Paff
Member
iti amintesti cand ai citit ca pot creste de la 1,5 pana la de 2 ori marimea care o au inainte de floare? La asta s-a referit cel ce a scris. Probabil tu vrei sa spui ca nu te asteptai la ritmul acesta alert de crestere. Dupa primele 2 saptamani ar trebui sa se mai cuminteasca.
ma bucur cand lumea afla cat de tare poate sa miroasa planta asta. Ma bucur si mai mult cand acei oameni au luat si masurile necesare pentru a evita probleme din cauza mirosului...
ps. cand vei recolta planta mirosul va fi si mai puternic... dar dupa cateva zile la uscare mirosul isi va pierde din tarie
Inainte de a le baga in floare aveau ~ 15cm..... plus ca fetele mele n-au crescut ca niste plante normale.... a fost o adevarata telenuvela cu ele... si totusi au supravietuit si au iesit 6/5... sa fi contribuit si stresul la aceasta proportie....si.... intradevar am vrut sa spun ca nu ma asteptam la un mod atat de alert de crestere....3...4cm/zi. Am inceput deja cu FloraNova Bloom
pai poti facem FIM/topping cand crezi ca au crescut destul ...
parerea mea ...
Eu ma refer la "Pruning" (taierea tunderea frunzelor) pt. a patrunde lumina la ramurile ...mugurii care sunt acoperiti de vegetatie