 3 saptamani , maxim 4 de inflorit , asta depinde de strain ...

fim / topping in floare ? de ce ? adica sa sa rupa vf la muguri sau cum ?
stiu ca se pot rupe mugurii jos, cat sunt mici si iar apoi ies 2 in loc de unul , doar mai mici , dar la primul grow nu cred ca te apuci sa faci chestii dinastea...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
treaba aia cu 2 muguri in loc de unu eu stiam ca este din basme.
cel putin daca tai in flower, e foarte posibil ca cei 2 sa nici nu atinga impreuna greutatea celui taiat.

sznake

jarhead
Am reusit sa scot cateva poze... sunt facute la cateva ore dupa un mic LST.Nu m-am asteptat sa creasca in halul asta in floare.. Credeam ca in vegetatie trebuie sa se dezvolte planta foarte bine, chiar citisem ca pt. a obtine mai mult bud e bine sa le vegetezi mai mult. Ma descurc pana la urma... le mai leg din cand in cand. Mai pot face pruning in perioada asta?
Au inceput sa miroasa tare... daca deschid usa cateva minute se impute toata casa... in rest nu am probleme cu mirosul... deci filtrul isi face treaba cu brio

Aaa.. stai linistit ca e loc destul, aveam impresia ca au umplut deja tot boxul! De-acum ar trebui sa cresca numai bud in spatiul care a ramas pana la bec.

Pruning sa NU FACI!! In floare nu faci pruning deloc daca nu vrei sa futi recolta (cantitativ).

Mah, la micro-grow-uri nu tre sa iti bati capul prea mult cu vegetatia, aia ce-ai citit tu ca tre sa le vegetezi mai mult pt bud mai mult nu era recomandare pt micro-grow-uri.

La micro-grow, pt maximizarea recoltei, cea mai eficienta este metoda SOG (mai multe clone bagate direct la 12/12 imediat ce au prins radacini!)

Tu daca bagai plantele alea la 12/12 din faza in care aveau 2 noduletze de frunze, acum ai fi avut 5 cole grasute in box. Diferenta e ca acum ai tras de timp cateva saptamani si in loc de 5 buzi principali lungi si grasi o sa ai f multi buzi mici si mititei, diferenta cantitativa nefiind semnificativa. Diferenta cantitativa (un pic mai mult) o sa o faca niste "popcorn buds" care calitativ oricum nu o sa fie comparabili cu buzii principali.

Oricum, per total arata f bine, asa ca stai linistit, o sa fie plin de buzisori acolo. Sa nu cumva sa rupi din ele.

Status
Not open for further replies.