Fara ele nu se poate bro , scap de una dau de alta , sper sa reusesc sa le mentin macar pe linia asta , deficientele nu le mai pot redresa akm asa tarziu in floare ..Un pic de overfert? Un pic de deficiente? Cate putin din toate..
Daca tu ai incredere in pamantul tau, atunci fertilizantul nu e OK in combinatia ta.Fara ele nu se poate bro , scap de una dau de alta , sper sa reusesc sa le mentin macar pe linia asta , deficientele nu le mai pot redresa akm asa tarziu in floare ..
Man pamantu nu e facut de mine , e cumparat , pamant din comert , e un pamant ok parerea mea , in ce priveste nutrientu acelasi lucru , am folosit si inainte si am avut rezultate bune , ph pamantului a fost dat peste cap cand am udat cu un ph prost , din cuza ca ma lasat ph metru , akm am 2 cumparate ca sa nu mai dau de problema asta , din cuza plasei scrog nu am putut face un flush adecvat , o sa fac un suport pe care sa asez ghivecele si sub el o sa bag tavile de colectare a runoffului , pana la urmatoru grow ma chinui asa ..Daca tu ai incredere in pamantul tau, atunci fertilizantul nu e OK in combinatia ta.
Dar eu nu inteleg pamantul tau. Ai zis ca e facut de tine. Poti detalia putin? De ce aveai deja plante care cresteau in ghivece cand te-ai apucat?
Produsul folosit de tine e vandut ca ingrasamant organic, care conţine germeni de malt, din care parca tin minte ca ori faci ceai, ori il aplici in sol bine stabilit ca microbiom.
Tu ce folosesti? Intr-un pamant cu adevarat bun nu prea te bati cu PH-ul.
Tot de aia am renuntat la plasa de scrog. Acces oribil. Tot muncesti.
Cu sarme e lejer sa faci orice.
Am ph metru , cu ala masor , tds metru , varza nu am incercat pana akm ..Parerea mea e ca sa zici bodaproste ca n-ai gnats...
Mie personal nu-mi place pamantul ala, instinctul meu imi zice ca el e problema.
Pamantul nou nu neaparat te lasa dintr-odata, dureaza pana incep plantele sa faca figuri.
Plus ca nu trebuie sa vina gata insamantat.
Apa de la robinet e spurcata, nu poti uda cu altceva? Nu e numai de clor,
ca dai cu mana prin ea cateva secunde si nu mai are clor,
dar are si bufferi si alte mizerii aiurea prin ea.
Un izvor, o streasina, o pompa...
Din calculele mele tu aproape ai terminat sticla de Natura.
26 de lei vad ca e pretul. Mare economie n-ai facut, si cu probleme...
Cu ce verifici PH? Efectiv modalitatea.
Sa nu-mi spui ca folosesti varza rosie. Am folosit si eu, de experiment.
Ce PH are apa de la robinet? Ce PH are solutia de apa+Natura , fara PH+-?
Cum ajustezi PH? De ce ?
Incearca sa nu mai citesti atat de repede, ca sa aibe timp sa-ti ramana ceva.
Eu iti spun ca nu e ideal scrog-ul in setup-ul tau, tu spui ca ridici ghivecele...
Si raspunde si tu la intrebari...
Omu' poate vrea sa cresca doar 2 plante man si nu vrea asa multe ghivece. Fiecare creste cum vrea si cum ii place . Scrogul merge facut in orice spatiu ,de orice forma si marime,parerea mea . Cred ca e gresit cand spui ca nu e ideal scrogul in spatiul lui cand scrogul poate fi folosit si adaptat la orice situatie si spatiu .Atunci nu-mi mai ramane decat sa-ti urez succes.
Cortul tau pare de 60X90. Iti incap perfect 6 ghivece patrate de 19 litri. Gasesti peste tot.
Ai topat de 2 ori la fiecare si le-ai bagat in floare. Nu le mai pui scrog, mult mai rapid, mult mai usor, mult mai putina munca.
Daca esti fan flush, acum ai acces usor, la oricare din ele.
Te-am intrebat prima oara
-Ce-i cu cover crop-ul ala?
apoi te-am intrebat in romana,
-Ce-i cu plantele alea?
Pamant gata insamantat inseamna ca dupa ce l-ai adus acasa de la magazin, daca l-ai udat, ies plante clandestine din el.
Cateodata si insecte.
ai vazut scrog vertical ? sa vezi acolo!Atunci nu-mi mai ramane decat sa-ti urez succes.
Cortul tau pare de 60X90. Iti incap perfect 6 ghivece patrate de 19 litri. Gasesti peste tot.
Ai topat de 2 ori la fiecare si le-ai bagat in floare. Nu le mai pui scrog, mult mai rapid, mult mai usor, mult mai putina munca.
Daca esti fan flush, acum ai acces usor, la oricare din ele.
Te-am intrebat prima oara
-Ce-i cu cover crop-ul ala?
apoi te-am intrebat in romana,
-Ce-i cu plantele alea?
Pamant gata insamantat inseamna ca dupa ce l-ai adus acasa de la magazin, daca l-ai udat, ies plante clandestine din el.
Cateodata si insecte.
Thank you , this is the best light for my setup , the plants respond verry well with this light , fat ,chunky buds , i will recomand this light , for this price it s the best ! The tent it s from you , the same as the light 4x2 .A few more pictures , just for fun ..Vă mulțumim că ne-ați ales lumina. plantele arata superb