Széklet Nagyúr
Active member
Amikor legutoljára néztem nem volt sehol, csak 6.5-ös, másrészt hameg mégse jó akkor meg mindegy, hogy van e vagy nincs. Mondjuk 9.5 ösről nem tudom, hogy muzsikál.
Ez az egész evo széria akadozós. Reflektor, GU10 foglalatos spot, meg konyhapult világító is hol van, hol nincs belőle.
Vettem egy fos LED reflektort. Dobozán 2400lm, 30 W. Azt szeretném kérdezni szerinted mit mérek alatta? Mondjuk 30 cm-re tőle középen? Megveri az EVOLUTION körtét? Csak 2400lm. Komolyan csak ezért vettem, hogy legyen egy olyan pont, amivel fogható a kartondobozokra írt faszság. Elvileg elég hasonló értéket kéne mérni, mint egy lepucolt evolution körte alól. Már, ha a 160lm/W létezik ilyen kategóriában.
Ugye tudod, hogy amikor lumenben mérik egy fényforrás fényerejét, azt nem úgy csinálják, ahogy te fényerőt mérsz? Márpedig a "fényvisszaverő gömb" nélkül egy körtét egy reflektorral összemérni szerintem kicsit "almát a körtével"...
Miért is? Tán nem lett az evolution körte lepucolva SMD PCB-ig? Pont ezért mérünk LUX-ot, mert lument számolni nem tudunk. Nem lehet valami erősebb papíron, fénytörő búrával, mint lepucolva spot állapotba. Szóval a mérés és hasonlítás valid.
Nem jártál még úgy fel akartál lépkedni rajta mint egy kibaszott lépcsőn mikor bé van kapcsolva??
Készvammá?
40X40cm-es terület felett 30cm-es magasságban kilógatva a lámpa, átlóba kifelé haladva 3 helyen felvéve mérés. Középen alatta 18000 LUX, félúton 11000 LUX sarokba 6000 LUX.
honnan vót neked meszkalin és milyen formában?
korongról van szó talán?
nem lsd vót, de nem is meszkalin, az 100% én is sokáig azt gondoltam, mert azt kamuzták. de pont pár napja beszéltünk róla és felmerült egy sokkal valószínűbb verzió mi is volt annak a fos undormány barna geci filcanyagnak a hatóanyaga..
Nekem "piszkosfehér" kurvakicsi papír korong rémlik az egyik felén halvány barnás foltokkal (mint amikor egy papírlapot finoman megpörkölsz öngyujtóval), de végülis kurvarég volt '98. Mondjuk az tény, hogy sokkal nehezebb volt darabolni, mint a bélyeget. Na de mi lett a megfejtés, mi volt az, ha nem meszkalin? Végülis kb az akkori prevenciós füzetekből véltem tudni, hogy szintetikusan előállított meszkalin volt azon. Meg a dealertől, meg a havertól. Nincs érdemi élményem kaktusszal, vagy bármi egyéb "biztos" meszkalinnal. Szóval viszonylag nyitott vagyok az eredményre.